Auping Boxspring Criade Cushion

Vanaf € 3.720,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Boxspring Criade Cushion:


  De Auping boxspring Criade Cushion heeft een kenmerkend design. Het stalen frame zorgt voor een stevige basis en geeft de Auping Criade het signatuur van het unieke design. Het hoofd- en voetbord wordt rechtstreeks op het frame geplaatst en daardoor blijft de vloer vrij waardoor het lijkt te ‘zweven’.

  De  Auping Criade Cushion boxspring is opgebouwd vanuit het frame, daarop liggen de twee boxsprings met daarop de 
  Auping matrassen. U kunt ervoor kiezen voor standaard witte matrassen van Auping of u kiest ervoor om uw matrassen mee te laten stofferen. Bovenop komt de Auping topper, dit zorgt voor nog meer luxe ligcomfort.

  De Auping boxspring Cushion bevat een Auping spiraalbodem en pocketvering. De pocketvering in de 
  Auping boxspring zorgt ervoor dat u makkelijk kunt draaien in uw slaap. De Auping spiraalbodem is voor 80% open waardoor u een optimale ventilatie van uw Auping Cushion boxspring ervaart. Zo zorgt uw nieuwe Auping boxspring voor het beste slaapcomfort.

  De Auping Criade boxsprings kunnen worden gestoffeerd in één van de 95 stoffen en is er keuze uit 5 stofgroepen.

  Hoofd- en voetborden van Auping worden met de hand gestoffeerd in het naaiatelier van 
  Auping welke is gevestigd in Deventer. De hoofdborden worden rondom gestoffeerd waardoor u de Auping Criade Cushion boxspring  midden in uw kamer zou kunnen plaatsen. Alle Auping Criade hoofdborden en voetborden zijn even breed als de Auping boxspring en kunnen worden gestoffeerd in dezelfde kleur als de boxspring.

  Uiteraard is deze Auping Criade Cushion boxspring zowel vlak als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  Specificaties

  Design: 10 verschillende framekleuren (onderstel van de boxspring) - 95 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren.
  Hoofd- en voetbord: keuze uit 4 soorten hoofdborden en 3 voetborden
  Comfort: Samenstellen met alle soorten (gestoffeerde) matrassen en toppers - Verschillende elektrische bodems optioneel
  Hoogte hoofdbord vanaf de grond gemeten: Plain, 90,100 of 110 cm - Cushion, 115 of 135 cm - Bend, 105 of 115 cm - Square, 120 of 140 cm
  Accessoires: Pixel nachtkastje, Hocker rond
  Wasbare tijk: Ja mogelijk bij tijk Breeze. De Nature tijken kunnen alleen chemisch worden gereinigd.
  Hardheden kiezen: Ja mogelijk in soft, medium, firm en extra firm.
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Auping Criade boxspring Cushion niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Auping boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel, dit is het minst belastend voor de stof van uw Auping boxspring.

  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houdt u uw Auping Criade Cushion boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekent dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw Auping matrassen
   en boxspring. Dit vermindert het ventilatievermogen.
  Garantie
  Auping geeft op matrassen een omruilgarantie van 90 dagen. In deze 90 dagen kunt u als consument éénmalig de hardheid van uw Auping matras wijzigingen. Dit gebeurt door middel van een kernwisseling. Hierbij wordt in uw eigen matras de kern omgewisseld. Dit betekent dat u dezelfde tijk behoud maar een nieuwe inhoud van uw Auping matras krijgt. Uw 'oude' kern wordt teruggenomen door Auping en volledig gerecycled.

  Daarnaast geeft Auping 35 jaar garantie op hun stalen boxspring frames. Deze garantie is van toepassing bij draad- en framebreuk. Auping 
  geeft op de motoren, gasveren, elektronica en kunststofdelen een standaard garantie van 5 jaar. Hiervan vallen 2 jaar onder de volledige garantie. Dit betekent dat u in de eerste 2 jaar een nieuw product of een opvolger van uw product ontvangt. In de overige 3 jaar ontvangt u in de meeste gevallen kosteloos een vergelijkbaar functionerend product. Het zou voor kunnen komen dat dit een gereviseerd product is. Deze garantie is van toepassing bij normaal gebruik en normale verstellen. 
  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle soorten matrassen met een hoogte tot 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 54,95

  Auping Cresto Matras
  Auping Cresto Matras Het gebruik van duurzaam Latex Pura maakt dit matras extra zacht en veerkrachtig. Een ware kwaliteitsimpuls voor uw slaap, mede dankzij de vijf zones met soepele ondersteuning voor uw schouders. De latex pura comfortlaag en de asymmetrisch (ongelijk) opgebouwde DPPS® pocketveren, zorgen ervoor dat Auping matras cresto nauwkeurig aansluit bij de contouren van het lichaam. Een Cresto matras sluit goed aan bij een Adagio matras die ook 20cm hoog is.De tijken van de matrassen Cresto, Maestro en Vivo zijn afritsbaar en beschikbaar in 2 varianten. Voor het bovenblad heeft u keuze uit 2 verschillende tijken. U kunt kiezen voor de wasbare Breeze tijk met een doorgestikt tencel. De tencel zorgt ervoor dat de vocht snel wordt opgenomen en u nooit meer klam wakker wordt. Wanneer u niet op het matras ligt geeft de tencel het vocht weer snel af aan de omgeving, waardoor u altijd in een fris en hygiënisch bed slaapt. U kunt ook kiezen voor de Nature tijk. Deze tijk is doorgestikt met wol, wildzijde en katoen. Hierdoor is het een tijk met een hoog percentage natuurlijke producten. Dit bevordert ook het vochttransport en is sterk warmte regulerend. Het is alleen niet mogelijk om deze tijk zelf te wassen, deze zou u chemisch moeten laten reinigen bij een stomerij.Geschikt voor alle vlakke & verstelbare spiraalbodems.

  Vanaf € 1.065,00

  Auping Nachtkastje Pixel
  Auping Nachtkastje PixelPixel is een modern nachtkastje met een slank frame.Het ladefrontje en het frame zijn in staal en het rompje in MDF.De kleuren zijn afzonderlijklijk van elkaar te kiezen.Er zijn maar liefst 200 kleurencombinaties mogelijk. Breedte: 40 cmHoogte:  60 cmDiepte:   33 cmRompje: in alle vollak kleuren mogelijkFrame en ladefrontje: in alle poedercoat kleuren mogelijk.

  Vanaf € 375,00

  Auping Kussen Dew
  Auping kussen DewHet Auping Dew hoofdkussen is goed gevormd en gevuld kussen. Deze is gevuld met 100% gerecyclede polyester vezelbolletjes, Dacron eco. Deze combinatie materialen zijn erg flexibel en biedt daardoor een goede ondersteuning aan uw nek en hoofd.  Dit is een ideaal kussen voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt maar goed zijn vorm behoud.Het Eco2 label geeft aan dat de vezels gemaakt zijn van gerecyclede PET flessen. Comforel duidt op het typevezel dat door Dacron ontwikkeld is en leent zich uitstekend voor het vullen van kussens. De Auping Dew kussens en dekbedden hebben een Dacron Eco2 / Comforel label.

  Vanaf € 79,00