Tempur matrassen bestelt u eenvoudig online bij Boonman Bedden.
Gratis bezorging van uw matrassen in heel Nederland! Of kom eens langs in één van onze winkels. 

De wetenschappers van Tempur blijven leren over slaap. Hierdoor bedenken ze constant nieuwe oplossingen voor uw slaapkamer. Zo hebben ze een matras gecreëerd waardoor u minder drukpunten ervaart en dus minder woelt en draait tijdens uw slaap. U ervaart een langdurige en gelijkmatige ondersteuning.

De matrassen van Tempur zien er net zo goed uit als dat ze voelen. Het unieke Tempur materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. Door de handige QuickRefresh cover ritst u heel eenvoudig de hoes af en wisselt u deze met een nieuwe hoes waardoor een aankoop van een nieuw matras niet nodig is. De hoes is voorzien van Cooltouch technology dit zorgt voor een sensatie van een koele en comfortabele nachtrust. Bekijk onze webshop voor de Tempur collectie of neem contact op met onze slaapadviseurs voor een vrijblijvend en deskundig slaapadvies.

Tempur matrassen bij Boonman bedden zijn zeer scherp geprijsd met GRATIS levering!

Tempur heeft drie verschillende matrascollecties:

De matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele Tempur materiaal. Het drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam.

De Tempur cloud matrassen zijn ontworpen voor mensen die een zacht matras willen die een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag bestaat uit speciaal ontwikkeld Tempur extra soft materiaal dat meteen heerlijk zacht aanvoelt.

De senstation collectie is een uitermate goede keuze als u wilt genieten van een medium gevoel maar ook van alle voordelen van het Tempur materiaal.

Profiteer nu van onze GRATIS levering en montage van uw Tempur matrassen.

Overal dezelfde prijsgarantie
Wij hanteren online dezelfde prijzen voor onze Tempur matrassen als in onze winkels. Doordat wij over een grote voorraad beschikken kunnen wij veel producten direct uit voorraad leveren! 

Garantie van Tempur

Een Tempur matras biedt u een eenvoudig onderhoud. Geen matrassen meer die u hoeft te keren of om te draaien en de hoezen zijn makkelijk te verwijderen en te wassen in de wasmachine. De hoezen voldoen aan de Öko-tech 100 norm wat wil zeggen dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn in de hoes. Naast al deze voordelen geeft Tempur u 10 jaar volledige garantie op alle matrassen, en 90 dagen omruilgarantie op alle matrassen. Gedurende de garantieperiode zal minstens 95% van de originele hoogte behouden worden zonder kuilen of bobbels.

Alleen de beste merken matrassen.
Naast Tempur hebben wij ook matrassen van andere merken in ons assortiment.  ook voor uw Tempur matras hebben wij de juiste hoeslakens en moltons voor elke maat.  Een goed hoofdkussen mag hierbij niet ontbreken.

Bekijk hier onze volledige collectie matrassen 

Tempur | Tempur boxsprings | Tempur schotelbodems | Tempur ledikant | Tempur hoofdkussens | Tempur comfortproducten | Tempur reisaccessoires | Tempur bedden | Tempur bedbodems


Matrassen van de beste A-merken.

Naast Tempur hebben wij ook matrassen van andere merken in ons assortiment.
Bel voor de scherpste prijs 073-5470153 of stuur een mail naar de Boonman bedden klantenservice.