Pullman

Pullman Silverline Comfort Topper Comfortschuim

You must have JS enabled!
Product informatie

Pullman Silverline Comfort Topper ComfortschuimPullman Silverline Comfort Topper Comfortschuim
De Pullman Silverline comfort topper comfortschuim is ideaal om de naad tussen twee matrassen te overbruggen en daarnaast ook het comfort nog eens flink te verhogen. Speciaal voor combinatie met een verstelbare boxspring kunt u de pullman comfort topper bestellen met een splitinkeping. De Pullman Silverline comfort topper comfortschuim is bekleed met een elastische stretch met Sensity behandeling en doorstikt met een zacht en veerkrachtig Comfortfill.

 

Hoogte:

ca. 7 cm

Kern: Comfortschuim
Tijk:

Elastische stretch met Sensity behandeling (anti-allergische behandeling). Hoes is chemisch te reinigen. 

Levertijd:5 - 20 werkdagen
Uitvoering:       Vanaf 160 cm breedte ook een split variant verkrijgbaar.

 

Geschikt om op alle soorten matrassen te plaatsten.

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Pullman Silverline Comfort Topper Comfortschuim wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Pullman Silverline Comfort Topper Comfortschuim stellen »

Gratis levering en montage

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

Bekijk Pullman Silverline Comfort Topper Comfortschuim in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroon in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »