25% korting

M line Cool Motion 2 matras

Vanaf € 899,00 € 674,25


Stel dit product zelf samen

  M line Cool Motion 2 matras


  M line matrassen zijn genummerd van 1 tot en met 8. Deze worden opgedeeld in setjes van 4. Per set gaat het om hetzelfde M line matras alleen is het oneven nummer het zachtste matras en is het even nummer een stevigere uitvoering.

  Bij de M line Cool Motion 1 en 2 wordt gebruik gemaakt van een open visco-elastisch schuim in de toplaag van de M line matrassen. Door het gebruik van een geprofileerde HR basis schuim laag kunt u zich makkelijker draaien op het M line 2 matras; het M line matras reageert namelijk sneller op uw bewegingen, waardoor het beter ondersteunt tijdens het draaien op het Mline Cool Motion 2 matras. 

  De M line Cool Motion 1 en 2 bestaan uit twee lagen (visco elastisch schuim en geprofileerd HR schuim) en beide lagen hebben unieke eigenschappen. Het matras is daardoor 19 cm hoog. De Cool Motion 1 beschikt over een soft toplaag. Deze M line Cool motion 2 is voorzien van een firm toplaag.


  Specificaties

  Matras hardheden: Cool Motion 2: stevige uitvoering / Cool motion 1: zachte uitvoering
  Matras kern: Geprofileerd HR schuim
  Matras afdeklaag: Visco-elastisch schuim (niet geprofileerd)
  Aantal comfortzones: 7 comfortzones
  Tijk afritsbaar: Ja
  Tijk wasbaar: Ja op 60 graden wasbaar
  Anti-allergisch: Ja
  Hoogte: 19 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 190, 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Matig door het traagschuim
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: 100 dagen € 60,00
  Garantie: 10 jaar, 5 jaar volledig, daarna afbouwend

  Pluspunten:
  + Basis ondersteuning
  + Basis ventilatie
  + Basis drukverdeling

  Onderhoud
  Een Mline Cool Motion 2 matras is een goed ventilerend matras. De matrassen zijn zo opgebouwd vanaf de bodem tot de luxe tijk van het M line matras, waardoor deze niet meer gedraaid hoeft te worden. Alle Mline matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Mline bed/ boxspring combinatie.

  Om uw M line 2 matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het M line matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je Mline Cool Motion 2 matras onhygiënisch wordt.