Caresse Boxspring 4860 vlak

Vanaf € 2.695,00 € 1.995,00

Stel dit product zelf samen

  Volmaakt slapen


  De Caresse Boxspring 4860 heeft een luxe uitvoering en een gestoffeerd gecapitonneerd hoofdbord en voetbord. Het geeft uw slaapkamer een aangename uitstraling. De Caresse 4860 Boxspring kunt u helemaal naar wens samenstellen. Kies zelf een matras, topper, poten, de kleuren en accessoires.

  Boxspring 4860 is een vlakke uitvoering voorzien van anti-slip waardoor de matrassen perfect op hun plek blijven liggen. Gestoffeerde pocketveren matrassen waarbij u de keuze heeft uit diverse moderne kleuren en stofgroepen. Ook kunt u kiezen uit diverse pootjes, zo past de Caresse boxspring 4860 uit de Silver Collection bij uw persoonlijke stijl. Deze boxspring is ook verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering.

  Specificaties

  Design: keuze uit meer dan 20 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren
  Matras: Keuze uit een standaard of een micro pocketmatras | 7-zone pocketveren | 21 cm hoog
  Comfort: Keuze uit 6 verschillende toppers | Samenstellen met Standaard pocketvering matras/ Micro-pocket matras | Unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding
  Accessoires: Hocker, nachtkastjes , bedlampjes en voetenbanken
  Hardheden kiezen: Ja mogelijk, van standaard en extra
  Caresse 4860
  De Caresse boxspring 4860 past in zowel een modern als een klassiek interieur. Het ligcomfort en uiterlijk kunt u helemaal naar wens zelf samenstellen. Ga voor de kleur en stofgroep die perfect aansluit bij uw interieur en maak het af met de pootjes naar uw keuze. Door de grote diversiteit in formaten vindt u altijd een bed dat past bij uw interieurwensen.

  Garantie


  Vraag naar de garantie en leveringsvoorwaarden in de winkel.