Pullman Boxspring Express

Vanaf € 2.899,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Boxspring Express "Een boxspring kant en klaar.''

  Wie niet urenlang op zoek wil naar de perfecte boxspring, is bij de Pullman Boxspring Express aan het goede adres. In de Pullman Boxspring Express vindt u de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring en matras. De topper kunt u nog naar eigen wens en comfort aanpassen. De Pullman boxspring Express boxspring is een bewezen combinatie die geen enkele concessie doet aan het comfort en de kwaliteit waar Pullman voor staat.

  Het strakke hoofdbord van Pullman Express heeft een hoogte van ca. 107 cm en is aan beide zijden 3 cm breder dan de maat van de Express boxspring. 
  Ieder onderdeel van een Pullman Express Boxspring wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dit samen geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier. Uiteraard is deze Pullman Express boxspring ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  Specificaties

  Design: Meer dan 15 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren / 2 verschillende poten mogelijk: zwart cilindrisch 12 cm of hout rechthoekig 12 cm.
  Matras: Kern: Avanced Dynamic Pocketvering (elektro-thermisch gehard) / Afdeklaag latex en een flexibele drukverdeler / Tijk: gestoffeerd.
  Comfort: Keuze uit 4 verschillende toppers / Unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding / De afwerking van de matras is van hoog niveau door Damast en Stretch.
  Handgemaakt: Alle onderdelen van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt
  Gezond slapen: De tijk van de Goldline en Silverline zijn behandeld met een speciale coating / De probiotica zorgt op een natuurlijke wijze bij aan een blijvende hygiënische en frisse slaapomgeving
  Accessoires: Private light, Hocker Terra Nova, Bedlampjes, diverse voetenbanken.
  Hardheden matras kiezen:: Ja mogelijk, in standaard en firm
  Omruilgarantie: 60 dagen vanaf de levering, eerste keer ruiling €85,- per matras
  Levertijd: 6 - 7 weken
  Advies
  De Pullman Express is een complete boxspring. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering- interieur. Al in 1865 creëerde George Mortimer Pullman zijn concept voor verende ondersteuning van bedden in treincoupes. Dit vormt tot vandaag de dag nog steeds de basis voor iedere boxspring. Daarboven op ligt een matras. Dat matras kunt u laten stofferen of u kiest voor een standaard wit matras van Pullman.
  Als u ervoor kiest om uw matras mee te stofferen dan komt daarboven op nog een Pullman topper. De pocketvering in zowel de boxspring als het matras zorgen voor een nog betere luchtcirculatie. Ook geven de pocketveren de juiste ondersteuning aan uw lichaam.  
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Pullman Express boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Pullman Express boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel. 

  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijke ventilatie houdt u uw Pullman Express boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekent dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw matras 
  en boxspring. Dit vermindert het ventilatievermogen.

  Garantie

  Bij Pullman zijn ze overtuigd van de kwaliteit van de bedden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk.