Mahoton Infusion Lattenbodem - Vlak

Vanaf € 275,00

Stel dit product zelf samen

  Vlakke Lattenbodem Infusion Mahoton 

  De Infusion vlakke lattenbodem van Mahoton biedt een unieke en gecombineerde aanpassing van lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Elke lathouder is verstelbaar in hard of soft waardoor deze ingesteld kan worden naar persoonlijke voorkeur. Op de essentiële zones kunnen de lathouders in vijf standen tot 3 cm worden verhoogd. Dit kan in de rug- en nekzone. Zo kan het ligcomfort nauwkeurig worden afgesteld op elke lichaamsvorm en wensen. De totale hoogte van de lattenbodem is 10 cm. Naast de vlakke infushion lattenbodem is er ook een elektrisch verstelbare lattenbodem welke standaard is voorzien van een knieknik, neksteun, spanningsbegrenzer en noodstroom accu.

  Specificaties

  Merk: Mahoton
  Model: Infusion
  Verstelbaar: Alle lathouders verstelbaar in soft of hard
  Hoogte verstelbaarheid: De hoogte van rug- en nekzone is in vijf standen verstelbaar. Verstevigde heupzone
  Leverbaar: Verkrijgbaar in vlak of 2 motorige verstelbare uitvoering

  Bijbehorende producten

  Mahoton Butterfly Kussen
  Butterfly hoofdkussen Het gezondheidskussen voor mensen met nekklachten en hoofdpijn klachten. Door een verkeerde lichaamshouding op uw matras, kunt u vaak last krijgen van hoofd-, schouder en nekpijn. Overdag kunt u bewust rekening houden met de juiste houding. ’s Nachts ondersteund het Butterfly kussen u en geeft u onbewust de juiste ondersteuning.In samenwerking met verschillende ergotherapeuten is het butterfly gezondheidskussen ontwikkeld. Het resultaat is een unieke combinatie van aangenaam ligcomfort en een correcte ondersteuning van uw nek.  Het gewicht van uw nek en hoofd wordt gelijkmatig verdeeld waardoor een minimum aan drukpunten ontstaat. De vorm van het butterfly kussen loopt in een halve maan, door deze schouderuitsparing aan de onderkant sluit het kussen perfect aan bij de schouders. Het Butterfly gezondheidskussen is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes: 9, 12 en 14 cm hoogte. Elk Butterfly hoofdkussen is daarnaast verkrijgbaar in de hardheden soft, medium en firm.

  Vanaf € 169,00

  Mahoton Butterfly Teddy Moltonsloop set
  Mahoton teddy comfort moltonsloop Butterfly (2 stuks) De teddy molton kussenbeschermer is gemaakt van de beste kwaliteit gebreid katoen. Het is de ideale bescherming voor uw hoofdkussen. Het katoen zorgt voor warmte en is isolerend en vocht absorberend. De moltonsloop is geschikt voor het Butterfly kussen van Mahoton. U heeft de keuze uit 2 maten:De maat S is geschikt voor Butterfly kussens met de hoogte 9 cm of 12 cm.De maat L is geschikt voor de Butterfly met de hoogte van 14 cm.

  Vanaf € 35,00

  Sale!
  Auping Inizio Matras
  Auping Inizio MatrasAuping werkt al 130 jaar aan de beste slaap voor morgen. Elk Auping bed en matras wordt gemaakt met aandacht, zo ook het Auping Inizio matras. Het Auping Inizio matras is 18 cm hoog en is opgebouwd uit drie comfortzones met een comfortlaag van latex en het matras. De drie zones ondersteunen je schouders, taille en heupen, waardoor je rug in een mooie natuurlijke houding ligt. De juiste ondersteuning met DPPS® PocketverenDe kern bestaat uit DPPS® Pocketveren, zodat je de juiste ondersteuning ervaart tijdens het liggen en draaien in je slaap. Daarnaast bieden deze veren extra ondersteuning bij je bekken en heupen. Dankzij de comfortlaag van latex en de zachte padding in de bovenkant van het matras (Welcompadd®) voelt het Auping matras Inizio heerlijk comfortabel aan. Zo word je uitgerust wakker, klaar voor een nieuwe dag. Goede prijs-kwaliteitBen je op zoek naar een matras met een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan zou het Inizio matras Auping wel eens jouw matras kunnen zijn. Beter slapen op een heerlijk comfortabel en ventilerend Auping matras, die op elke bedbodem past. Optioneel verkrijgbaar met een afritsbare tijk tegen een meerprijs van € 100.

  Vanaf € 595,00 € 416,50

  Texeler Dekbed Multikeus 120 gr/m2
  Dit hoogzomer dekbed is gevuld met 100% zuivere scheerwol in een perkal katoenen tijk. Het Texeler Multikeus 120gr/m² dekbed bestaat uit een dekbed dat gevuld is met 120gr/m² zuivere scheerwol. U kunt uw ideale dekbed samenstellen door het gebruik van de verschillende Multikeus varianten, welke u doormiddel van drukknopen aan elkaar kunt koppelen. Hierdoor kunt u uw eigen gewenste slaapklimaat creëren.Het hele jaar door lekker slapen op de juiste temperatuur. Texeler wol is een geweldig natuurproduct, op Texel ‘gerijpt’ door zon, zee en wind. De producten bieden het perfecte slaapcomfort: weldadig warm in de winter en ’s zomers lekker koel.Ademende wol. De unieke wolkwaliteit en de zorg die texeler besteed aan het uitkammen van wolvezels, zorgen voor een ademend luchtlaagje in de wol. De wol neemt hierdoor direct uw lichaamstemperatuur aan en kan tot wel 35% lichaamsvocht opnemen.

  Vanaf € 87,00