Pullman Goldline Comfort Topper Pocket

Vanaf € 780,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Comfort Topper Goldline Pocket


  Het Pullman topmatras Pocketvering geeft nog wat extra ondersteuning aan uw lichaam.


  Deze pocketveren met een geperforeerde natuurlatex afdeklaag voelt nog wat comfortabeler, ventileert nog beter en sluit nog nauwkeuriger aan om uw lichaam. 

  Ideaal voor mensen die een zeer soepel ligcomfort zoeken, in combinatie met perfecte ventilatie.

  Leverbaar in diverse maten, eventueel met split te verkrijgen, voor een elektrische verstelbare boxspring/bed.

  Specificaties

  Hardheid: Medium/ Firm.
  Materiaal Tijk: Damast met Sensity behandeling.
  Hoogte: Ca. 12 cm.
  Materiaal Kern: Advanced Pocket interieur, afgedekt met natuurlatex.
  Wasbare Tijk: Nee niet mogelijk.
  Levertijd: 4 - 5 weken.
  Advies
  Een Pullman topper, of topmatras, is een lager matras dat je bovenop je Pullman boxspring matras legt en zorgt ervoor dat je comfortabel ligt. Een Pullman boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt ‘m wit. Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een topper.

  Uiteraard kan deze ook op een (bestaand) wit Pullman matras gelegd worden. Het totale geheel zal dan wat soepeler aanvoelen.
  Het matras van jouw boxspring bepaalt de ondersteuning voor jouw lichaam en de Pullman Goldline Comfort topper Pocket zorgt voor een fijn liggevoel. Alle Pullman topmatrassen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.

  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de Pullman topper pocket gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.
  Om uw Pullman Goldline Comfort topper pocket verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw Pullman topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om je Pullman Goldline topper Pocket  na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je topper onhygiënisch wordt.
  Bella Donna Piccola Topper Hoeslaken
  Bella Donna Piccola hoeslaken (topper hoeslaken)De  speciale jersey-katoenen bella donna piccola topper hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De bella donna topper hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar U jarenlang plezier van heeft! De bella donna topper hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle topmatrassen en toppers. Bella Donna hoeslaken mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger.

  Vanaf € 67,50