Nieuwe collectie

Tempur Kussen Ombracio Smartcool

Vanaf € 199,00 € 149,25

Stel dit product zelf samen

  Tempur Ombracio kussen smartcool


  Tempur heeft voor ieder slaaptype het juiste hoofdkussen. Door het unieke en gepatenteerde ontwerp is het Tempur Ombracio kussen speciaal voor buikslapers. De Tempur microvlokken (gemaakt van het nieuwe tempur advanced materiaal) binnenin het kussen passen zich aan uw vorm aan voor het juiste comfort. De speciale inkepingen aan de zijkant zorgen ervoor dat u het kussen gemakkelijk tegen u aan kunt drukken. Dit geeft u tijdens de slaap een meest comfortabele houding.

  TEMPUR® materiaal, dat vervaardigd wordt volgens een geheime formule en ontwikkeld is door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering, biedt de hele nacht steun waar u die nodig heeft. Microvlokken gemaakt van het nieuwe Tempur advanced materiaal vormen zich actief aan uw lichaam waardoor u een ultiem comfort en ondersteuning ervaart. Dit geeft u een geweldige nachtrust.

  De afmeting van het kussen is 60 x 50 cm

  Bijbehorende producten

  Tempur Arc Bed Vectra
  Tempur Arc Bed VectraPerfectioneer uw slaap met de nieuwe Tempur Arc beddencollectie. Bij het bed Tempur Arc kunt u alles zelf kiezen, van bedbodem tot het hoofdbord en meer. Het bed is eenvoudig aan te passen en te monteren. De Tempur beddencollectie bestaat uit 4 bedden: Tempur Arc bed Vectra: het Vectra hoofdbord is geïnspireerd op het unieke NASA-erfgoed en heeft een gebogen, eigentijds ontwerp dat een eerbetoon is aan het interieur van ruimtevaartuigen. Tempur Arc bed Sensory: het op high fashion geïnspireerde Sensory hoofdbord kenmerkt zich door de zachte en rustgevende stoffen en tinten. Tempur Arc bed Form: de Scandinavische natuur is de inspiratie voor het Form hoofdbord en geeft uw slaapkamer een rustige en natuurlijke uitstraling. Tempur Arc bed Vertical: het vertical hoofdbord roept harmonieuze lijnen van de natuur op een heeft een opvallend lijnen patroon wat voor een rustig en onderscheidend ontwerp zorgt. Het Tempur bed Arc Vectra heeft een schotelbodem en biedt u een nauwkeurige kwaliteit, comfort en ondersteuning. De schotelbodem is opgebouwd uit 11 rijen en buigen mee met uw lichaam en passen zich aan uw individuele vorm en beweging aan. De schotels in de bedbodem kunnen worden aangepast naar uw persoonlijke voorkeur. Hierbij kunnen ze worden gerangschikt in zachtere (lichtgrijze) en stevigere (donkergrijze) zones voor een persoonlijker slaapoppervlak en comfort. Door de schotelbodem is de ventilatie optimaal. Door de openingen tussen de schotels zorgt de juiste luchtstroom voor een perfecte matrasventilatie. Zo blijft uw bed en matras langer fris en ervaart u minder warmte tijdens uw slaap. U heeft de keuze uit 12 kleuren om uw Tempur Arc Vectra bed te stofferen en de keuze uit 5 poten.

  Vanaf € 2.504,00

  Sale!
  Tempur Matras Pro SmartCool
  Tempur matras Pro smartcoolHet Tempur materiaal is oorspronkelijk ontwikkeld om drukverlaging te bieden voor astronauten. Tempur is dit materiaal steeds verder blijven ontwikkelen waardoor ze nu met een geheel nieuw materiaal komen. Het Tempur Advanced materiaal biedt meer dan 20% drukverlaging, worden bewegingen beter geabsorbeerd en past zich beter aan dan ooit. Binnen de matrassen Pro lijn kunt u kiezen uit verschillende matrascollecties.Tempur Pro Plus Smartcool, Tempur Pro Smartcool, Tempur PrimaDe kern van een Tempur matras bevat 3 of 4 lagen die elke op zich slechts uit één materiaal bestaan. Doordat er geen gemengde materialen worden gebruikt in Tempur matrassen (denk aan latex, wol, polyester enz.) kan de kern van het matras perfect gerecycled worden. Dankzij het unieke en duurzaam materiaal is de levensduur van een Tempur matras meer dan 10 jaar. Tempur Pro smartcool is met een matrashoogte van 21 cm perfect in staat om u een goede nachtrust te bieden. Het Advanced materiaal past zich perfect aan de contouren van uw lichaam waardoor u de juiste balans ervaart tussen comfort en ondersteuning. Het Tempur Pro smartcool matras is verkrijgbaar in soft, medium en firm. SSoft: geeft uw lichaam een behaaglijk zacht gevoel voor comfort en lichaamsondersteuning door zich te vormen naar uw lichaam.Medium: biedt u een medium-stevig gevoel met extra veel bewegingsvrijheid en aangename lichaamsondersteuning. Firm: geeft u een steviger gevoel voor ultieme ondersteuning van uw lichaam door zich exact aan uw lichaam aan te passen. De innovatieve matrashoes van Tempur met smartcool technology voelt verfrissend koel aan en helpt overtollige warmte te absorberen. De QuickRefresh matrashoes is gemakkelijk schoon te maken en te wassen. Rits het matras eenvoudig los en was het in de wasmachine op 40 graden. Zo blijft uw Tempur matras elke nacht weer fris en koel.

  Vanaf € 1.649,00 € 1.236,75

  Sale!
  Tempur Slaapmasker
  Slaapmasker Tempur Het meest verkochte slaapmasker ter wereld, dat is het Tempur slaapmasker.Het slaapmasker voelt heerlijk zacht en comfortabel, zeer fijn voor op reis of als u last heeft van teveel licht tijdens het slapen. Het drukverlagend Tempur materiaal wat is verwerkt in het slaapmasker zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit bij de vormen van uw gezicht. De stof velour zorgt ervoor dat u extra geniet van zacht comfort. Het masker kunt u makkelijk vastmaken doormiddel van klittenband, zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker draagt.Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00 € 24,00

  Tempur Transit Reiskussen
  Tempur nekkussen/ reiskussen Transit Heeft u last van uw nek als u heeft geslapen tijdens uw reis omdat de houding van uw hoofd en nek niet goed was? Dan is het Tempur Nekkussen Transit een goede oplossing.Door het temperatuurgevoelige visco-elastische tempur materiaal ondersteunt dit U-vormige kussen uw hoofd en nek op een zachte manier, zonder enige tegendruk. Hierdoor geniet u van een comfortabel en zacht rustmoment.

  Vanaf € 75,00