Avek Boxspring 1927 Border

Vanaf € 3.045,00

Stel dit product zelf samen

  Avek 1927 Boxspring - Border


  De Avek boxspring 1927 is verkrijgbaar in drie varianten: Original, Border en de Block.
  De basis van elk 1927 boxspringbed is de goed ondersteunende box met een duurzame pocketvering. Uw lichaam wordt door de combinatie van de box, het  royale pocketveringmatras en het luxe topmatras optimaal ondersteund. Een 1927 bed biedt u vele jaren ontspannen en gezond slapen. Daarom kunt u bij Avek kiezen uit verschillende bedmaten, achterwanden, poten en stoffen. Afhankelijk van uw postuur en voorkeur kiest u voor een standaard, stevig of extra stevig matras. Zo creëert u uw eigen Boxspring 1927 op maat.

  Boxspring 1927 is net als de andere Avek boxsprings beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Bij een elektrisch verstelbare boxspring brengt u het bed met een druk op de knop eenvoudig naar de gewenste stand. Avek gebruikt veilige motoren voorzien van netvrijschakeling en een draadloze RF afstandsbediening. 

  De Avek boxspring is naast een hoofdbord ook verkrijgbaar met een voetbord. Met een voetbord krijgt uw bed een andere uitstraling en zijn er ook praktische voordelen. Door het voetbord worden een matras en topmatras meer ‘opgesloten' waardoor ze vrijwel niet kunnen verschuiven. Ook laat uw dekbed zich makkelijker instoppen aan het voeteneind.

  Specificaties

  Merk: Avek
  Model: 1927
  Hoofdbord: Border
  Matraskern: Pocketvering, 5 zones
  Comfort matras: Standaard, stevig of extra stevig
  Matrashoogte: Ca. 18 cm
  Thermisch geharde veren: Ja
  Box uitvoeringen: Vast of elektrisch verstelbaar
  Totale bedhoogte: Ca. 64 cm (vast), 66 cm (verstelbaar)
  Levertijd: 6-7 weken
  Overige specificaties
  Boxhoogte (bodem) incl. pootjes: ca. 36 cm (vast), 38 cm (verstelbaar)
  Aantal slags pocketvering matras: 6 slagen
  Afdekking matras: OptiFoam koudschuim 
  Topperhoogte: Ca. 10 cm
  Topperkern standaard: OptiFoam koudschuim (optioneel: Innerzone latex)
  Topperhoes optioneel: Met zomer- en winterzijde, zomerzijde met verkoelend Coolrest
  Splittopper optioneel: Voorzien van split hoofdeind
  Topperhoes afritsbaar: Ja, chemisch reinigen mogelijk

  Accessoires & opties: 
  • Hocker, afmeting 60x40x40cm (hxbxd)
  • LED leeslampjes voor achterwand
  • Sensor lampjes voor in/uitstappen
  • Voetverwarming in de matras
  • Achterwand in aangepaste maatvoering
  • Voetborden


  Avek kwaliteitsbedden uit Nederland
  Sinds 1927 is het merk Avek actief in de beddenbranche. Sindsdien produceren zij bedden en matrassen van hoogstaande kwaliteit. Vanuit het noordelijk gelegen Surhuisterveen produceert Avek nagenoeg als in eigen beheer. Zo bezit Avek over een eigen schuimerij. Hier worden alle schuimen geproduceerd naar eigen inzicht waardoor zij topkwaliteit kunnen garanderen. Met modellen als de Ninety, 1927, Simmer en Noflik heeft Avek voor iedereen een boxspring qua uitstraling en portemonnee.
  Met jarenlange ervaring en kennis produceert Avek betrouwbare boxsprings van topniveau!

  Bella Donna Topper hoeslaken

  Bella Donna Piccola Topper Hoeslaken
  Bella Donna Piccola hoeslaken (topper hoeslaken)De  speciale jersey-katoenen Bella Donna Piccola topper hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna topper hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna Piccola topper hoeslakens hebben een hoekhoogte van 30 cm en zijn rondom voorzien van een een ruime instopstrook. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger.

  Vanaf € 67,50