Auping Spiraalbodem 2 Motorig

Vanaf € 1.205,00


 

Stel dit product zelf samen

  Auping Spiraalbodem 2 motorig

  De Auping spiraalbodem 2 motorig is een dwarsgespannen verstelbare Auping spiraalbodem, die zorgt voor een unieke ondersteuning en ventilatie. De Auping spiraalbodem is verkrijgbaar in verschillende formaten. Alle matrassoorten kunnen geplaatst worden op de Auping spiraalbodem 2 motorig.
  De spiraalbodem is ontworpen voor de ledikanten van Auping zoals Essential, Auronde, Match en Original ledikant.

  Deze bodem is ook zeer geschikt om in ledikanten te plaatsen van merken zoals Karel Mintjens, Steel & Stocking.
  Vlak of elektrisch?
  Uiteraard is deze Auping Spiraalbodem ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.
  • Vlak: hierbij kunt u de bodem niet verstellen.
  • 1-motorig: hierbij kunt u het rug gedeelte door middel van een motor met een draadloze afstandsbediening verstellen. Het voetendeel is bij deze variant handmatig in 6 verschillende posities te verstellen.
  • 2-motorig: bij deze variant kunt u zowel uw rug gedeelte als uw voetgedeelte verstellen door het gebruik van een elektrische motor met behulp van een RF bediening. Wanneer u uw voetgedeelte versteld zal er al automatisch een knieknik ontstaan van maximaal +/- 20 cm hoog met een in enkele graden afhangend voeteneind.
  • Bij de 3 motorige variant wordt ook nog de draadloos te bedienen neksteun toegevoegd. Deze derde motor wordt gebruikt om bijvoorbeeld lezen en televisie kijken in bed te vergemakkelijken.

  Advies
  Een goede bedbodem is heel belangrijk tijdens het slapen. Doordat jij én je matras de beste ondersteuning krijgen, kan jij elke dag heerlijk dromen. En met de juiste bedbodem kan jouw matras ook beter ademen. Hierdoor houd je je matras lekker lang goed. We adviseren om een matras na 8 tot maximaal 10 jaar te vervangen.
  Al onze bedbodems zijn spiraalbodems. Een Auping spiraalbodem bestaat uit gevlochten staal, waardoor het een fijne open structuur heeft. Doordat de spiraalbodem voor 80 procent open is, ventileert hij extra goed. Dit geeft je meer lucht.

  Auping Matrasbeugel (1 stuk)
  Auping - Voetbeugel (geschikt voor Auping spiraalbodem)Makkelijk zelf te monteren.  Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 30,00