Nu met gratis bedtextielpakket
t.w.v. maximaal € 500

Pullman Boxspring Belleville

Vanaf € 3.598,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Boxspring Belleville


  "Een sierlijke klassieke boxspring.''  De Pullman Boxspring Belleville met haar elegant genopt hoofdbord geeft je slaapkamer een aangename uitstraling. De sierlijke stiknaden maken dit model helemaal af. De hoogte is ca. 116 cm en de dikte is ca. 12 cm. De breedte is gelijk aan de aangegeven bedmaat.


  De Pullman Belleville Boxspring kun je helemaal naar wens samenstellen. Kies zelf het model hoofdbord, voetbord, het materiaal, de kleuren en accessoires. U zult merken dat een Pullman boxspring een ongekend comfort geeft.


  Ieder onderdeel van een Pullman Boxspring wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.


  Uiteraard is deze Pullman boxspring ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.


  Specificaties

  Design: Meer dan 40 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren
  Hoofdbord: 10 soorten hoofdborden mogelijk, van strak tot gebogen
  Comfort: Keuze uit 4 verschillende toppers / Samenstellen met Goldline en Silverline matrassen van Pullman / Unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding / De afwerking van de matras is van hoog niveau door Damast en Stretch.
  Handgemaakt: Alle onderdelen van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt
  Gezond slapen: De tijk van de Goldline en Silverline zijn behandeld met een speciale coating, De probiotica zorgt op een natuurlijke wijze bij aan een blijvende hygiënische en frisse slaapomgeving
  Accessoires: Private light, Hocker Terra Nova, Bedlampjes, diverse voetenbanken
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk, in standaard en firm
  Omruilgarantie: 60 dagen vanaf de levering, eerste keer ruiling €85,- per matras
  Levertijd: 6 - 7 weken
  Advies
  De Pullman Belleville is een degelijke boxspring. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering- interieur. Al in 1865 creëerde George Mortimer Pullman zijn concept voor verende ondersteuning van bedden in treincoupes. Dit vormt tot vandaag de dag nog steeds de basis voor iedere boxspring. Daarboven op ligt een matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt het wit.
  Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echte boxspring matras) dan komt daarboven op nog een topper. De pocketvering in zowel de boxspring als het matras zorgen voor nog betere luchtcirculatie.
  Ook geven de veren de juiste ondersteuning aan je lichaam.

  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Pullman boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water zoveel mogelijk te vermijden. Het beste kunt u uw Pullman boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel of pluisvrije stofdoek.
  Hierdoor heeft het stof van uw boxspring het minst te lijden.

  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houd u uw Pullman boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekend dat wij u adviseren om 2x per maand uw matras te keren en te draaien. Hierdoor beslaapt u elk veertje in uw matras.

  Garantie

  Bij Pullman zijn ze overtuigd van de kwaliteit van de bedden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk.