Pullman Silverline Allure Matras

Vanaf € 1.099,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Silverline Allure Matras


  Matras Pullman Silverline Allure biedt een nauwkeurige ondersteuning doormiddel van de inside pocketvering. Een inside pocketveer is een veer in een veer waardoor u eigen zones creëert. Hierdoor geniet u van een soepele schouderzone omdat hier de pocketveer om en om verwerkt is. De pocketveren zijn elektro-thermisch nagehard waardoor kuilvorming wordt voorkomen. Door de hoogte van het Pullman Allure matras 24cm geniet u van veel comfort mede dankzij de stretchtijk die voor nog meer comfort zorgt. We raden u aan het Pullman matras regelmatig te keren en te draaien voor een langere levensduur en u beslaapt zo elk veertje.
  Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica. De probiotica zorgt ervoor dat op natuurlijk wijze de voedingsbodem voor allergene en huisstofmijt word onttrokken voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

  Specificaties

  Matras hardheden: Standard en firm
  Matras kern: Inside pocketveer elektro thermisch nagehard
  Matras afdeklaag: Comfortschuim met flexibele drukverdeler
  Aantal comfortzones: U maakt eigen comfortzones door de inside pocketveer
  Tijk afritsbaar: Nee
  Tijk wasbaar: Nee
  Anti-allergisch: Optioneel
  Hoogte: Ca. 24 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Ja, matras is voorzien van ventilatierooster 
  Handvatten: Ja, horizontaal
  Maximale belasting: Standaard t/m 80kg, Firm 70 t/m 100kg
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: Ja, 60 dagen € 85,00 
  Garantie: 5 jaar volledig
  Optioneel: Als anti-allergische uitvoering leverbaar
  Levertijd: 1 tot 4 weken (afhankelijk van de maat) 90x200/210 op voorraad

  Pluspunten: 
  + Uitstekend comfort door aanpassend vermogen
  + Matras past zich aan, aan de persoon
  + Stabiel en comfortabel liggen
  + Nederlands product

  Vraag en antwoord
  Garantie

  Pullman geeft op hun Silverline matrassen 5 jaar volledige garantie. Contourvorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5cm na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2cm, na 5 jaar onder contourvorming.

  Onderhoud van het Pullman Allure matras

  Het is verstandig om uw Pullman Allure matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het Pullman matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw Pullman Allure matras iedere 2 maanden te keren en te draaien. Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw Pullman matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica vermindert worden en minder lang meegaan. Daarnaast is het van belang uw Pullman Allure matras goed tegen vocht te beschermen. Dit kan het beste door het gebruik van een goede molton en een hoeslaken.

  Hoe zijn de pocketveren van de Silverline matrassen opgebouwd?

  De Silverline Allure, Master en Royal zijn samengesteld met een Inside pocketveerinterieur. Dit wil zeggen dat er een veer in een veer is verpakt in een zakje. De buitenste veer steekt 2cm boven de binnenste veer uit. Dit wordt geactiveerd als u er op gaat liggen of zitten. Hierdoor creëert u een stabiele ligging waarbij u uw eigen zones creëert en het matras zich aanpast aan uw lichaam.

  Kan ik mijn Pullman Silverline Allure op een elektrische bodem gebruiken?

  Ja, alle matrassen van Pullman zijn geschikt voor het gebruik op een elektrisch verstelbare bedbodem. Door het gebruik van thermisch nageharde pocketveren ontstaan er geen problemen met het matras door het gebruik van een elektrische bed bodem.

  Ik ben een zijslaper, is dit een goed matras?


  Doordat de insidepocketveer en een soepele schouderzone creëert u bij de schouders als zijslaper minder druk. Door de inside pocketveer krijgt u hele nauwkeurige ondersteuning.

