Silvana Support Emerald Kussen

Vanaf € 119,95

Stel dit product zelf samen

  Silvana Support Emerald Hoofdkussen


  De Silvana Support Emerald is een normale variant uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras. Of wanneer je een gemiddeld postuur hebt.
  Het kussen is gevuld Quallofil® Dit zijn hoogwaardige en zachte synthetische vezelbolletjes. De neksteun van de Silvana Emerald is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen.
   Via de rits aan de bovenzijde is de vulling te doseren. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen.

  Specificaties

  Hardheid: Medium.
  Geschikt voor: Rugslapers en zijslapers , vooral met een gemiddelde schouderbreedte.
  Afmeting: 60 cm breed, 70 cm lang.
  Materiaal: Vita Talalay® latex neksteun, Quallofil®.
  Tijk: 100% katoen en is behandeld met Sanitized®
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Anti- Allergisch: Ja, door de speciale Sanitized® behandeling is het kussen schimmel- en bacteriewerend
  Wasbaar: Ja , het kussen is geschikt voor in de wasmachine.
  Overige specificaties

  Wasbaar 


  De Silvana Support hoofdkussen kan gemakkelijk worden gewassen in de wasmachine op 60 graden. Verwijder wel eerst de neksteun voordat u gaat wassen.
  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.