Tempur

Tempur bij Boonman bedden. Waarom kiezen voor Tempur?

Niets voelt, ondersteunt of past zich zo aan uw lichaam aan, als een tempur matras of een tempur kussen. Tempur ontwikkelde in samenwerking met de NASA een materiaal om astronauten tijdens de lancering te beschermen en te ondersteunen. Het materiaal wat gebruikt wordt is ongeëvenaard. Het traagschuim reageert op warmte, vorm en het gewicht van uw lichaam terwijl het ondersteuning en comfort biedt.

Wat voor tempur materiaal wordt er gebruikt?

Tempur produceert het materiaal zelf in de eigen fabrieken in Denemarken en de Verenigde Staten. Door de unieke formule van Tempur vormt het materiaal naar uw lichaam. Waar normaal traagschuim wordt samengedrukt als u daarop ligt vormt het tempur materiaal zich naar uw lichaamscontouren door de open celstructuur. Tempur matrassen is gemaakt van visco-elastisch polyurethaan schuim. De meeste mensen zullen dit materiaal kennen als traagschuim. Door uw lichaamswarmte en gewicht vormt het materiaal zich en past het zich aan, aan uw drukpunten. Slaapt u er niet op dan zal het matras altijd weer de originele vorm aannemen.

De 3 hardheden van de Tempur matrassen bieden u ondersteuning en comfort waar u dit nodig heeft.
Soft: dit is een extra zacht Tempur materiaal, gemaakt om zich aan te passen en te ondersteunen waar u dat nodig heeft.
Medium: dit matras is een iets steviger Tempur materiaal dat zich vormt naar uw lichaam voor een optimale nachtrust.
Firm: een stevig matras die zich aanpast aan u en u volledige lichaamsondersteuning biedt.

De eigenschappen van Tempur zijn;
- Maximale drukverlaging
- Het materiaal past zich aan uw lichaam aan
- Bewegingen worden geabsorbeerd waardoor bewegingen van uw partner u niet zullen storen
- Lange levensduur, tempur geeft standaard 10 jaar garantie op matrassen

Samen met de Boonman bedden slaapadviseur stelt u in 4 stappen uw ideale tempur bed samen.

  • Stap 1
Kies het Tempur matras welke voldoet aan uw persoonlijke voorkeur en de ondersteuning die u nodig heeft: soft, medium, firm. Tempur heeft 3 matras collecties met ieder verschillende eigenschappen. De Tempur Original matras collectie, Tempur Cloud matras collectie en de Tempur Sensation matras collectie.

  • Stap 2 
Kies uw Tempur bedbodem. De Tempur schotelbodems bieden u comfort en verbeteren de duurzaamheid van uw tempur matras. De verstelbare modellen zorgen ervoor dat u comfortabel en ontspannen in bed kunt lezen of tv kijken, of vermoeide benen hoger leggen zodat u fijner kunt zitten of liggen. Voeg voor het ultieme ontspanningsmoment een massage set toe aan uw bedbodem.

  • Stap 3
Kies uw Tempur bed of Tempur boxspring. Voor iedere slaapkamer is er een geschikt bed van Tempur of boxspring, helemaal aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan stijl, kleuren en hoogwaardige materialen en slijtvaste stoffen. 

  • Stap 4
Kies een Tempur hoofdkussen. Omdat niets zo persoonlijk is als een hoofdkussen heeft tempur voor iedere slaaphouding een geschikt hoofdkussen. Bent u een buikslaper? Dan heeft tempur het Ombracio kussen. Zij of rugslaper? Dan heeft tempur het hoofdkussen Original QueenMillennium Queen of de SonataDe kans op een goede nachtrust wordt vergroot als u slaapt op het juiste hoofdkussen.

Omruilgarantie
Heeft u de keuze voor een tempur matras gemaakt dan kunt u gebruik maken van de 90 dagen omruilgarantie zodat u zeker weet dat u een matras kiest welke echt bij u past. Zo is er altijd een tempur matras te vinden dat bij u past. De slaapadviseurs van Boonman bedden vertellen u graag meer over het garantieprogramma van tempur.
Bestel uw Tempur bed eenvoudig online of kom naar één van onze Boonman bedden winkels. Profiteer nu van onze GRATIS levering en montage van uw Tempur bed.
Ervaar het zelf en kom proefliggen in één van onze winkels. De slaapadviseurs van Boonman bedden helpen u graag verder.

Tempur | Tempur matrassen | Tempur boxspring | Tempur schotelbodems | Tempur ledikant | Tempur kussen | Tempur hoofdkussens | Tempur comfortproducten | Tempur reisaccessoires | Tempur bed | Tempur bedbodems | Tempur matras outlet

Tempur ONE boxspring

One by Tempur is de nieuwe boxspring van Tempur waardoor u beter, langer en dieper slaapt! Kom nu proefligggen in één van onze winkels en laat u deskundig adviseren door één van onze slaapadviseurs. De boxspring van Tempur materiaal is meer dan alleen basis traagschuim. Het biedt u een superieure lichaamsondersteuning en een comfortabel gevoel. 

Stel uw Tempur ONE Boxspring samen