Avek Stiel Max

Vanaf € 3.495,00

Stel dit product zelf samen

  Avek Stiel Max


  Maak kennis met de nieuwe beddenlijn van Avek. De Avek Stiel staat voor duurzame bedden met een stalen frame, gemaakt met vakmanschap in de eigen fabriek van Avek. Stiel is het Friese woord voor staal, en betekent ook ambacht.

  Bent u opzoek naar een compleet aangekleed bed? Dan is er voor u de Avek Stiel Max.

  De Stiel Max beschikt over een gestoffeerde bedrand in combinatie met een eveneens gestoffeerde achterwand. Deze zorgt voor een aantrekkelijke blikvanger in uw slaapkamer.

  De Stiel beschikt over een duurzame dwarsgespannen spiraalbodem. Het dubbel geweven spiraalnetwerk is extra open, en biedt een ventilerend oppervlak van maar liefst 88% van het ligvlak. Door de goede ontluchting aan de onderzijde van het Stiel bed wordt transpiratievocht snel afgevoerd, en gaat het matras langer mee.

  Naast de Stiel Max bestaat de collectie uit de Stiel Board en Stiel basic. 
  De Avek Stiel Max is verkrijgbaar met drie verschillende achterwanden.

  Stiel Max 300
  Stiel Max 400
  Stiel Max 500

  Specificaties

  Matrashoogte: ca. 21 cm
  Matraskern: 5 zone pocketvering
  Matrastijk: Tencel, afritsbaar en chemisch reinigbaar
  Comfort matras : Standaard, stevig, extra stevig
  Spiraalbodem: Dubbel geweven, dwarsgespannen spiraalnet
  Spiraalbodem optioneel: Elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneind, met horizontaal zitdeel en knieknik, en RF Afstandsbediening
  Bedpoten: Standaard hoogte: 26 cm, optioneel extra hoog: 33 cm
  Optioneel: Nachtkastje | LED leeslampjes voor montage op achterwand | Voetverwarming in de matras | Voetbeugels
  Stiel matrassen, comfortabel en ondersteunend
  Stiel matrassen hebben een gelaagde opbouw met als onderlaag stevig Avek comfortschuim, vervolgens een comfortabele pocketvering mét 5 comfortzones, en aan de bovenzijde een luxe en soepele afdeklaag van Avek HybriFoam. Deze zorgvuldig op elkaar afgestemde lagen zorgen voor een goede ondersteuning van uw lichaam en een heerlijk comfortabele ligging. Vanwege de unieke matrasopbouw is Stiel éénzijdig beslaapbaar, zodat u het matras niet hoeft te keren. Draaien kan wel, de praktische handgrepen aan het matras zijn daarbij een handige bijkomstigheid.
  Ook in verstelbare uitvoering verkrijgbaar
  De Stiel spiraalbodem is leverbaar in een vaste of een elektrisch verstelbare uitvoering. De elektrisch verstelbare uitvoering heeft een RF afstandsbediening en kan traploos en zonder inspanning in iedere gewenste positie worden ingesteld. De solide en krachtige motoren zijn veilig en voorzien van een noodaccu. Een verstelbare bodem is wel zo prettig als u bijvoorbeeld in bed TV wilt kijken, een boek gaat lezen of lekker wilt ontspannen.

  Precies het bed dat bij uw smaak en voorkeur past. Dat kan met de Stiel. Bij alle Stiel uitvoeringen vormen de spiraalbedbodem en het matras de basis. Samen zorgen ze voor een hoogwaardig slaapcomfort. Of u nu kiest voor een luxe Stiel compleet met achterwand en bedrand, of gaat u juist voor een basic uitvoering? Kiest u voor rustige kleuren, of juist een opvallende tint? U stelt hem helemaal zelf samen.

  Bij de Stiel is de uitstraling van het bed afhankelijk van uw keuzes.


  U heeft de keuze uit de uitvoering Stiel:
  Stiel basic: Spiraalbodem, matras, potenset
  Stiel board: Spiraalbodem, matras, potenset, hoofdbord
  Stiel Max: Spiraalbodem, matras, potenset, hoofdbord, gestoffeerde rand

  Met de Stiel heeft u de keuze uit een veelzijdige beddenlijn met een grote 
  verscheidenheid aan uitvoeringen. Zo stelt u zelf het hele bed samen. Bij alle Stiel uitvoeringen vormen de spiraalbedbodem en het matras, die samen zorgen voor hoogwaardig comfort, de basis.

  Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met Studio Kommerkors. Het resultaat is een serie eigentijdse bedden met een rank uiterlijk en veel combinatiemogelijkheden. Met de Avek Stiel stelt u uw eigen bed helemaal naar wens samen. De bijpassende Stiel spiraalbodems en Stiel matrassen staan daarbij garant voor een heerlijke nachtrust.