Pullman Original Comfort Topper Natuurlatex

Vanaf € 600,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Topper Original Comfort Natuurlatex


  De Pullman Topper Natuurlatex hebben een zeer goede veerkrachtige drukverdeling en zeer goede ondersteuning. Hierdoor zult u merken dat u op de topper Pullman Natuurlatex een goede en stabiele ondersteuning krijgt. Ideaal voor mensen die een zeer soepel ligcomfort zoeken, in combinatie met perfecte ventilatie. De damast tijk met Sensity® behandeling en is doorstikt met een mix van wol, zijde en katoen. Ook optioneel als antiallergisch leverbaar. 
  Leverbaar in diverse formaten en eventueel met split te verkrijgen, voor een elektrische verstelbare boxspring.

  Specificaties

  Hardheid: Soft/ Medium.
  Materiaal Tijk: Damast met Sensity behandeling.
  Hoogte: Ca. 8 cm.
  Materiaal Kern: Natuurlatex.
  Wasbare Tijk: Nee niet mogelijk.
  Levertijd: 4 - 5 weken.
  Advies

  Topmatras Pullman


  Een Pullman topper, of Pullman topmatras legt u bovenop uw Pullman boxspring matras, zo zorgt u voor een comfortabele slaaphouding. Een Pullman boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een Pullman boxspring, de Pullman box, ligt een Pullman matras. Dat matras kunt u laten stofferen of u laat het matras wit. Als u ervoor kiest om uw matras mee te stofferen dan komt daarbovenop nog een topper. Uiteraard kan deze topper ook op een standaard wit Pullman matras gelegd worden. Het totale geheel zal dan wat soepeler aanvoelen.
  Het matras van uw Pullman boxspring bepaalt de ondersteuning voor uw lichaam en de Pullman topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle topmatrassen van Pullman zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.
  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.
  Om uw topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed 's ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om uw topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorgt u er namelijk niet alleen voor dat uw lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkomt u ook dat uw topper onhygiënisch wordt.

  Bijbehorende producten

  Bella Donna Piccola Topper Hoeslaken
  Bella Donna Piccola hoeslaken (topper hoeslaken)De  speciale jersey-katoenen Bella Donna Piccola topper hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna topper hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna Piccola topper hoeslakens hebben een hoekhoogte van 30 cm en zijn rondom voorzien van een een ruime instopstrook. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger.

  Vanaf € 62,00

  Nolte swift Draaideurkast - 3 deurs Poolwit met sp
  Nolte 3-deurs witte kledingkast met spiegel heeft een indeling van 1 groot gedeelte met een hanggedeelte en een brede legplank. De smalle zijde heeft ook een hang en legplank. Deze is eventueel uit te breiden met extra legplanken. Nolte kasten kunt u eenvoudig samenstellen doormiddel van extra legplanken of hanggedeeltes.Boonman bedden heeft een standaard ‘kant en klaar’ collectie beschikbaar. Deze collectie is uit te breiden met de keuze uit extra legplanken, een extra binnenlade of hanggedeelte. Kledingkasten van Nolte zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen.Wilt u graag weten wat de opties zijn om de kast uit te breiden? Bezoek dan één van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice.Let op! voor de montage van een kledingkast rekenen wij € 125,00 montage kosten.

  Vanaf € 518,00