Lentepromotie

Auping Original

Vanaf € 700,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Original bed 


  Het Original bed is minimalistisch vormgegeven met sterke lijnen en heeft een elegante en rustige uitstraling. De Original heeft een sterk stalen frame met afgeronde hoeken. Het bed is geïnspireerd op een van de allereerste ontwerpen van 
  Auping, de Cleopatra en is te verkrijgen in 10 kleuren. Het frame wordt altijd gecombineerd met de zwarte Auping spiraalbodem. Door te kiezen voor onderzetpootjes in een andere kleur voegt u nog meer contrast toe aan het bed. Of u kiest voor dezelfde kleur, dat kan natuurlijk ook. Het bed is verkrijgbaar als eenpersoonsbed, als twijfelaar en als tweepersoonsbed.

  Stel de Original helemaal zelf samen door uw favoriete kleur te kiezen samen met één van de drie bijpassende hoofdborden. Er is keuze uit twee gestoffeerde hoofdborden en een houten hoofdbord. Het tafeltje heeft een ronde vorm en is te krijgen in 16 kleuren.

  De Original is een Nederlands ontwerp. Ontworpen door Dick Cordemeijer. Het ontwerp is onderscheiden met: ‘Goed Industrieel Ontwerp’, Nederlands belangrijkste erkenning voor industrieel ontworpen producten. Deze award gaat naast design vooral over functie, originaliteit en innovatie. Hiernaast moet het ontwerp ook gemaakt zijn met respect voor mens en milieu.

  Het is bij 
  Auping bedden mogelijk om te kiezen voor een niet verstelbare spiraalbodem en een verstelbare spiraalbodem naast elkaar.

  Specificaties

  Design: Gemaakt van een stevig subtiel stalen frame. Deze kan in meer dan 10 kleuren gepoedercoat worden.
  Comfort: Samenstellen met alle Auping soorten gestoffeerde matrassen en standaard Auping matrassen
  Maten: Original kan geleverd worden in alle maten tussen 80 x 200 cm en 200 x 220 cm.
  Hoofdbord: Keuze uit 2 gestoffeerde hoofdborden en 1 gelakt houten hoofdbord. Straight, strak houten hoofdbord | Outline, dun en minimalistisch hoofdbord | Stich, stoer en modern hoofdbord.
  Accessoires: Bijpassend ontworpen Original tafeltje. Een rond houten tafeltje dat lijkt te zweven aan het strakke stalen frame.
  Matras: Inizio 18 cm hoog, Adagio 20 cm hoog, Cresto 20 cm hoog, Maestro 22 cm hoog, Vivio 24 cm hoog, Vivo Visco 24 cm hoog.
  Wasbare tijk: Ja mogelijk bij tijk Breeze, Nature tijken kunnen alleen chemisch worden gereiningd.
  Hardheden: Soft, medium, firm en extra firm.
  Vast of Elektrisch verstelbaar?
  Uiteraard is het Auping Original bed ook als elektrisch verstelbaar bed te verkrijgen. U heeft de volgende keuzes; 
  • Vlak: hierbij kunt u de spiraal bodem niet verstellen.
  • 1-motorig: hierbij kunt u het rug gedeelte door middel van een motor met een draadloze afstandsbediening verstellen. Het voetendeel is bij deze variant handmatig in 6 verschillende posities te verstellen.
  • 2-motorig: bij deze variant kunt u zowel uw rug gedeelte als uw voetgedeelte verstellen door het gebruik van een elektrische motor met behulp van een draadloze afstandsbediening. Wanneer u uw voetgedeelte versteld zal er al automatisch een knieknik ontstaan van maximaal +/- 20 cm hoog met een in enkele graden afhangend voeteneind.
  • Bij de 3 motorige variant wordt ook nog de draadloos te bedienen neksteun toegevoegd. Deze derde motor wordt gebruikt om bijvoorbeeld lezen en televisie kijken in bed te vergemakkelijken.
  Het is bij de Auping collectie mogelijk te kiezen voor een niet verstelbare en een verstelbare variant naast elkaar.
  Advies
  Een goede bedbodem is heel belangrijk voor uw nachtrust. Doordat u en uw matras de beste ondersteuning krijgen kunt u elke dag weer heerlijk slapen. En met de juiste bedbodem kan uw matras ook beter ademen. Hierdoor houdt u uw matras langer frisser en goed van kwaliteit. We adviseren om een matras na 8 tot maximaal 10 jaar te vervangen.

