Avek 1927 Topper Optifoam Koudschuim

Vanaf € 385,00

Stel dit product zelf samen

  Avek Topmatras Optifoam Koudschuim


  Het Avek topmatras Optifoam Koudschuim is extra veerkrachtig . Dit topmatras zorgt voor een stevigere ligging. Het geeft wel optimale ondersteuning door de comfortzones in de topper.

  Het materiaal heeft een hoge treksterkte waardoor het een duurzaam en vormvast product is.
  Ideaal voor mensen die een wat steviger ligcomfort zoeken, in combinatie met prima ventilatie. 

  De Avek Optifoam Koudschuim topper is leverbaar in diverse maten, eventueel met split te verkrijgen, voor een elektrische verstelbare boxspring/bed.

  Specificaties

  Hardheid: Medium/ Firm.
  Materiaal Kern: Optifoam Koudschuim ( hr-schuim).
  Materiaal Tijk: Anti-allergeen.
  Wasbare Tijk: Afritsbaar en chemisch te reinigen.
  Hoogte: ca. 11 cm
  Levertijd: 3 à 4 weken.
  Advies

  Topmatras

  Een topper, of topmatras, is een lager matras dat je bovenop je boxspring matras legt en zorgt ervoor dat je comfortabel ligt. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt ‘m wit. Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een topper.
  Het matras van jouw boxspring bepaalt de ondersteuning voor jouw lichaam en de topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle Avek topmatrassen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.
  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.
  Om uw topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om je topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je topper onhygiënisch wordt.

  Bijbehorende producten

  Formesse Molton Stretch Piccola
  Formesse Stretch MoltonGeschikt voor alle topdekmatrassen. Extreem absorberende en zachte molton op natuurlijke katoenbasis. De Formesse Stretch molton zorgt voor een gezond slaapklimaat. De Formesse Stretch molton geeft u een verkwikkende nachtrust. Zweet wordt geabsorbeerd en tegelijkertijd werkt het katoen temperatuur compenserend. De Formesse Stretch molton is een werkzame bescherming van uw bed.Materiaal:   250 gr./m2 82% katoen, 18% polyesterAfmetingen:Zie configuratieLevertijd:         1-20 werkdagen  

  Vanaf € 53,00