Tempur matrassen bestelt u eenvoudig online bij Boonman Bedden.

Gratis bezorging van uw matrassen in heel Nederland! Of kom eens langs in één van onze winkels. 

De wetenschappers van Tempur blijven leren over slaap. Hierdoor bedenken ze constant nieuwe oplossingen voor uw slaapkamer. Zo hebben ze een Tempur matras gecreëerd waardoor u minder drukpunten ervaart en dus minder woelt en draait tijdens uw slaap. U ervaart een langdurige en gelijkmatige ondersteuning.

De matrassen van Tempur zien er net zo goed uit als dat ze voelen. Het unieke Tempur materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. Door de handige QuickRefresh cover ritst u heel eenvoudig de hoes af en wisselt u deze met een nieuwe hoes waardoor een aankoop van een nieuw matras niet nodig is. De hoes is voorzien van Cooltouch technology dit zorgt voor een sensatie van een koele en comfortabele nachtrust. Bekijk onze webshop voor de Tempur collectie of neem contact op met de Boonman bedden slaapadviseurs voor een vrijblijvend en deskundig slaapadvies.

Tempur matrassen bij Boonman bedden zijn zeer scherp geprijsd met GRATIS levering!

Tempur heeft drie verschillende matrascollecties:

De Tempur matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele Tempur materiaal. Het drukverlagende materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam. De drie original matrassen: Tempur matras original elite 25Tempur original prima 19Tempur original matras.


De Tempur cloud matrassen zijn ontworpen voor mensen die een zacht matras willen die een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag bestaat uit speciaal ontwikkeld Tempur extra soft materiaal dat meteen heerlijk zacht aanvoelt. De drie Tempur cloud matrassen zijn: Tempur cloud elite 25Tempur cloud supreme cooltouchTempur cloud prima 19

De Tempur senstation collectie is een uitermate goede keuze als u wilt genieten van een medium gevoel maar ook van alle voordelen van het Tempur materiaal. De drie Tempur sensation matrassen zijn: Tempur sensation elite 25Tempur prima sensationTempur sensation supreme

Profiteer nu van onze GRATIS levering en montage van uw Tempur matrassen.

Overal dezelfde prijsgarantie
Wij hanteren online dezelfde prijzen voor onze Tempur matrassen als in de Boonman bedden winkels. Doordat wij over een grote voorraad beschikken kunnen wij veel producten direct uit voorraad leveren! Zoekt u een tempur matras aanbieding? Bezoek de tempur matras outlet online of op de locatie Boonman bedden Schijndel.

Garantie van Tempur

Een Tempur matras biedt u een eenvoudig onderhoud. Geen matrassen meer die u hoeft te keren of om te draaien en de hoezen zijn makkelijk te verwijderen en te wassen in de wasmachine. De hoezen voldoen aan de Öko-tech 100 norm wat wil zeggen dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn in de hoes. Naast al deze voordelen geeft Tempur u 10 jaar volledige garantie op alle matrassen, en 90 dagen omruilgarantie op alle matrassen. Gedurende de garantieperiode zal minstens 95% van de originele hoogte behouden worden zonder kuilen of bobbels.

Alleen de beste merken matrassen.
Naast Tempur hebben wij ook matrassen van andere merken in ons assortiment.  ook voor uw Tempur matras hebben wij de juiste hoeslakens en moltons voor elke formaat.  Een goed Tempur kussen mag hierbij niet ontbreken.

Bekijk hier onze volledige collectie matrassen 

Tempur | Tempur matras | Tempur matrassen | Tempur kussen | Tempur boxspring | Tempur schotelbodems | Tempur ledikant | Tempur kussens | Tempur hoofdkussens | Tempur bed | Tempur reisaccessoires | Tempur bedden | Tempur bedbodems | Tempur matras 90x200 |Cloud Tempur |Tempur sensation elite

Matrassen van de beste A-merken.

Naast Tempur hebben wij ook matrassen van andere merken in ons assortiment.
Bel voor de scherpste prijs 073-5470153 of stuur een mail naar de Boonman bedden klantenservice.