Auping Matrasbeugel (1 stuk)

Vanaf € 30,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Matrasbeugel - Voetbeugel (geschikt voor Auping spiraalbodem)

  Makkelijk zelf te monteren. De matrasbeugel is te gebruiken op de verstelbare Auping spiraalbodems. Hierdoor blijft uw matras goed liggen op de spiraalbodem tijdens de verstelling. Uiteraard kunt u de matrasbeugel ook gebruiken op niet verstelbare bodems om ervoor te zorgen dat uw matras goed op zijn plek blijft liggen. 

  Levertijd: 1 werkdag

  Bijbehorende producten

  Auping kussen Cloud
  Auping Kussen CloudHet Auping Cloud hoofdkussen is vervaardigd van 100% natuurlatex. Het Auping Cloud kussen is vormvast en biedt een constante ondersteuning aan uw nek en hoofd. Door de halfronde uitsparing houdt het kussen rekening met de natuurlijke vormen van uw lichaam. Uw schouder hoeft niet meer in het Auping kussen te drukken om een juiste ondersteuning te krijgen. Tevens zijn deze Auping Cloud kussens door het formaat uitermate geschikt voormatrassen met een schouderzone.

  Vanaf € 159,00

  Auping Dekbed Cloud - Spring/Fall
  Auping Dekbed Cloud - Spring/FallHet Auping Cloud enkel dekbed is gevuld met 100% Mazurische ganzendons (RDS gecertificeerd) en is heerlijk licht en luchtig. Deze variant is afgestemd op het Nederlandse klimaat en daardoor het hele jaar door comfortabel. Hebt u het niet snel te koud of te warm? Dan is dit enkele dekbed perfect voor u.Een donzen dekbed voelt zacht en licht aan. Dons is een natuurlijke vulling dat zeer goed warmte kan reguleren. Doordat er lucht tussen de dons blijft zitten, wordt deze opgewarmd door jouw lichaamswarmte. Daarnaast geeft het te veel aan warmte ook weer snel af. Dons heeft zeer goede isolerende en vochtregulerende eigenschappen. De hoeveelheid dons in dit dekbed zorgt voor een comfortabel en constant slaapklimaat.

  Vanaf € 449,00

  Auping Nachtkastje Pixel
  Auping Nachtkastje PixelPixel is een modern nachtkastje met een slank frame.Het ladefrontje en het frame zijn in staal en het rompje in MDF.De kleuren zijn afzonderlijklijk van elkaar te kiezen.Er zijn maar liefst 200 kleurencombinaties mogelijk. Breedte: 40 cmHoogte:  60 cmDiepte:   33 cmRompje: in alle vollak kleuren mogelijkFrame en ladefrontje: in alle poedercoat kleuren mogelijk.

  Vanaf € 395,00

  Auping Spiraalbodem 1 Motorig
  Auping Spiraalbodem  1 motorigDe Auping spiraalbodem 1 motorig is een dwarsgespannen verstelbare Auping spiraalbodem, die zorgt voor een unieke ondersteuning en ventilatie. De Auping spiraalbodem is verkrijgbaar in verschillende formaten. Alle matrassoorten kunnen geplaatst worden op de Auping spiraalbodem 1 motorig. De 1 motorige Auping spiraalbodem is ontworpen voor de ledikanten van Auping zoals Essential, Auronde, Noa en Original ledikant. Deze Auping spiraalbodem 1 motorig is ook zeer geschikt om in ledikanten te plaatsen van merken zoals Maxfurn, Hasena en Steel & Stocking.

  Vanaf € 825,00