Pullman Silverline Allure Matras

Vanaf € 1.049,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Silverline Allure Matras


  De Pullman Silverline Allure biedt een nauwkeurige ondersteuning doormiddel van de inside pocketvering. Een inside pocketveer is een veer in een veer waardoor u eigen zones creëert. Hierdoor geniet u van een soepele schouderzone omdat hier de pocketveer om en om verwerkt is. De pocketveren zijn elektro-thermisch nagehard waardoor kuilvorming wordt voorkomen. Door de hoogte van het Pullman Allure matras 24cm geniet u van veel comfort mede dankzij de stretchtijk die voor nog meer comfort zorgt. We raden u aan het Pullman matras regelmatig te keren en te draaien voor een langere levensduur en u beslaapt zo elk veertje.
  Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica. De probiotica zorgt ervoor dat op natuurlijk wijze de voedingsbodem voor allergene en huisstofmijt word onttrokken voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

  Specificaties

  Matras hardheden: Standard en firm
  Matras kern: Inside pocketveer elektro thermisch nagehard
  Matras afdeklaag: Comfortschuim met flexibele drukverdeler
  Aantal comfortzones: U maakt eigen comfortzones door de inside pocketveer
  Tijk afritsbaar: Nee
  Tijk wasbaar: Nee
  Anti-allergisch: Optioneel
  Hoogte: Ca. 24 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Ja, matras is voorzien van ventilatierooster 
  Handvatten: Ja, horizontaal
  Maximale belasting: Standaard t/m 80kg, Firm 70 t/m 100kg
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: Ja, 60 dagen € 85,00 
  Garantie: 5 jaar volledig
  Optioneel: Als anti-allergische uitvoering leverbaar
  Levertijd: 1 tot 4 weken (afhankelijk van de maat) 90x200/210 op voorraad

  Pluspunten: 
  + Uitstekend comfort door aanpassend vermogen
  + Matras past zich aan, aan de persoon
  + Stabiel en comfortabel liggen
  + Nederlands product

  Vraag en antwoord
  Garantie

  Pullman geeft op hun Silverline matrassen 5 jaar volledige garantie. Contourvorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5cm na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2cm, na 5 jaar onder contourvorming.

  Onderhoud van het Pullman Allure matras

  Het is verstandig om uw Pullman Allure matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het Pullman matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw Pullman Allure matras iedere 2 maanden te keren en te draaien. Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw Pullman matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica vermindert worden en minder lang meegaan. Daarnaast is het van belang uw Pullman Allure matras goed tegen vocht te beschermen. Dit kan het beste door het gebruik van een goede molton en een hoeslaken.

  Hoe zijn de pocketveren van de Silverline matrassen opgebouwd?

  De Silverline Allure, Master en Royal zijn samengesteld met een Inside pocketveerinterieur. Dit wil zeggen dat er een veer in een veer is verpakt in een zakje. De buitenste veer steekt 2cm boven de binnenste veer uit. Dit wordt geactiveerd als u er op gaat liggen of zitten. Hierdoor creëert u een stabiele ligging waarbij u uw eigen zones creëert en het matras zich aanpast aan uw lichaam.

  Kan ik mijn Pullman Silverline Allure op een elektrische bodem gebruiken?

  Ja, alle matrassen van Pullman zijn geschikt voor het gebruik op een elektrisch verstelbare bedbodem. Door het gebruik van thermisch nageharde pocketveren ontstaan er geen problemen met het matras door het gebruik van een elektrische bed bodem.

  Ik ben een zijslaper, is dit een goed matras?


  Doordat de insidepocketveer en een soepele schouderzone creëert u bij de schouders als zijslaper minder druk. Door de inside pocketveer krijgt u hele nauwkeurige ondersteuning.