Tempur bedbodems zeer scherp geprijsd, gratis levering! 

Om optimaal te kunnen genieten van uw bedbodem combineert u deze met uw Tempur matras. Alle Tempur schotelbodems zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten Tempur matrassen. De bodems zijn verkrijgbaar in zowel vlak als elektrisch verstelbare uitvoeringen. De bedbodems kunnen in een nieuwe of bestaande bedombouw en kunnen worden voorzien van diverse poten om ze zonder ombouw of hoofdbord te gebruiken. Met de elektrische verstelbare bedbodems kunt u uw hoofd, lichaam of benen verhogen. Zo kunt u heerlijk tv kijken, lezen of uw vermoeide benen en voeten omhoog leggen voor meer ontspanning.

Bestel uw Tempur bedbodems eenvoudig online, of kom naar één van onze winkels.

Bekijk onze webshop voor een groot gedeelte van ons assortiment bedbodems. Of bezoek één van onze winkels voor een vrijblijvend en deskundig slaapadvies. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die bij u passen. Profiteer nu van onze GRATIS levering en montage van uw Tempur bedbodems.

Tempur premium flex bedbodems

U kunt de schotels eenvoudig draaien om de stevigheid in te stellen naar uw persoonlijke wensen. Stel uw rugzone zo in dat u een gemiddeld niveau van stevigheid ervaart. De oranje schouderzone bevat een extra veerelement wat zorgt voor nog meer comfort.

Alle premium flex bedbodems zijn uit te breiden met een massage set voor extra comfort en ontspanning. Bekijk hier de schotelbodems van Tempur;

Overal dezelfde prijsgarantie

Boonman bedden hanteert online dezelfde prijzen voor onze Tempur bedbodems als in onze winkels. Doordat wij over een grote voorraad beschikken kunnen wij veel producten direct uit voorraad leveren!

Garantietermijn

Tempur maakt gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit. Daarom geeft Tempur een garantie van 10 jaar op bedbodems en 2 jaar op motoren.

A-merken bedbodems
Naast Tempur hebben wij ook bedbodems van andere merken in ons assortiment, bekijk hier ons complete assortiment bedbodems. 

Tempur matrassen | Tempur boxsprings | Tempur | Tempur hoofdkussens | Tempur comfortproducten | Tempur reisaccessoires | Tempur bedden


Bedbodems van de beste A-merken.

Naast Tempur hebben wij ook matrassen van andere merken in ons assortiment.
Bel voor de scherpste prijs 073-5470153 of stuur een mail naar de Boonman bedden klantenservice.