Auping Essential Ledikant

Vanaf € 565,00

Stel dit product zelf samen

   Auping Essential ledikant 

  ‘’ Een prachtig Scandinavisch design.’’


  De Auping Essential is het eerste volledig recyclebare bed ter wereld. Maar dat is niet het enige rustgevende aan dit bed. Door de verfijnde en minimalistische vormen past dit bed namelijk subtiel in elke kamer. Het moderne Scandinavische design is overal doorgevoerd. Tot in de taps toelopende poten. Eigenlijk rust je al uit als je ernaar kijkt.

  Het bed is ontworpen door het Berlijnse Designers Duo Kohler & Wilms en is bedoeld voor de jonge dromer die zichzelf nog niet in de andere Auping designs zag liggen. De verfijnd vormgegeven Essential laat een moderne vorm van minimalisme zien.  Specificaties

  Design: Gemaakt van een stevige, maar subtiele aluminium frame. Deze kan in meer dan 10 kleuren gepoedercoat worden.
  Comfort: Samenstellen met alle soorten (gestoffeerde) matrassen. - Verschillende elektrische bodems optioneel
  Maten: Essential kan geleverd worden in alle maten tussen 80 x 200 cm en 200 x 220 cm. De lighoogte van het bed inclusief spiraalbodems is ongeveer 47 centimeter, afhankelijk van hoe hoog het matras is dat er in ligt.
  Hoofdbord: De zachte ronde vorm van het hoofdbord geeft je een veilig en beschut gevoel. Deze is verkrijgbaar in het stof of in een lakkleur.
  Smartfuncties op elektrische verstelbare bodems.: Bedien jouw Auping boxspring met je telefoon of tablet - Anti snurkfunctie op de app - Verbind met al je slimme apparaten in je huis.
  Accessoires: Pixel nachtkastje, Embrasse hocker, Essential zijtafels.
  Matras: Inizio 18 cm hoog, - Adagio 20 cm hoog, - Cresto 20 cm hoog, - Maestro 22 cm hoog, - Vivio 24 cm hoog, - Vivo Visco 24 cm hoog.
  Wasbare tijk: Ja mogelijk bij tijk Breeze. De Nature tijken kunnen alleen chemisch worden gereinigd.
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk in soft, medium, firm en extra firm.
  Levertijd: 8 - 10 weken
  Vast of Elektrisch?
  Uiteraard is deze Auping Essential ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.
  • Vlak: hierbij kunt u de bodem niet verstellen.
  • 1-motorig: hierbij kunt u het rug gedeelte door middel van een motor met een draadloze afstandsbediening verstellen. Het voetendeel is bij deze variant handmatig in 6 verschillende posities te verstellen.
  • 2-motorig: bij deze variant kunt u zowel uw rug gedeelte als uw voetgedeelte verstellen door het gebruik van een elektrische motor met behulp van een RF bediening. Wanneer u uw voetgedeelte versteld zal er al automatisch een knieknik ontstaan van maximaal +/- 20 cm hoog met een in enkele graden afhangend voeteneind.
  • Bij de 3 motorige variant wordt ook nog de draadloos te bedienen neksteun toegevoegd. Deze derde motor wordt gebruikt om bijvoorbeeld lezen en televisie kijken in bed te vergemakkelijken.
  Het is bij de Auping collectie mogelijk te kiezen voor een niet verstelbare en een verstelbare variant langs elkaar.

  Advies
  Een goede bedbodem is heel belangrijk tijdens het slapen. Doordat jij én je matras de beste ondersteuning krijgen, kan jij elke dag heerlijk dromen. En met de juiste bedbodem kan jouw matras ook beter ademen. Hierdoor houd je je matras lekker lang goed. We adviseren om een matras na 8 tot maximaal 10 jaar te vervangen.
  Al onze bedbodems zijn spiraalbodems. Een Auping spiraalbodem bestaat uit gevlochten staal, waardoor het een fijne open structuur heeft. Doordat de spiraalbodem voor 80 procent open is, ventileert hij extra goed. Dit geeft je lucht.

  Garantie

  Auping geeft op hun niet gestoffeerd / witte matrassen een omruilgarantie van 90 dagen. In deze 90 dagen kunt u als consument eenmalig de hardheid van uw Auping matras wijzigingen. Dit gebeurd doormiddel van een kernwisseling. Hierbij wordt in uw eigen matras de kern omgewisseld. Dit betekend dat u dezelfde tijk behoud maar een nieuwe inhoud van uw matras krijgt. Uw “oude” kern wordt teruggenomen door Auping en volledig gerecycled.
  Daarnaast geeft Auping 35 jaar garantie op hun stalen boxspring frames. Deze garantie is van toepassing bij draad- en framebreuk. Auping geeft op de motoren, gasveren. elektronica en kunststof delen een standaard garantie van 5 jaar. Hiervan vallen 2 jaar onder de volledige garantie. Dit betekend dat u in de eerste 2 jaar een nieuw product of een opvolger van uw product ontvangt. In de overige 3 jaar ontvangt u in de meeste gevallen kosteloos een vergelijkbaar functionerend product. Het zou voor kunnen komen dat dit een gereviseerd product is. Deze garantie is van toepassing bij normaal gebruik en normale verstellen. Hierbij wordt een maximaal gewicht van 140 kg per persoon bij gebruik in vlakke toestand gerekend. Bij het verstellen van een 1 persoons boxspring wordt gerekend met een maximum van 95 kg per persoon.