Ruimte Besparende Bedden

3 producten gevonden

  • Onderschuif combinatie

    € 395,00
  • Avek Vouwbed Wing

    € 375,00
  • Avek Vouwbed Click

    € 500,00

3 producten gevonden

Ruimte Besparende Bedden

Altijd een compleet bed met een ruimtebesparend bed. Onverwacht gasten te logeren? Dan is een logeerbed ideaal. Boonman bedden heeft verschillende vouwbedden en onderschuifbedden in het assortiment. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn vrijwel direct klaar voor gebruik.


Opklapbed/ Vouwbed

Zoals de naam laat vermoeden: een bed dat open en dicht geklapt of gevouwen kan worden voor gebruik. Na gebruik kunt u dit bed makkelijk weer in elkaar vouwen en onder uw bed schuiven. Sommige modellen worden in elkaar geklapt en kunnen dan op rollen verplaatst worden. Zo is een inklapbaar bed is ideaal als u onverwacht gasten moet onderbrengen voor de nacht, of als uw kinderen een logeerpartij geven. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn in een mum van tijd klaar voor gebruik.


Onderschuifbed

Ook een onderschuifbed kan ruimtebesparend worden opgeborgen als het niet gebruikt wordt. Meestal is dat onder een ander bed. Met enkele simpele handgrepen haalt u het onderschuifbed te voorschijn. Het opruimen na gebruik is net zo makkelijk als het opbouwen.


Logeerbed

Er zijn veel verschillende soorten logeerbedden. Afhankelijk van hoeveel ruimte u ter beschikking heeft kunt u een ledikant of zelfs een boxspringbed kiezen. Gebrek aan ruimte? Kies dan voor een van de hier boven genoemde bedden: een handig onderschuifbed (of onderschuifcombinatie), een ruimtebesparend opklapbed. Of misschien toch een vouwbed? Het is sowieso altijd handig om een extra slaapplek te hebben voor visite.

Er zijn dus verschillende mogelijkheden voor een ruimtebesparend bed. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Maak uw ruimtebesparend bed compleet met dekbed, een hoofdkussen en alle andere bedtextiel voor een compleet opgemaakt logeerbed. Boonman bedden heeft een ruim assortiment tegen voordelige prijzen. Bestel eenvoudig online of bezoek één van onze winkels.