Silvana Support Royale Rood Hoofdkussen

Vanaf € 159,95

Stel dit product zelf samen

  Silvana Royale Rood Hoofdkussen


  De Silvana Royale Rood is de dunste en zachtste variant uit de Silvana Royale collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor een zacht matras of op een waterbed slaapt. Ook buikslapers vinden dit vaak een prettig kussen. Deze slaaphouding wordt echter niet aangeraden, vanwege de spanning op de nekwervels.
  Het kussen is gevuld met Suprelle® Fusion vulling. Deze vulling bestaande uit 60% high-tech gerecyclede polyester vezels en 40% gerecyclede dons, maken het hoofdkussen zacht en veerkrachtig. Deze milieuvriendelijke mix zorgt ervoor dat het kussen lang vormvast blijft, een verminderde warmteopbouw heeft en het vocht beter afgevoerd wordt wat weer zorgt voor een groter ademend vermogen van het kussen.

  Specificaties

  Hardheid: Zacht.
  Geschikt voor: Buik (rugslapers). Vooral met een smallere schouderbreedte.
  Afmeting: 60 cm breed, 70 cm lang.
  Materiaal: Gerecyclede polyester en gerecyclede dons..
  Tijk: 50% katoen, 50% viscose van bamboe
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Anti- allergisch: Ja, door de speciale Sanitized® behandeling is het kussen schimmel- en bacteriewerend.
  Wasbaar: Ja, indien noodzakelijk kan het kussen gewassen worden.
  Overige specificaties

  Wasbaar 

  Het Silvana Royale hoofdkussen kan (indien noodzakelijk) gemakkelijk worden gewassen in de wasmachine op 60 graden. Vergeet niet eerst de neksteun eruit te halen voordat u gaat wassen.
  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Bijbehorende producten

  Silvana Support Molton Sloopje anti-allergisch
  Silvana Support Moltonsloopje Deze Silvana Molton Sloop is niet alleen heerlijk zacht maar tevens wasbaar op 60 graden Celcius. Bovendien is de sloop behandeld tegen huisstofmijt. Deze slopen zijn geschikt voor alle hoofdkussens met schoudercontour. TIP: Om de levensduur van uw kussen te verlengen is het verstandig om uw moltonsloopje regelmatig te wassen en eventueel meerdere slopen te gebruiken. Model: Met schoudercontour Materiaal buitenkant: 100% katoen Anti-allergisch: Ja, behandeld met Aegis (huisstofmijtwerende behandeling). wasbaar: Ja, wasbaar op 60 graden. Afmeting: 60x70 (standaard), 50x70 Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 16,95