  Bijbehorende producten

  Pullman Boxspring Nashville
  Pullman Boxspring NashvilleDe Nashville boxspring van Pullman heeft een luxueus hoofdbord met verticale banen. De Pullman boxspring bestaat uit de combinatie van een vaste Pullman silverline boxspring, Pullman silverline premier matrassen en het hoofdbord Nashville. Het hoofdbord Nashville is ca. 120 cm hoog, ca. 15 cm dik en aan beide zijden 22 cm breder dan de bestelde maat.Uw Pullman boxspring kunt u helemaal naar wens samenstellen. Hierbij kiest u zelf de modellen zoals het hoofdbord, topper, voetbord, stofsoort, poten. Verder kunt u uw boxspring nog uitbreiden met een in- uitstapverlichting, een hocker, bedlamp of een voetenbank.Matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. Uw Pullman boxspring wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop, Nederland. Pullman silverline matrassen bevatten een geavanceerd 7-zones pocketinterieur die zorgt voor de perfecte ondersteuning. Het pocketinterieur is afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler, de stretch tijk zorgt voor nog meer comfort. Door de elektro-thermisch nageharde veren wordt kuilvorming voorkomen.Bij Pullman werken vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman garantie van jarenlang plezier. Uiteraard is deze Pullman boxspring Nashville ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  Vanaf € 4.198,00

  Castella Wega Zomer Dekbed Dons
  De Castella Wega Zomer is een heerlijk comfortabel zomerdekbed. De tijk bestaat uit 100% fijn katoen en is gevuld met 90% hoogwaardige Poolse ganzendons. Dit maakt het tot een zacht en soepel dekbed dat goed ventileert en het vocht reguleert tijdens de zomermaanden.De kwaliteit van de Castella Wega Zomer is gewaarborgd. Het Downafresh® hygiëne label gegarandeerd namelijk dat het dons zorgvuldig gereinigd en gedroogd is. Daarnaast is de Castella Wega Zomer voorzien van het Oeko-Tex® label. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het dekbed vrij is van schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden. Het Nomite® label in het dekbed verzekert u er van dat huisstofmijt het dekbed niet binnen kan dringen, doordat de tijk extra dicht geweven is.Dit zomerdekbed heeft warmteklasse 4. Hiermee is het een licht, luchtig dekbed, ideaal voor de zomer. Heeft u een warme slaapkamer of heeft u het zelf snel warm? Dan biedt een zomerdekbed ook in het voor- en najaar genoeg warmte.De Castella Wega Zomer is wasbaar op 60 °C. Het vaak wassen op hoge temperaturen of chemisch reinigen raden wij echter af. Hierdoor kan het volume van het dekbed op achteruit gaan. Voor een lange levensduur volstaat het dagelijks opschudden van uw dekbed en het regelmatig luchten hiervan.

  Vanaf € 179,00

  Mahoton Butterfly Kussen
  Butterfly hoofdkussen Het gezondheidskussen voor mensen met nekklachten en hoofdpijn klachten. Door een verkeerde lichaamshouding op uw matras, kunt u vaak last krijgen van hoofd-, schouder en nekpijn. Overdag kunt u bewust rekening houden met de juiste houding. ’s Nachts ondersteund het Butterfly kussen u en geeft u onbewust de juiste ondersteuning.In samenwerking met verschillende ergotherapeuten is het butterfly gezondheidskussen ontwikkeld. Het resultaat is een unieke combinatie van aangenaam ligcomfort en een correcte ondersteuning van uw nek.  Het gewicht van uw nek en hoofd wordt gelijkmatig verdeeld waardoor een minimum aan drukpunten ontstaat. De vorm van het butterfly kussen loopt in een halve maan, door deze schouderuitsparing aan de onderkant sluit het kussen perfect aan bij de schouders. Het Butterfly gezondheidskussen is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes: 9, 12 en 14 cm hoogte. Elk Butterfly hoofdkussen is daarnaast verkrijgbaar in de hardheden soft, medium en firm.

  Vanaf € 169,00