Steel en Stockings Ledikant Hoyt

Vanaf € 1.495,00

Stel dit product zelf samen

  Steel & Stockings Hoyt Ledikant


  '' Een robuust stoer en eigentijds ledikant''. Dit zijn goede woorden om het ledikant Hoyt te beschrijven. Door het gebruik van een massief eikenhouten bed omranding en een stoer hoofdbord in combinatie met stalen poten is dit een uniek ledikant. 

   


  Overige Specificaties
  Hoofdbord
  100 cm hoog, Per slaapzijde 10cm oversized, 10 cm dik.

  Bodemdrager
  In het ledikant Hoyt is het mogelijk om diverse bedbodems te plaatsen. Het ledikant is geschikt voor zowel lattenbodems, spiraalbodems als inzetboxsprings. Voor al deze varianten geldt dat het geen probleem is deze verstelbaar te nemen. Standaard wordt het ledikant geleverd met verstelbare bedhaken en een middenbalk.

  Kleuren
  Onbehandeld W1 | W2 | W4 | W5 | W6 | W7 | W8

  Nachtkastje Kei:
  Afmetingen: 60 cm hoog, 50 cm breedt, 40 cm diep
  Beschikbaar met of zonder lade  Onderhoud
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.

  Over ons


  Passie voor wonen heeft de oprichters van Steel & Stockings samengebracht, met veel eigenwijze ideeën, creativiteitten en soms hilariteiten tot gevolg. Onze bedden zijn echt uniek – elk ontworpen als een harmonieus, puur en karaktervol concept met een vleugje vrouwelijkheid. Qua fabricage bouwen wij enkel met massief, puur eikenhout uit Nederland, een prachtig en robuust materiaal. Ons streven is om de vaak wat ouderwetse stijl die in de slaapkamer overheerst een update te geven.
  De puurheid van de gebruikte materialen maakt onze collecties toepasbaar binnen ieder interieur. Al onze items zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter.
  Steel & Stockings heeft altijd een balans tussen stoer en robuust met een vrouwelijke touch.
  100% made by women! 100% Dutch!