Pullman Boxspring Belleville

Vanaf € 3.598,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Boxspring Belleville "Een sierlijke klassieke boxspring.''  De Pullman Boxspring Belleville met haar elegant genopt hoofdbord geeft uw slaapkamer een aangename uitstraling. De sierlijke stiknaden maken dit model helemaal af. De hoogte is ca. 116 cm en de dikte is ca. 12 cm. De breedte is gelijk aan het opgegeven bed formaat.


  Pullman Belleville Boxspring kunt u helemaal naar wens samenstellen. U kiest zelf het model hoofdbord, voetbord, de stof en materiaal, kleuren en accessoires. U zult merken dat een Pullman boxspring een ongekend luxe comfort geeft. Ieder onderdeel van een Pullman boxspring wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Zo geeft een Pullman zekerheid en de garantie van gegarandeerd jarenlang plezier. Uiteraard is deze Pullman boxspring ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  Specificaties

  Design: Meer dan 40 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren
  Hoofdbord: 10 soorten hoofdborden mogelijk, van strak tot gebogen
  Comfort: Keuze uit 4 verschillende toppers / Samenstellen met Goldline en Silverline matrassen van Pullman / Unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding / De afwerking van de matras is van hoog niveau door Damast en Stretch.
  Handgemaakt: Alle onderdelen van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt
  Gezond slapen: De tijk van de Goldline en Silverline zijn behandeld met een speciale coating, De probiotica zorgt op een natuurlijke wijze bij aan een blijvende hygiënische en frisse slaapomgeving
  Accessoires: Private light, Hocker Terra Nova, Bedlampjes, diverse voetenbanken
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk, in standaard en firm
  Omruilgarantie: 60 dagen vanaf de levering, eerste keer ruiling €85,- per matras
  Levertijd: 6 - 7 weken
  Advies
  De Pullman Belleville is een kwalitatieve en goede boxspring. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering- interieur. Al in 1865 creëerde George Mortimer Pullman zijn concept voor verende ondersteuning van bedden in treincoupes. Dit vormt tot vandaag de dag nog steeds de basis voor iedere boxspring. Daarbovenop ligt een Pullman matras, dit matras kunt u laten stofferen of u kiest voor een standaard wit matras van Pullman.
  Als u ervoor kiest om uw matras mee te stofferen dan komt daarbovenop nog een Pullman topper. De pocketvering in zowel de boxspring als het matras zorgen voor een nog betere luchtcirculatie en geven u de juiste ondersteuning aan uw lichaam.
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Pullman boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water zoveel mogelijk te vermijden. Het beste kunt u uw Pullman boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel of pluisvrije stofdoek. Hierdoor wordt het stof van uw boxspring het minst belast.

  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijke ventilatie houdt u uw Pullman boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekent dat wij u adviseren om 2x per maand uw matras te keren en te draaien, hierdoor beslaapt u elk veertje in uw matras.

  Garantie

  Bij Pullman zijn ze overtuigd van de kwaliteit van de bedden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk.