Tempur bedbodems zeer scherp geprijsd, gratis levering! 

Om optimaal te kunnen genieten van uw bedbodem of tempur schotelbodem combineert u deze met een matras van Tempur. Alle Tempur schotelbodems zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten Tempur matrassen. De bed bodems zijn verkrijgbaar in zowel vlak als elektrisch verstelbare uitvoeringen. De bedbodems kunnen in een nieuwe of bestaande bedombouw en kunnen worden voorzien van diverse poten om ze zonder ombouw of hoofdbord te gebruiken. Met de elektrische verstelbare bedbodems kunt u uw hoofd, lichaam of benen verhogen. Zo kunt u heerlijk tv kijken, lezen of uw vermoeide benen en voeten omhoog leggen voor meer ontspanning.

Bestel uw Tempur bedbodems eenvoudig online, of kom naar één van onze winkels.

Bekijk onze webshop voor een groot gedeelte van ons assortiment bedbodems. Of bezoek één van onze winkels voor een vrijblijvend en deskundig slaapadvies. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die bij u passen. Profiteer nu van onze GRATIS levering en montage van uw Tempur bodem.

Tempur premium flex bedbodems

U kunt de schotels eenvoudig draaien om de stevigheid in te stellen naar uw persoonlijke wensen. Stel uw rug zone zo in dat u een gemiddeld niveau van stevigheid ervaart. De oranje schouderzone bevat een extra veerelement wat zorgt voor nog meer comfort bij de schouders.

Alle premium flex bedbodems zijn uit te breiden met een massage set voor extra comfort en ontspanning. Bekijk hier de schotelbodems van Tempur;

Overal dezelfde prijsgarantie

Boonman bedden hanteert online dezelfde prijzen voor onze Tempur bedbodems als in onze winkels. Doordat wij over een grote voorraad beschikken kunnen wij veel producten direct uit voorraad leveren! Bekijk ook de tempur bedden outlet voor een goede aanbieding. 

Garantietermijn

Tempur maakt gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit. Daarom geeft Tempur een garantie van 10 jaar op bedbodems en 2 jaar op motoren.

A-merken bedbodems
Naast Tempur hebben wij ook bedbodems van andere A-merken in ons assortiment, bekijk hier ons complete assortiment bedbodems. 

Tempur schotelbodem | Tempur bedbodem | Tempur matrassen | Tempur boxspring | Tempur | Tempur kussen | Tempur outlet | Tempur reisaccessoires | Tempur bed


Bedbodems van de beste A-merken.

Naast Tempur schotelbodems hebben wij ook bedbodems van andere merken in ons assortiment. De slaapadviseurs van Boonman bedden helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze bedbodem.

Bel voor de scherpste prijs 073-5470153 of stuur een mail naar de Boonman bedden klantenservice.