Pullman Boxspring Detroit

Vanaf € 3.198,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Boxspring Detroit


  De pullman boxspring Detroit heeft een modern hoofdbord dat zich kenmerkt door slanke en zachte lijnen. De Pullman detroit bestaat uit een combinatie van de vaste Pullman silverline boxsprings, de Pullman silverline premier matrassen en het hoofdbord Detroit. Het Pullman hoofdbord Detroit is een praktisch hoofdbord dat door zijn slanke lijnen perfect in elke slaapkamer zal passen.

  Pullman Hoofdbord Detroit heeft een hoogte van ca. 110 cm (optioneel ca. 95 cm) cm en is ca. 9 cm dik. Standaard is de breedte gelijk aan de bedmaat. Optioneel aan beide zijden 10 cm breder dan de bestelde maat.

  De Pullman boxspring Detroit kunt u helemaal naar wens samenstellen. Kies zelf het model hoofdbord, topper, voetbord, het materiaal, de kleuren en accessoires. U zult merken dat een 
  Pullman boxspring een ongekend comfort geeft. Ieder onderdeel van een Pullman Boxspring wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

  Uiteraard is deze Pullman boxspring o
  ok als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  Specificaties

  Design: 92 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren
  Comfort: Keuze uit 4 verschillende toppers / Unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding / De afwerking van de matras is van hoog niveau door Damast en Stretch
  Gezond slapen: De tijk van de Goldline en Silverline zijn behandeld met een speciale coating / De probiotica zorgt op een natuurlijke wijze bij aan een blijvende hygiënische en frisse slaapomgeving
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk, in standaard en firm
  Levertijd: 6 - 7 weken
  Hoofdbord: 10 soorten hoofdborden mogelijk
  Handgemaakt: Alle onderdelen van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt
  Accessoires: Private light, Hocker Terra Nova, Bedlampjes, diverse voetenbanken
  Advies
  De Pullman Detroit is een nette en degelijke boxspring. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering- interieur. Al in 1865 creëerde George Mortimer Pullman zijn concept voor verende ondersteuning van bedden in treincoupes. Dit vormt tot vandaag de dag nog steeds de basis voor iedere boxspring.  De pocketvering in zowel de boxspring als het matras zorgen voor nog betere luchtcirculatie.
  Ook geven de veren de juiste ondersteuning aan uw lichaam.
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Pullman boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Pullman boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel. 
  Door te zorgen voor een optimale ventilatie houdt u uw Pullman boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekent dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw Pullman matras en boxspring, dit vermindert het ventilatievermogen.

  Garantie

  Bij Pullman zijn ze overtuigd van de kwaliteit van de bedden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk.

  Bijbehorende producten

  Mahoton Butterfly Kussen
  Butterfly hoofdkussen Het gezondheidskussen voor mensen met nekklachten en hoofdpijn klachten. Door een verkeerde lichaamshouding op uw matras, kunt u vaak last krijgen van hoofd-, schouder en nekpijn. Overdag kunt u bewust rekening houden met de juiste houding. ’s Nachts ondersteund het Butterfly kussen u en geeft u onbewust de juiste ondersteuning.In samenwerking met verschillende ergotherapeuten is het butterfly gezondheidskussen ontwikkeld. Het resultaat is een unieke combinatie van aangenaam ligcomfort en een correcte ondersteuning van uw nek.  Het gewicht van uw nek en hoofd wordt gelijkmatig verdeeld waardoor een minimum aan drukpunten ontstaat. De vorm van het butterfly kussen loopt in een halve maan, door deze schouderuitsparing aan de onderkant sluit het kussen perfect aan bij de schouders. Het Butterfly gezondheidskussen is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes: 9, 12 en 14 cm hoogte. Elk Butterfly hoofdkussen is daarnaast verkrijgbaar in de hardheden soft, medium en firm.

  Vanaf € 169,00

  Pullman Silverline Royal Matras
  Pullman Silverline Royal MatrasDe Pullman Silverline Royal is het meest luxe Pullman matras uit de Pullman Silverline collectie. De Pullman matrassen Allure, Master en Royal zijn voorzien van een gezoneerd InSide Pocketinterieur met nageharde veren. Inside pocket betekent dat er een veer in een veer verpakt is in een zakje waarbij de buitenste veer 2cm uitsteekt boven de binnenste veer. Als u gaat liggen of zitten op het Pullman matras worden deze geactiveerd waardoor u uw eigen zones creëert en u een stabiele ligging ervaart. Door het hoge aanpassend vermogen van het product sluit de Pullman Royal matras perfect aan bij uw slaaphouding. De comfort laag van de Pullman Royal matras is een natuurlatex en een jute drukverdeler. Doordat natuurlatex een natuurproduct is en een open structuur heeft ventileert het goed. De Pullman Royal matras is voor alle slaaphoudingen geschikt maar is extra geschikt voor zijslapers. De Inside pocketveer zorgt ervoor dat er minder druk uitgeoefend wordt op de schouders en heupen. Alle Pullman Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op een natuurlijke wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving. Verkrijgbaar in Standard en Firm.

  Vanaf € 1.299,00

  Silvana Royale Oranje Dekbed
  Product informatie De Silvana Royale Colortemp® is het donzen dekbed voor als het net iets luxer en mooier mag. Het dekbed is uitermate comfortabel en gevuld met 100% hoogwaardige eendendons. De hoes van het dekbed is daarnaast gemaakt van fijne satijngeweven katoen waardoor het heerlijk soepel om je heen valt. Het Nomite® label geeft aan dat het dekbed geschikt is voor mensen met een huisstofmijt allergie. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label. Hiermee wordt gegarandeerd dat het dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd. De Royale dekbedden zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren met elk hun eigen dikte en dus warmte (het Colortemp® systeem). De Royale Oranje is het op één na dunste dekbed en geschikt voor de zomer. Als je het snel warm hebt slaap je ook in de lente en herfst heerlijk onder dit dekbed. De dekbedden zijn voorzien van knoopsgaten waardoor alle Royale dekbedden onderling te koppelen zijn. Op deze manier kan je zelf je eigen 4-seizoenen dekbed samenstellen. De Silvana Royale dekbedden zijn wasbaar op 60 graden Celsius. Het dagelijks luchten (door een raam open te zetten) en voorzichtig opschudden is echter voldoende om je dekbed fris en volumineus te houden.

  Vanaf € 159,95

  Sale!
  Tempur Slaapmasker
  Slaapmasker Tempur Het meest verkochte slaapmasker ter wereld, dat is het Tempur slaapmasker.Het slaapmasker voelt heerlijk zacht en comfortabel, zeer fijn voor op reis of als u last heeft van teveel licht tijdens het slapen. Het drukverlagend Tempur materiaal wat is verwerkt in het slaapmasker zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit bij de vormen van uw gezicht. De stof velour zorgt ervoor dat u extra geniet van zacht comfort. Het masker kunt u makkelijk vastmaken doormiddel van klittenband, zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker draagt.Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00 € 24,95