Auping Auronde 1000

Vanaf € 865,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Auronde 1000 ledikant 

  ‘’ De Auping Auronde is een echte designklassieker.’’


  De Auping Auronde is een echte designklassieker. Sinds het ontwerp door Frans de la Haye in 1973 gaat deze klassieker met zijn tijd mee.
  Het bed wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste kleurtrends, eisen en inzichten, ook op het gebied van comfort.
  Dankzij de heldere en strakke lijnen komt het eigentijdse design van het bed volledig tot zijn recht.
  De mooie ronde vormen in de herkenbare Auping Auronde poten geven het bed een elegante en tijdloze uitstraling.
  Zo is het unieke design van de Auronde een aanwinst voor iedere slaapkamer.


  Specificaties

  Design: Gemaakt van hoogwaardig gelaagd beukenhout. Het hout is afgewerkt met een matte lak waardoor het oppervlak slijtvast is. Meer dan 10 kleuren in beits en vollak afwerking.
  Comfort: Samenstellen met alle soorten (gestoffeerde) matrassen. - Verschillende elektrische bodems optioneel
  Maten: Auronde kan geleverd worden in alle maten tussen 80 x 200 cm en 200 x 220 cm. De lighoogte van het bed inclusief spiraalbodems is ongeveer 49 centimeter, afhankelijk van hoe hoog het matras is dat er in ligt.
  Smartfuncties op elektrische verstelbare bodems: Bedien jouw Auping bed met je telefoon of tablet - Anti snurkfunctie op de app - Verbind met al je slimme apparaten in je huis.
  Accessoires: Pixel nachtkastje, Embrasse hocker, Auronde bedtafel.
  Matras: Inizio 18 cm hoog - Adagio 20 cm hoog, - Cresto 20 cm hoog, - Maestro 22 cm hoog, - Vivio 24 cm hoog, - Vivo Visco 24 cm hoog.
  Wasbare tijk: Ja mogelijk bij tijk Breeze , Nature tijken kunnen alleen chemisch worden gereinigd.
  Hardheden kiezen: Ja mogelijk, in soft, medium, firm en extra firm.
  Omruilgarantie: 90 dagen vanaf de levering eerste keer kosteloos.
  Levertijd: 8 - 10 weken
  Vast of Elektrisch?
  Uiteraard is deze Auping Auronde ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.
  • Vlak: hierbij kunt u de bodem niet verstellen.
  • 1-motorig: hierbij kunt u het rug gedeelte door middel van een motor met een draadloze afstandsbediening verstellen. Het voetendeel is bij deze variant handmatig in 6 verschillende posities te verstellen.
  • 2-motorig: bij deze variant kunt u zowel uw rug gedeelte als uw voetgedeelte verstellen door het gebruik van een elektrische motor met behulp van een RF bediening. Wanneer u uw voetgedeelte versteld zal er al automatisch een knieknik ontstaan van maximaal +/- 20 cm hoog met een in enkele graden afhangend voeteneind.
  • Bij de 3 motorige variant wordt ook nog de draadloos te bedienen neksteun toegevoegd. Deze derde motor wordt gebruikt om bijvoorbeeld lezen en televisie kijken in bed te vergemakkelijken.
  Het is bij de Auping collectie mogelijk te kiezen voor een niet verstelbare en een verstelbare variant langs elkaar.

  Advies
  Bij de Auronde serie kunt u kiezen uit diverse modellen. Zo kiest u juist voor een lage instap of juist liever een wat hoger model, alles is mogelijk.
  Wat is nu het verschil tussen de Auronde 1000, 1500 en 2000?
   Dit heeft alles te maken met de lig-/instaphoogte.
  Voor de Auronde 1000 is dit 47 centimeter, voor de Auronde 1500 is dit 53,5 centimeter en bij de Auronde 2000 geldt 61 centimeter.
  Let op, dit zijn geen precieze hoogtes, dit is afhankelijk van de hoogte van het matras dat op het bed komt te liggen.

  Garantie

  Auping geeft op hun niet gestoffeerd / witte matrassen een omruilgarantie van 90 dagen. In deze 90 dagen kunt u als consument eenmalig de hardheid van uw Auping matras wijzigingen. Dit gebeurd doormiddel van een kernwisseling. Hierbij wordt in uw eigen matras de kern omgewisseld. Dit betekend dat u dezelfde tijk behoud maar een nieuwe inhoud van uw matras krijgt. Uw “oude” kern wordt teruggenomen door Auping en volledig gerecycled.
  Daarnaast geeft Auping 35 jaar garantie op hun stalen boxspring frames. Deze garantie is van toepassing bij draad- en framebreuk. Auping geeft op de motoren, gasveren. elektronica en kunststof delen een standaard garantie van 5 jaar. Hiervan vallen 2 jaar onder de volledige garantie. Dit betekend dat u in de eerste 2 jaar een nieuw product of een opvolger van uw product ontvangt. In de overige 3 jaar ontvangt u in de meeste gevallen kosteloos een vergelijkbaar functionerend product. Het zou voor kunnen komen dat dit een gereviseerd product is. Deze garantie is van toepassing bij normaal gebruik en normale verstellen. Hierbij wordt een maximaal gewicht van 140 kg per persoon bij gebruik in vlakke toestand gerekend. Bij het verstellen van een 1 persoons boxspring wordt gerekend met een maximum van 95 kg per persoon.