Avek Topper Natuurlatex

Vanaf € 695,00

Stel dit product zelf samen

  Avek Topper Natuurlatex


  De Avek Toppers Natuurlatex hebben een zeer goede veerkrachtige drukverdeling en zeer goede ondersteuning. Hierdoor zult u merken dat u op de Avek Natuurlatex topper een goede en stabiele ondersteuning krijgt. 
  Ideaal voor mensen die een zeer soepel ligcomfort zoeken, in combinatie met perfecte ventilatie.

  De Avek Natuurlatex topper is leverbaar in diverse maten, eventueel met split te verkrijgen, voor een elektrische verstelbare boxspring/bed

  Specificaties

  Hardheid: Soft.
  Materiaal Kern: Natuurlatex.
  Materiaal Tijk: Anti-allergeen.
  Wasbare Tijk: Afritsbaar en chemisch te reinigen.
  Hoogte: 8 cm.
  Levertijd: 3 à 4 weken.
  Advies

  Avek Topmatras Natuurlatex

  Een Avek topper, of topmatras, is een lager matras dat je bovenop je boxspring matras legt en zorgt ervoor dat je comfortabel ligt. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt ‘m wit. Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een topper.
  Het matras van jouw boxspring bepaalt de ondersteuning voor jouw lichaam en de Avek Natuurlatex topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle Avek topmatrassen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.
  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.
  Om uw Avek Natuurlatex topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de Avek topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om je topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je Avek topper natuurlatex  onhygiënisch wordt.

  Bijbehorende producten

  Bella Donna Piccola Topper Hoeslaken
  Bella Donna Piccola hoeslaken (topper hoeslaken)De  speciale jersey-katoenen bella donna piccola topper hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De bella donna topper hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar U jarenlang plezier van heeft! De bella donna topper hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle topmatrassen en toppers. Bella Donna hoeslaken mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger.

  Vanaf € 67,50