Texeler

Texeler Dekbed Multikeus 600 gr/m2winter dekbed

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Texeler Multikeus 600gr/m² winter


Dit dekbed is gevuld met 100% zuivere scheerwol in een perkal katoenen tijk. Het Texeler Mulitkeus 600gr/m² dekbed bestaat uit een dekbed dat gevuld is met 600gr/m² zuivere scheerwol. U kunt uw ideale dekbed samenstellen door het gebruik van verschillende multikeus varianten. U kunt deze koppelen doormiddel van drukknopen.

Hierdoor kunt u uw ideale slaapklimaat creëren. 

 

Afmeting:   140x200 - 140x220 - 240x200 - 240x220
Tijk: 100% perkal katoen
Anti-allergisch:nee
Vulling:100% zuivere scheerwol 
Levertijd:                                          1 werkdag

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Texeler Dekbed Multikeus 600 gr/m2 wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Texeler Dekbed Multikeus 600 gr/m2 stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Texeler Dekbed Multikeus 600 gr/m2 in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »