Pullman Original Comfort Topper Pocket

Vanaf € 900,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Topper Original Comfort Pocket


  Het Pullman topmatras Comfort Pocketvering geeft nog wat extra ondersteuning aan uw lichaam. Deze pocketveren met een geperforeerde natuurlatex afdeklaag voelt nog wat comfortabeler, ventileert nog beter en sluit nog nauwkeuriger aan om uw lichaam. Ideaal voor mensen die een zeer soepel ligcomfort zoeken in combinatie met perfecte ventilatie. De damast tijk is behandeld met een Sensity® behandeling en is doorgestikt met een mix van wol, zijde en katoen. Ook optioneel leverbaar als antiallergisch. Deze topper is leverbaar in diverse formaten en eventueel met split te verkrijgen, voor een elektrische verstelbare boxspring.
  Advies

  Pullman Toppers

  Een Pullman topper of Pullman topmatras legt u bovenop een Pullman boxspring matras. Dit zorgt ervoor dat u comfortabel ligt. Een Pullman boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een Pullman boxspring, de box, ligt een Pullman matras. Dat matras kunt u laten stofferen of u kiest voor een standaard matras. Als u ervoor kiest om uw Pullman matras mee te stofferen dan komt daarbovenop nog een Pullman topper. Uiteraard kan deze ook op een Pullman matras gelegd worden. Het totale geheel zal dan wat soepeler aanvoelen.
  Het matras van uw Pullman boxspring bepaalt de ondersteuning voor uw lichaam en de topper zorgt voor een fijn slaapcomfort. Alle Pullman topmatrassen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en zijn geschikt voor alle boxsprings.
  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken voor uw topper. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog kunnen gaan krullen. Om uw topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed 's ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om uw topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorgt u er namelijk niet alleen voor dat uw lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkomt u ook dat uw topper onhygiënisch wordt.

  Bijbehorende producten

  Bella Donna Piccola Topper Hoeslaken
  Bella Donna Piccola hoeslaken (topper hoeslaken)De  speciale jersey-katoenen bella donna piccola topper hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De bella donna topper hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar U jarenlang plezier van heeft! De bella donna topper hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle topmatrassen en toppers. Bella Donna hoeslaken mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger.

  Vanaf € 67,50

  Cinderella Blues Dekbed - 4 seizoenen
  Materiaal: 100% supersoft perkal katoenKleur: witVulling: 100% Ecodown, synthetische vezelStikselwijze: casette + carréVulgewicht 4-seizoenen: zomerdeel 160 gr/m2 | herfstdeel 320 gr/m2Delen samenvoegen: d.m.v. manchetknopen

  Vanaf € 199,95

  Nolte swift Draaideurkast - 3 deurs Basalt met spi
  Antraciet 3-deurs kledingkast met spiegel van Nolte. De Nolte swift draaideurkast heeft een indeling van 1 groot gedeelte met een hanggedeelte en een brede legplank. De smalle zijde heeft ook een hang en legplank. Deze is eventueel uit te breiden met extra legplanken. Een perfecte aanvulling op uw slaapkamer.Een Nolte kast kunt u zelf samenstellen. Boonman bedden heeft een standaard ‘kant en klaar’ collectie beschikbaar welke eenvoudig is uit te breiden met de keuze uit extra legplanken, een extra binnenlade of hanggedeelte. Kledingkasten van Nolte zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen.Wilt u graag weten wat de opties zijn om de kast uit te breiden? Bezoek dan één van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice.Let op! voor de montage van een kledingkast rekenen wij € 125,00 montage kosten.

  Vanaf € 496,00