  De bedbodems van Auping zijn altijd spiraalbodems. 
  Een Auping spiraalbodem bestaat uit gevlochten staal, waardoor het een fijne open structuur heeft. Doordat de spiraalbodem voor 80 procent open is, ventileert het extra goed.

  Garantie

  Auping geeft op hun niet gestoffeerde witte matrassen een omruilgarantie van 90 dagen. In deze 90 dagen kunt u als consument eenmalig de hardheid van uw Auping matras wijzigingen. Dit gebeurt doormiddel van een kernwisseling. Hierbij wordt in uw eigen matras de kern omgewisseld. Dit betekent dat u dezelfde tijk behoudt maar een nieuwe inhoud van uw matras krijgt. Uw ‘oude’ kern wordt teruggenomen door Auping en volledig gerecycled.

  Daarnaast geeft Auping 35 jaar garantie op hun stalen boxspring frames. Deze garantie is van toepassing bij draad- en framebreuk. Auping geeft op de motoren, gasveren, elektronica en kunststof delen een standaard garantie van 5 jaar. Hiervan vallen 2 jaar onder de volledige garantie. Dit betekent dat u in de eerste 2 jaar een nieuw product of een opvolger van uw product ontvangt. In de overige 3 jaar ontvangt u in de meeste gevallen kosteloos een vergelijkbaar functionerend product. Het zou voor kunnen komen dat dit een gereviseerd product is. Deze garantie is van toepassing bij normaal gebruik en normale verstellen. Hierbij wordt een maximaal gewicht van 140 kg per persoon bij gebruik in vlakke toestand gerekend. Bij het verstellen van een 1 persoons boxspring wordt gerekend met een maximum van 95 kg per persoon.

  Hoe hoog is de Auping Original?
  De Auping Original is verkrijgbaar in 2 hoogtes. Met een matras erop (20cm matras) heeft de Original een lighoogte van ongeveer 53cm. Als u kiest voor een verhogingspoot (7cm) wordt dit ongeveer 60cm. Dit biedt u meer comfort bij het in en uitstappen van het bed.

  Is er een Auping Original aanbieding?
  Regelmatig is een Auping aanbieding in de Boonman bedden outlet en heeft Auping zelf regelmatig acties op de Auping collectie. Bel, chat of e-mail met onze klantenservice voor de actuele acties of outlet aanbiedingen.

  Bijbehorende producten

  Auping Kussen Dew
  Auping kussen DewHet Auping Dew hoofdkussen is goed gevormd en gevuld kussen. Deze is gevuld met 100% gerecyclede polyester vezelbolletjes, Dacron eco. Deze combinatie materialen zijn erg flexibel en biedt daardoor een goede ondersteuning aan uw nek en hoofd.  Dit is een ideaal kussen voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt maar goed zijn vorm behoud.Het Eco2 label geeft aan dat de vezels gemaakt zijn van gerecyclede PET flessen. Comforel duidt op het typevezel dat door Dacron ontwikkeld is en leent zich uitstekend voor het vullen van kussens. De Auping Dew kussens en dekbedden hebben een Dacron Eco2 / Comforel label.

  Vanaf € 89,00

  Auping Dekbed Dew - 4 Seizoenen
  Auping Dekbed Dew - 4 SeizoenenHet Auping Dew 4 seizoenen dekbed is gevuld met gevuld met 100% gerecyclede polyester vezelvlies (GRS gecertificeerd). Dit dubbele dekbed zorgt elk seizoen voor het perfecte slaapklimaat. Warme zomernachten? Gebruik het zomerdekbed. Lente/Herfst? Gebruik het All Year dekbed. Koude winter? Koppel beide dekbedden aan elkaar, dan bent u verzekerd van warme nachten.

  Vanaf € 219,00

  Auping Spiraalbodem 1 Motorig
  Auping Spiraalbodem  1 motorigDe Auping spiraalbodem 1 motorig is een dwarsgespannen verstelbare Auping spiraalbodem, die zorgt voor een unieke ondersteuning en ventilatie. De Auping spiraalbodem is verkrijgbaar in verschillende formaten. Alle matrassoorten kunnen geplaatst worden op de Auping spiraalbodem 1 motorig. De 1 motorige Auping spiraalbodem is ontworpen voor de ledikanten van Auping zoals Essential, Auronde, Noa en Original ledikant. Deze Auping spiraalbodem 1 motorig is ook zeer geschikt om in ledikanten te plaatsen van merken zoals Maxfurn, Hasena en Steel & Stocking.

  Vanaf € 825,00