Auping Spiraalbodem 1 Motorig

Vanaf € 825,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Spiraalbodem  1 motorig

  De Auping spiraalbodem 1 motorig is een dwarsgespannen verstelbare Auping spiraalbodem, die zorgt voor een unieke ondersteuning en ventilatie. De Auping spiraalbodem is verkrijgbaar in verschillende formaten. Alle matrassoorten kunnen geplaatst worden op de Auping spiraalbodem 1 motorig.
  De 1 motorige Auping spiraalbodem is ontworpen voor de ledikanten van Auping zoals EssentialAurondeNoa en Original ledikant.
  Deze Auping spiraalbodem 1 motorig is ook zeer geschikt om in ledikanten te plaatsen van merken zoals MaxfurnHasena en Steel & Stocking.
  Vlak of elektrisch?
  Uiteraard is deze Auping Spiraalbodem 1 motorig ook in andere types te verkrijgen.
  • Vlak: hierbij kunt u de bodem niet verstellen.
  • 1-motorig: hierbij kunt u het rug gedeelte door middel van een motor met een draadloze afstandsbediening verstellen. Het voetendeel is bij deze variant handmatig in 6 verschillende posities te verstellen.
  • 2-motorig: bij deze variant kunt u zowel uw rug gedeelte als uw voetgedeelte verstellen door het gebruik van een elektrische motor met behulp van een RF bediening. Wanneer u uw voetgedeelte versteld zal er al automatisch een knieknik ontstaan van maximaal +/- 20 cm hoog met een in enkele graden afhangend voeteneind.
  • Bij de 3 motorige variant wordt ook nog de draadloos te bedienen neksteun toegevoegd. Deze derde motor wordt gebruikt om bijvoorbeeld lezen en televisie kijken in bed te vergemakkelijken.

  Advies
  Een goede bedbodem is heel belangrijk tijdens het slapen. Doordat u en uw matras de beste ondersteuning krijgen kunt u elke dag heerlijk dromen. En met de juiste bedbodem kan uw matras ook beter ademen. Hierdoor houdt u uw matras lekker lang goed. We adviseren om een matras na 8 tot maximaal 10 jaar te vervangen.
  Al onze Auping bedbodems zijn spiraalbodems. Een Auping spiraalbodem bestaat uit gevlochten staal waardoor het een fijne open structuur heeft. Doordat de Auping spiraalbodem voor 80 procent open is ventileert hij extra goed. Dit geeft uw matras meer lucht. 

  Bijbehorende producten

  Auping Matrasbeugel (1 stuk)
  Auping Matrasbeugel - Voetbeugel (geschikt voor Auping spiraalbodem)Makkelijk zelf te monteren. De matrasbeugel is te gebruiken op de verstelbare Auping spiraalbodems. Hierdoor blijft uw matras goed liggen op de spiraalbodem tijdens de verstelling. Uiteraard kunt u de matrasbeugel ook gebruiken op niet verstelbare bodems om ervoor te zorgen dat uw matras goed op zijn plek blijft liggen. Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 30,00

  Cadeau tip!
  Auping Nachtkastje Pixel
  Auping Nachtkastje PixelPixel is een modern nachtkastje met een slank frame.Het ladefrontje en het frame zijn in staal en het rompje in MDF.De kleuren zijn afzonderlijk van elkaar te kiezen.Er zijn maar liefst 200 kleurencombinaties mogelijk.Breedte: 40 cmHoogte:  60 cmDiepte:   33 cmRompje: in alle vollak kleuren mogelijkFrame en ladefrontje: in alle poedercoat kleuren mogelijk.

  Vanaf € 395,00

  Auping kussen Nest
  Auping kussen NestHet Auping Nest hoofdkussen is goed gevormd en gevuld kussen. Deze is gevuld met 70% gerecyclede dons en 30% gerecyclede veertjes (GRS gecertificeerd). Deze combinatie materialen zijn erg flexibel en biedt daardoor een goede ondersteuning aan uw nek en hoofd.  Dit is een ideaal Auping kussen voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt maar ook zijn vorm behoud.

  Vanaf € 129,00