HML Bedding Ouverture Lento Boxspring

Vanaf € 4.595,00 € 3.895,00

Stel dit product zelf samen

  HML Bedding Ouverture Lento Boxspring

  ''Een moderne boxspring met een duurzaam stalen frame. ''


  Hml Bedding is een Nederlands familiebedrijf, en fabrikant van boxsprings en matrassen voor de beddenspeciaalzaak. Ambacht en maatwerk staan hierbij centraal.
  De HML Lento Boxspring met haar unieke signatuur geeft je slaapkamer een aangename uitstraling. Boxsprings van hoge kwaliteit, dat vergt maatwerk. Dit is de visie achter alles wat ze bij HML Bedding doen.

  De HML boxspring kun je volledig naar wens samenstellen. Kies zelf het model hoofdbord, de matrassen, de topper, het materiaal, de kleuren en accessoires. Zo slaap jij jarenlang op een unieke en persoonlijke boxspring, die ook nog eens een optimaal slaapcomfort heeft.
  De zwevende poten geven het design van de HML lento boxspring een luchtige uitstraling terwijl het stalen frame voor een stevige basis zorgt. Het Lento hoofdbord is geschikt voor ieder interieur en past bij alle stijlen. Het is een tijdloos, traditioneel model.
  Uiteraard is deze HML Boxspring ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen. De technisch hoogstaande scharnieren zijn speciaal ontwikkeld om jarenlang probleemloos en geruisloos het bed te kunnen verstellen.  Specificaties

  Design: Gratis maatwerk - 150 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren mogelijk
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk, in x-soft, soft, compact en firm.
  Accessoires: 6 verschillende type hockers. 2 soorten voetenbanken en bedranden.
  Standaard maten vanaf de grond gemeten: Stringendo 115 cm hoog, Tempo 120 cm hoog. Animato 115 cm hoog, Sonore 110 cm hoog.
  Omruilgarantie: 90 dagen vanaf de levering €75,- per ligplek
  Tijk wasbaar: Ja mogelijk bij alle tijken. Op maximaal 60 graden.
  Hoofdbord/voetenbord: 11 soorten hoofdborden mogelijk, van strak tot gebogen. - 6 soorten voetenborden mogelijk, van strak tot gebogen.
  Standaard maten hoofdbord vanaf de grond gemeten: Adagio 115 cm hoog, Andante 117 cm hoog, - Lento 97 cm hoog. Moderato 107 cm hoog, Rubato 115 cm hoog,
  Comfort: Samenstellen met 4 soorten gestoffeerde matrassen. - Keuze uit 6 verschillende toppers.
  Levertijd: 6-7 weken
  Advies
  De HML Lento is een degelijke boxspring. Op het frame liggen de twee boxen, daarboven op ligt een matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt het wit.
  Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echte boxspring matras) dan komt daarboven op nog een topper. De box bevat aan de onderkant een stevige MDF-meubelplaat met daarin ventilatiegaten voor een optimale luchtcirculatie. Verder zijn de hoeken van een hardcore foam zodat de strakke vorm gewaarborgd blijft.
  De pocketvering in zowel de boxspring als het matras zorgen voor nog betere luchtcirculatie.
  Ook geven de pocketveren de juiste ondersteuning aan je lichaam.


  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw HML boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw HML boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel of pluisvrije doek.
  Hierdoor heeft het stof van uw boxspring het minst te lijden.
  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houd u uw HML boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekend dat wij u adviseren uw matras en topper regelmatig te keren en draaien.

  Speciale wensen

  Heb je speciale wensen, zoals een kleine zolderkamer met schuin dak, waar het bed moet passen? Dat is geen probleem wanneer je het bed helemaal op maat laat maken. Heb je wel genoeg ruimte voor het bed, maar is het lastig om het hoofdbord door het trapgat te krijgen? Ook daar denken we over mee. In dat geval kunnen we het hoofdbord horizontaal of verticaal deelbaar maken, zodat het toch makkelijk naar boven kan. En wil je jouw boxspringcombinatie niet tegen een muur plaatsen, maar los in de slaapkamer, dan kan de achterzijde van het hoofdbord afgewerkt worden met dezelfde meubelstof als de rest van het hoofdbord. Dat maakt het plaatje compleet. Zitten er opbouwstopcontacten precies op de plek waar het hoofdbord van jouw nieuwe boxspringcombinatie komt te staan? Ook geen probleem! Wij maken hiervoor graag kosteloos een uitsparing in het hoofdbord. Mooi en functioneel, daar houden we van!