Pullman Boxspring Orlando

Vanaf € 3.798,00

Stel dit product zelf samen
  De Pullman Orlando boxspring heeft een samenstelling van de combinatie van een vaste Pullman Silverline boxspring,  Pullman Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Orlando.

  Het Pullman hoofdbord Orlando heeft een horizontale lijn in het hoofdbord en een zachte, rustgevende uitstraling, is ca. 118 cm hoog, ca. 13 cm dik en is aan beide zijden 12 cm breder dan de bestelde maat.

  U kunt uw 
  Pullman helemaal naar eigen wens samenstellen. Hierbij kiest u zelf de modellen zoals het hoofdbord, topper, voetbord, stof, poten. Verder kunt u uw Pullman boxspring nog uitbreiden met een in- uitstapverlichting, een hocker, bedlamp of een voetenbank.

  Matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. Uw pullman boxspring wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop, Nederland. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.
  Uiteraard is deze Pullman boxspring ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  Specificaties

  Design: 92 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren
  Comfort: Keuze uit verschillende toppers / Unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding / De afwerking van de matras is van hoog niveau door Damast en Stretch
  Gezond slapen: De tijk van de Goldline en Silverline zijn behandeld met een speciale coating / De probiotica zorgt op een natuurlijke wijze bij aan een blijvende hygiënische en frisse slaapomgeving
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk, in standaard en firm
  Levertijd: 6 - 7 weken
  Hoofdbord: 10 soorten hoofdborden mogelijk
  Handgemaakt: Alle onderdelen van een Pullman bed worden met de hand gemaakt
  Accessoires: Private light, Hocker Terra Nova, Bedlampjes, diverse voetenbanken
  Advies
  De Pullman Orlando is een degelijke boxspring. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering- interieur. Al in 1865 creëerde George Mortimer Pullman zijn concept voor verende ondersteuning van bedden in treincoupes. Dit vormt tot vandaag de dag nog steeds de basis voor iedere Pullman boxspring. Daarboven op ligt een Pullman matras. Dat matras kunt u laten stofferen of u houdt het wit.
  Als u ervoor kiest om uw Pullman matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarboven op nog een topper. De pocketvering in zowel de Pullman boxspring als het matras zorgen voor nog betere luchtcirculatie. Ook geven de veren de juiste ondersteuning aan uw lichaam.
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Pullman boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Pullman boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel.
  Hierdoor heeft het stof van uw Pullman boxspring het minst te lijden.
  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houdt u uw Pullman boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekent dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw Pullman matras en Pullman boxspring. Dit vermindert het ventilatievermogen.

  Garantie

  Bij Pullman zijn ze overtuigd van de kwaliteit van de bedden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk.