Silvana Support Grenat Kussen

Vanaf € 119,95

Stel dit product zelf samen

  Silvana Support Grenat Hoofdkussen


  De Silvana Support Grenat is de zachtste en dunste variant uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor het gebruik op een zachter matras of een waterbed. Ook is het kussen geschikt wanneer je een buikslaper bent.
   Deze houding wordt echter niet aangeraden , vanwege de vele spanning op de nekwervels.

  Het kussen is gevuld met Comforel® Soft. Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. e neksteun van de Silvana Grenat is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen.
   Via de rits aan de bovenzijde is de vulling te doseren. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen.

  Specificaties

  Hardheid: Zacht.
  Geschikt voor: Buik en rugslapers. Vooral met een smallere schouderbreedte.
  Afmeting: 70 cm breed, 60 cm lang.
  Materiaal: Vita Talalay® latex neksteun, Comforel® Soft
  Tijk: 100% katoen en is behandeld met Sanitized®
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Anti- Allergisch: Ja, door de speciale Sanitized® behandeling is het kussen schimmel- en bacteriewerend
  Wasbaar: Ja, de tijk mag gewassen worden.
  Overige specificaties

  Wasbaar 


  De tijk van Silvana Support hoofdkussen kan gemakkelijk worden gewassen in de wasmachine op 60 graden. Deze kan dezelfde dag weer worden gebruikt omdat het materiaal snel droog is.  
  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.