Avek Stiel Basic

Vanaf € 2.495,00

Stel dit product zelf samen

  De Avek Stiel basic: Fris en uitgerust opstaan en stijlvol slapen!


  Maak kennis met de nieuwe beddenlijn van Avek. De Avek Stiel staat voor duurzame bedden met een stalen frame, gemaakt met vakmanschap in de eigen fabriek van 
  Avek. Stiel is het Friese woord voor staal, en betekent ook ambacht.

  De Avek Stiel Basic is de meest minimalistische uitvoering binnen het programma. Het 
  Avek bed bestaat uitsluitend uit de vrijstaande Avek Stiel spiraalbodems (met bijbehorende poten) en gekoppelde matrassen. Zo geniet u wel van het Stiel comfort, maar heeft het bed geen extra’s er omheen.

  De Avek Stiel beschikt over een duurzame dwarsgespannen spiraalbodem. Het dubbel geweven spiraalnetwerk is extra open, en biedt een ventilerend oppervlak van maar liefst 88% van het ligvlak. Door de goede ontluchting aan de onderzijde van het Avek Stiel bed wordt transpiratievocht snel afgevoerd, en gaat het matras langer mee.

  Naast de Avek Stiel Basic bestaat de collectie uit de 
  Stiel Board en Stiel Max.

  Specificaties

  Matrashoogte: ca. 21cm
  Matraskern: 5 zone pocketvering
  Matrastijk: Tencel, afritsbaar en chemisch reinigbaar
  Comfort matras : Standaard, stevig, extra stevig
  Spiraalbodem: Dubbel geweven, dwarsgespannen spiraalnet
  Spiraalbodem optioneel: Elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneind, met horizontaal zitdeel en knieknik, en RF Afstandsbediening
  Bedpoten: Standaard hoogte: 26 cm, optioneel extra hoog: 33 cm
  Optioneel: Nachtkastje | LED leeslampjes voor montage op achterwand | Voetverwarming in het matras | Voetbeugels
  Stiel matrassen, comfortabel en ondersteunend
  Avek Stiel matrassen hebben een gelaagde opbouw met als onderlaag stevig Avek comfortschuim, vervolgens een comfortabele pocketvering mét 5 comfortzones, en aan de bovenzijde een luxe en soepele afdeklaag van Avek HybriFoam. Deze zorgvuldig op elkaar afgestemde lagen zorgen voor een goede ondersteuning van uw lichaam en een heerlijk comfortabele ligging. Vanwege de unieke matrasopbouw is Avek Stiel éénzijdig beslaapbaar, zodat u het Avek matras niet hoeft te keren. Draaien kan wel, de praktische handgrepen aan het Avek matras zijn daarbij een handige bijkomstigheid.
  Ook in verstelbare uitvoering verkrijgbaar
  De Avek Stiel spiraalbodem is leverbaar in een vaste of een elektrisch verstelbare uitvoering. De elektrisch verstelbare uitvoering heeft een RF afstandsbediening en kan traploos en zonder inspanning in iedere gewenste positie worden ingesteld. De solide en krachtige motoren zijn veilig en voorzien van een noodaccu. Een verstelbare bodem is wel zo prettig als u bijvoorbeeld in bed TV wilt kijken, een boek gaat lezen of lekker wilt ontspannen.

  Precies het bed dat bij uw smaak en voorkeur past. Dat kan met de Avek Stiel. Bij alle Stiel uitvoeringen vormen de 
  Avek spiraalbedbodem en het matras, die samen zorgen voor hoogwaardig slaapcomfort, de basis. Of u nu kiest voor een luxe Avek Stiel compleet met achterwand en bedrand, of gaat u juist voor een basic uitvoering? Kiest u voor rustige kleuren, of juist een opvallende tint? U stelt hem helemaal zelf samen.

  Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met Studio Kommerkors. Het resultaat is een serie eigentijdse 
  Avek bedden met een rank uiterlijk en veel combinatiemogelijkheden. Met de Avek Stiel stelt u uw eigen bed helemaal naar wens samen. De bijpassende Avek spiraalbodems en Stiel matrassen staan daarbij garant voor een heerlijke nachtrust.

  Bij de Stiel is de uitstraling van het bed afhankelijk van uw keuzes.


  U heeft de keuze uit de uitvoering Stiel:

  Stiel basic: Spiraalbodem, matras, potenset
  Stiel board: Spiraalbodem, matras, potenset, hoofdbord
  Stiel Max: Spiraalbodem, matras, potenset, hoofdbord, gestoffeerde rand