Pullman Boxspring Detroit

Vanaf € 2.998,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Boxspring Detroit


  De pullman boxspring Detroit heeft een modern hoofdbord dat zich kenmerkt door slanke en zachte lijnen. De pullman detroit bestaat uit een combinatie van de vaste silverline boxsprings, de silverline premier matrassen en het hoofdbord detroit. Het hoofdbord Detroit is een praktisch hoofdbord dat door zijn slanke lijnen perfect in elke slaapkamer zal passen.

  Hoofdbord Detroit heeft een hoogte van ca. 110 cm (optioneel ca. 95 cm) cm en is ca. 9 cm dik. Standaard is de breedte gelijk aan de bedmaat. Optioneel aan beide zijden 10 cm breder dan de bestelde maat.

  De Pullman boxspring Detroit kunt u helemaal naar wens samenstellen. Kies zelf het model hoofdbord, topper, voetbord, het materiaal, de kleuren en accessoires. U zult merken dat een 
  Pullman boxspring een ongekend comfort geeft. Ieder onderdeel van een Pullman Boxspring wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

  Uiteraard is deze Pullman boxspring ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  Specificaties

  Design: 92 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren
  Comfort: Keuze uit 4 verschillende toppers / Unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding / De afwerking van de matras is van hoog niveau door Damast en Stretch
  Gezond slapen: De tijk van de Goldline en Silverline zijn behandeld met een speciale coating / De probiotica zorgt op een natuurlijke wijze bij aan een blijvende hygiënische en frisse slaapomgeving
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk, in standaard en firm
  Levertijd: 6 - 7 weken
  Hoofdbord: 10 soorten hoofdborden mogelijk
  Handgemaakt: Alle onderdelen van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt
  Accessoires: Private light, Hocker Terra Nova, Bedlampjes, diverse voetenbanken
  Advies
  De Pullman Detroit is een degelijke boxspring. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering- interieur. Al in 1865 creëerde George Mortimer Pullman zijn concept voor verende ondersteuning van bedden in treincoupes. Dit vormt tot vandaag de dag nog steeds de basis voor iedere boxspring.  De pocketvering in zowel de boxspring als het matras zorgen voor nog betere luchtcirculatie.
  Ook geven de veren de juiste ondersteuning aan uw lichaam.
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Pullman boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Pullman boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel.
  Hierdoor heeft het stof van uw boxspring het minst te lijden.
  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houdt u uw Pullman boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekent dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw matras en boxspring, dit vermindert het ventilatievermogen.

  Garantie

  Bij Pullman zijn ze overtuigd van de kwaliteit van de bedden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk.