Auping

Auping Spiraalbodem Handverstelbaar

Onze Auping collectie is verkrijgbaar in de winkels Best, Oss, Schijndel, Tilburg en Valkenswaard.

 

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Auping Handverstelbare Spiraalbodem

Het rugdeel van de Auping spiraalbodem handverstelbaar kan met de hand versteld worden in 13 posities. Het voetendeel van de Auping spiraalbodem handverstelbaar is met de hand verstelbaar in 6 posities. Het ruime zitdeel van de Auping spiraalbodem handverstelbaar zorgt ervoor dat het matras zich goed kan vormen in verstelling en u comfortabel zit. De Auping spiraalbodem handverstelbaar is verkrijgbaar in verschillende formaten.

Uitvoering:rug- en voetendeel handverstelbaar
Kleur:deep black
Afmetingen:

- Breedte 70 t/m 140 cm
- Lengte 190 t/m 220 cm
- Dikte:  7 cm

Maximale belasting:

- 1 persoonsspiraalbodem tot 120 kg

- 2 persoonsspiraalbodem tot 200 kg 

Matrasbeugel:alle Auping matrassen kunt u verankeren door middel van klittenband aan de spiraalbodem. Geen Auping matras? kies dan voor een matrasbeugel om het verschuiven van uw matras tegen te gaan. 
Potenset:deze onderzetpoten zijn in hoogte te verstellen en kunnen in elk ledikant geplaatst worden (voor meer info zie video hier beneden).
Garantie: levenslange garantie op draad- en framebreuken, 10 jaar op scharnieren.
Levertijd:10 weken

 

 

 

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Auping Spiraalbodem Handverstelbaar wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Auping Spiraalbodem Handverstelbaar stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Auping Spiraalbodem Handverstelbaar in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »