Warme Winterweken

Auping Dekbed Cloud - Summer

Vanaf € 329,00 € 279,65

Stel dit product zelf samen

  Auping Dekbed Cloud- Summer


  Het Auping Cloud zomerdekbed is gevuld met 100% Mazurische ganzendons (RDS gecertificeerd) en is heerlijk licht en luchtig. Dit Auping Cloud zomerdekbed is ideaal voor warme nachten of mensen die het snel warm hebben.

  Een donzen dekbed voelt zacht en licht aan. Dons is een natuurlijke vulling dat zeer goed warmte kan reguleren. Doordat er lucht tussen de dons blijft zitten, wordt deze opgewarmd door jouw lichaamswarmte. Daarnaast geeft het te veel aan warmte ook weer snel af. Dons heeft zeer goede isolerende en vochtregulerende eigenschappen. De hoeveelheid dons in dit dekbed zorgt voor een comfortabel en constant slaapklimaat.
  Overige Specificaties
  Vulling: 100% witte Mazurische ganzendons, RDS gecertificeerd en voldoet hierdoor aan de hoogste eisen op gebied van dierenwelzijn.

  Tijk: 100% biologische katoen, voorzien van knoopsgaten.
  Vulgewicht: +/- 80 gram/m2
  Uitvoering: Enkel dekbed (Zomer)
  Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  Onderhoud
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw Auping Cloud  dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.