25% korting

M line Active Pillow

Vanaf € 129,00 € 96,75

Stel dit product zelf samen

   M line Active Pillow


  De M line Active Pillow is geschikt voor elk seizoen, door zowel een unieke zomer- als winterzijde. In de winter houdt het kussen warmte vast, in de zomer wordt deze juist afgevoerd.

  Het bijzondere ontwerp van de het M line Active Pillow maakt gebruik van twee afzonderlijke kussenzijden. De gebruikte materialen zijn daardoor precies afgestemd op de specifieke eigenschappen die per seizoen gevraagd worden. Zo zorgt de open 3D-toplaag aan de grijze zomerzijde voor optimale warmteafvoer en ventilatie. 

  De toplaag van het M line Active kussen kenmerkt zich juist door warmtevasthoudende eigenschappen.


  Specificaties

  Hardheid: Soft.
  Hoogte: 16 cm.
  Geschikt voor: Zij- en rugslapers.
  Afmeting: 60 x 45 cm.
  Materiaal: Visco- elastisch schuim.
  Tijk: 15% viscose, 85% polyester.
  Levertijd: 1 - 2 dagen.
  Vormvast: Ja, het kussen heeft een stabiele vorm en blijf op zijn plek.
  Overige specificaties

  Wasbaar


   De tijk van het Mline Active hoofdkussen kan gemakkelijk worden gewassen in de wasmachine op 60 graden. Deze kan dezelfde dag weer worden gebruikt omdat het materiaal snel droog is.  
  Onderhoud
  Door het gebruik van een goede kwaliteit molton, kunt u 80% van het transpiratievocht dat u in uw slaap verliest opvangen. Doordat u dit vocht opvangt in uw linnengoed zal de binnenzijde van uw kussen langer fris blijven. Verder adviseren we om regelmatig de tijk te wassen indien mogelijk. Of zoveel mogelijk te laten luchten.
  Een latex of een donzen kussen gaat meestal vier tot vijf jaar mee. Een synthetisch kussen gaat twee tot vier jaar mee en een kussen gevuld met kapok ongeveer anderhalf jaar. Ook uit hygiënisch oogpunt is het raadzaam uw kussen na deze tijd te vervangen.

  Bijbehorende producten

  Dommelin Hoeslaken Katoen
  Dommelin Hoeslaken Katoen De hoeslakens van Dommelin zijn van uitstekende kwaliteit. Door gebruik van 100% katoen geweven in een katoen kwaliteit zijn deze hoeslakens uiterst koel en comfortabel. Deze hoeslakens hebben een hoekhoogte van 30 cm waardoor deze prima geschikt zijn voor matrassen met een dikte van 8 tot 26 cm.   Materiaal:    100% KatoenWeving:      KatoenKleur:      Meer dan 25 kleurenLevertijd:2-4 weken          Let op!Vanwege de kleurinstelling van uw beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren.

  Vanaf € 27,50