Auping Boxspring Criade Cushion

Vanaf € 3.645,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Boxspring Criade Cushion:

  ''Een verfijnde boxspring met een duurzaam stalen frame.''

  De boxspring Criade Cushion heeft een kenmerkend design. Het stalen frame zorgt voor een stevige basis en geeft de Criade het signatuur van het unieke design. Het hoofd- en voetbord wordt rechtstreeks op het frame geplaatst en daardoor blijft de vloer vrij waardoor het lijkt te ‘zweven’.

  De Criade is opgebouwd vanuit het frame, daarop liggen de twee boxen met daarop de matrassen. U kunt ervoor kiezen voor witte matrassen van Auping of u kiest ervoor om uw matrassen mee te laten stofferen. Bovenop komt de 
  topper, dit zorgt voor nog meer comfort.

  De boxspring bevat een spiraalbodem en pocketvering. De pocketvering in de boxspring zorgt ervoor dat u makkelijk kunt draaien in uw slaap. De spiraalbodem is voor 80 procent open waardoor u een optimale ventilatie van uw boxspring ervaart. Zo zorgt uw nieuwe Auping boxpspring voor het beste slaapcomfort.

  De boxsprings kunnen worden gestoffeerd in één van de 95 stoffen en is er keuze uit 5 stofgroepen.

  Hoofd- en voetborden van Auping worden met de hand gestoffeerd in het naaiatelier van 
  Auping welke is gevestigd in Deventer. De hoofdborden worden rondom gestoffeerd waardoor u de Criade boxspring midden in uw kamer zou kunnen plaatsen. Alle Criade hoofdborden en voetborden zijn even breed als de boxspring en kunnen worden gestoffeerd in dezelfde kleur als de boxspring.

  Uiteraard is deze Auping Cushion boxspring zowel vlak als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  Specificaties

  Design: 10 verschillende framekleuren (onderstel van de boxspring) - 95 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren.
  Hoofd- en voetbord: keuze uit 4 soorten hoofdborden en 3 voetborden
  Comfort: Samenstellen met alle soorten (gestoffeerde) matrassen en toppers - Verschillende elektrische bodems optioneel
  Smartfuncties op elektrische verstelbare bodems: - Bedien uw Auping boxspring met uw telefoon of tablet - Anti snurkfunctie op de app - Verbind met al uw slimme apparaten in huis
  Hoogte hoofdbord vanaf de grond gemeten: Plain, 90,100 of 110 cm - Cushion, 115 of 135 cm - Bend, 105 of 115 cm - Square, 120 of 140 cm
  Accessoires: Pixel nachtkastje, Hocker rond
  Wasbare tijk: Ja mogelijk bij tijk Breeze. De Nature tijken kunnen alleen chemisch worden gereinigd.
  Hardheden kiezen: Ja mogelijk in soft, medium, firm en extra firm.
  Omruilgarantie: 90 dagen vanaf de levering eerste keer ruiling kosteloos.
  Levertijd: 6 - 8 weken
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Auping boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Auping boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel, dit is het minst belastend voor de stof van uw boxspring.

  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houdt u uw Auping boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekent dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw matras en boxspring. Dit vermindert het ventilatievermogen.

  Garantie
  Auping geeft op matrassen een omruilgarantie van 90 dagen. In deze 90 dagen kunt u als consument éénmalig de hardheid van uw Auping matras wijzigingen. Dit gebeurd door middel van een kernwisseling. Hierbij wordt in uw eigen matras de kern omgewisseld. Dit betekent dat u dezelfde tijk behoud maar een nieuwe inhoud van uw matras krijgt. Uw “oude” kern wordt teruggenomen door Auping en volledig gerecycled.

  Daarnaast geeft Auping 35 jaar garantie op hun stalen boxspring frames. Deze garantie is van toepassing bij draad- en framebreuk. Auping geeft op de motoren, gasveren, elektronica en kunststofdelen een standaard garantie van 5 jaar. Hiervan vallen 2 jaar onder de volledige garantie. Dit betekent dat u in de eerste 2 jaar een nieuw product of een opvolger van uw product ontvangt. In de overige 3 jaar ontvangt u in de meeste gevallen kosteloos een vergelijkbaar functionerend product. Het zou voor kunnen komen dat dit een gereviseerd product is. Deze garantie is van toepassing bij normaal gebruik en normale verstellen. 
  Bella Donna Piccola Topper Hoeslaken
  Bella Donna Piccola hoeslaken (topper hoeslaken)De  speciale jersey-katoenen bella donna piccola topper hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De bella donna topper hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar U jarenlang plezier van heeft! De bella donna topper hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle topmatrassen en toppers tot een hoogte van 12 cm. Bella Donna hoeslaken mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger.

  Vanaf € 67,50

  Auping Boxspring Original Dublin
  Auping Boxspring Original Dublin''Een elegant tijdloos design met een duurzame spiraalbodem.''De Original boxspring heeft een tijdloos ontwerp met veel aandacht voor detail en een superieure afwerking. De poten van de Original boxspring zijn zo geplaatst dat de boxspring een beetje lijkt te zweven. De boxspring kun je helemaal naar wens samenstellen. Keuze uit 5 verschillende hoofdborden eventueel perfect te combineren met het voetbord Siena. Een recht en tijdloos voetbord. Het materiaal, de kleuren en accessoires bepaal jij zelf verder. Zo slaap jij altijd koninklijk op een boxspring van Auping.Het hoofd- voetenbord staan rechtstreeks op het frame , waardoor de vloer dus vrij blijft. Het Dublin hoofdbord is een hedendaags en straks vormgegeven hoofdbord met sierstiksel in het midden. Uiteraard is deze Auping boxspring ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen:• Vlak: hierbij kunt u de box niet verstellen. • 1-motorig: hierbij kunt u het ruggedeelte door middel van een motor met een draadloze afstandbediening verstellen. Het voetendeel is bij deze variant handmatig in 6 verschillende posities te verstellen. • 2-motorig: bij deze variant kunt u zowel uw ruggedeelte als uw voetgedeelte verstellen door het gebruik van een elektrische motor met behulp van een RF bediening. Wanneer u uw voetgedeelte versteld zal er al automatisch een knieknik ontstaan van maximaal +/- 20 cm hoog met een in enkele graden afhangend voeteneind. • Bij de 3 motorige variant wordt ook nog de draadloos te bedienen neksteun toegevoegd. Deze derde motor wordt gebruikt om bijvoorbeeld lezen en televisie kijken in bed te vergemakkelijken. Het is bij de Auping boxspring collectie mogelijk te kiezen voor een niet verstelbare en een verstelbare variant langs elkaar.Ook is de Auping Original Boxspring verkrijgbaar in een deelbare variant: een complete 2-persoons boxspring waarvan je beide delen heel gemakkelijk uit elkaar en naar elkaar toe schuift doordat de poten zijn voorzien van wieltjes.

  Vanaf € 2.495,00

  Cassenz Plateau Molton
  Cassenz PlateaumoltonDeze toppermolton is geschikt voor alle topdekmatrassen. Omdat de Cassenz Plateaumolton enkel en alleen uit 100% katoen bestaat is deze molton uitermate geschikt voor mensen die overmatig transpireren of mensen die het snel warm hebben.  Materiaal:   100% katoenLevertijd:         1-20 werkdagen  

  Vanaf € 82,00