Pullman Silverline Royal Matras

Vanaf € 1.249,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Silverline Royal Matras


  De Pullman Silverline Royal is het meest luxe Pullman matras uit de Pullman Silverline collectie. De Pullman matrassen AllureMaster en Royal zijn voorzien van een gezoneerd InSide Pocketinterieur met nageharde veren. Inside pocket betekent dat er een veer in een veer verpakt is in een zakje waarbij de buitenste veer 2cm uitsteekt boven de binnenste veer. Als u gaat liggen of zitten op het Pullman matras worden deze geactiveerd waardoor u uw eigen zones creëert en u een stabiele ligging ervaart. Door het hoge aanpassend vermogen van het product sluit de Pullman Royal matras perfect aan bij uw slaaphouding.

  De comfort laag van de Pullman Royal matras is een natuurlatex en een jute drukverdeler. Doordat natuurlatex een natuurproduct is en een open structuur heeft ventileert het goed. De Pullman Royal matras is voor alle slaaphoudingen geschikt maar is extra geschikt voor zijslapers. De Inside pocketveer zorgt ervoor dat er minder druk uitgeoefend wordt op de schouders en heupen.

  Alle Pullman Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op een natuurlijke wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving. Verkrijgbaar in Standard en Firm.


  Specificaties

  Matras hardheden: Standard en firm
  Matras kern: Inside pocketveer elektro thermisch nagehard met extra soepele schouderzone
  Matras afdeklaag: Natuurlatex comfortlaag en jute drukverdeler
  Aantal comfortzones: U maakt eigen comfortzones door de inside pocketveer
  Tijk afritsbaar: Nee
  Tijk wasbaar: Nee
  Anti-allergisch: Optioneel
  Hoogte: Ca. 24 cm
  Breedte: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180
  Lengte: 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Ja, matras is voorzien van ventilatierooster
  Handvatten: Ja, horizontaal
  Maximale belasting: Standaard t/m 80kg, Firm 70 t/m 100kg
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: Ja, 60 dagen € 85,00 
  Garantie: 5 jaar volledig
  Optioneel: Als anti-allergische uitvoering leverbaar
  Levertijd: 1 tot 4 weken (afhankelijk van de maat) 90x200/210 op voorraad

  Pluspunten: 
  + Veel comfort
  + Ventilerend
  + Natuurlatex in de comfortlaag
  + Nederlands product

  Vraag en antwoord
  Garantie

  Pullman geeft op hun Silverline matrassen 5 jaar volledige garantie. Contourvorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5cm na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2cm, na 5 jaar onder contourvorming.

  Onderhoud van het Pullman Royal matras

  Het is verstandig om uw Pullman Royal matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het Pullman matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw Pullman matras iedere 2 maanden te keren en te draaien. Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw Pullman Royal matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica vermindert worden en minder lang meegaan. Daarnaast is het van belang uw matras goed tegen vocht te beschermen. Dit kan het beste door het gebruik van een goede molton en een hoeslaken.

  Hoe zijn de pocketveren van de Silverline matrassen opgebouwd?

  De Silverline AllureMaster en Royal zijn samengesteld met een Inside pocketveerinterieur. Dit wil zeggen dat er een veer in een veer is verpakt in een zakje. De buitenste veer steekt 2cm boven de binnenste veer uit. Dit wordt geactiveerd als u er op gaat liggen of zitten. Hierdoor creëert u een stabiele ligging waarbij u uw eigen zones creëert en het matras zich aanpast aan uw lichaam.

  Is de Silverline Royal geschikt om op een elektrische bodem te gebruiken?

  Ja, alle matrassen van Pullman zijn geschikt voor het gebruik op een elektrisch verstelbare bedbodem. Door het gebruik van thermisch nageharde pocketveren ontstaan er geen problemen met het Pullman matras door het gebruik van een elektrische bed bodem.

  Is de Pullman Silverline Royal geschikt voor alle slaaphoudingen?

  Ja, de Pullman Royal is geschikt voor alle slaaphoudingen, maar extra fijn voor zijslapers. De flexibele zones bij de schouders en de heupen in combinatie met de natuurlatex en de Inside pocketveer die om en om verwerkt is zorgt voor een goede combinatie en aanpassend vermogen naar uw slaaphouding.