Pullman Silverline Comfort Topper Comfortschuim

Vanaf € 360,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Silverline Comfort Topper Comfortschuim


  De Pullman toppers met comfortschuim hebben een zeer goede veerkrachtige drukverdeling en zeer goede ondersteuning. Deze Pullman topper 
  zorgt voor een stevigere ligging. Het geeft optimale ondersteuning door de comfortzones die verwerkt zijn in de topper. Het materiaal zorgt ervoor dat het een duurzaam en vormvast product is. Ideaal voor mensen die een wat steviger ligcomfort zoeken in combinatie met prima ventilatie.

  Leverbaar in diverse formaten en eventueel met split te verkrijgen, voor een elektrische verstelbare boxspring.

  Specificaties

  Hardheid: Medium/ Firm.
  Materiaal Tijk: Stretch met Sensity behandeling.
  Hoogte: Ca. 8 cm.
  Materiaal Kern: Comfortschuim.
  Wasbare Tijk: Nee niet mogelijk.
  Levertijd: 4 - 5 weken.
  Advies

  Toppers Pullman 

  Een Pullman topper of topmatras legt u bovenop uw matrassen en zo zorgt de topper voor een comfortabele slaaphouding en nachtrust. Een Pullman boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een Pullman boxspring, de box, ligt een Pullman matras. Dat matras kunt u laten stofferen of kiest u voor een standaard matras. Als u ervoor kiest om uw matras mee te stofferen dan komt daarbovenop nog een Pullman topper.
  Uiteraard kan deze ook op een standaard Pullman matras gelegd worden. Het totale geheel zal dan wat soepeler en comfortabel aanvoelen. Het matras van uw boxspring bepaalt de ondersteuning voor uw lichaam en de Pullman comfort topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle Pullman topmatrassen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.
  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor een topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.  
  Om uw Pullman Silverline topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed 's ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de Pullman Comfort topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw Pullman topper regelmatig te keren en draaien.

  Het is verstandig om uw Pullman Silverline Comfort topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorgt u ervoor  dat niet alleen uw lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkomt u ook dat uw 
  Pullman topper onhygiënisch wordt.
  Bella Donna Piccola Topper Hoeslaken
  Bella Donna Piccola hoeslaken (topper hoeslaken)De  speciale jersey-katoenen bella donna piccola topper hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De bella donna topper hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar U jarenlang plezier van heeft! De bella donna topper hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle topmatrassen en toppers. Bella Donna hoeslaken mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger.

  Vanaf € 67,50

  Sale!
  M line Athletic Pillow
  M line Athletic Pillow Het M line Athletic Pillow heeft een unieke vlindervorm, die ervoor zorgt dat het hoofd in het midden van het M line kussen blijft liggen, terwijl de nek op een juiste manier omsloten wordt. Het wordt dan ook vaak een vlinderkussen genoemd. Door de nekuitsparing ligt de nek vrij en worden zenuwen en bloedbanen ontzien. Voor sporters is dit een gewaardeerde eigenschap van het M line kussen en is de basis van de naam ‘Athletic Pillow’. De trechtervormige uitholling in het M line Athletic kussen houdt uw hoofd in de beste positie, zodat het recht en stabiel blijft liggen. Slaap je op je rug, dan word je hoofd iets hoger dan je schouders gehouden. Hierdoor word je halswervel lichtjes gerekt en neemt de spierspanning af.

  Vanaf € 159,00 € 111,00

  M line Athletic Pillow kussensloop set
  M line Athetlic Pillow kussensloop setExclusief voor het M line Athletic pillow is een perfect passende kussensloop.Deze is gemaakt van jersey katoen, door de uitstekende elasticiteit van deze kussenslopen blijven de unieke eigenschappen van het M line Athletic Pillow optimaal.- 1 set bestaat uit 2 slopen- Verkrijgbaar in wit en ecru- Sluiting met ritsMateriaal:   Jersey katoenAfmetingen:36x50x12Levertijd:        1 werkdag 

  Vanaf € 35,00

  Maxfurn Braxton Kast
  De Braxton linnenkast van Maxfurn heeft een strakke uitstraling welke perfect aansluit bij de ledikanten van Maxfurn. Verschillende indelingen en afmetingen zijn verkrijgbaar voor de kledingkast. Voor meer informatie bezoek één van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice.Afmetingen linnenkast:Linnenkast 2 deurs (b) 120 x (h) 220 x (d) 65Linnenkast 3 deurs (b) 180 x (h) 220 x (d) 65Linnenkast 4 deurs (b) 240 x (h) 220 x (d) 65Maxfurn is een Nederlandse fabrikant met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Kasten van Maxfurn worden gemaakt van Lamulux. Dit is een product wat aanvoelt als hout maar is vervaardigd van het onderhoudsvrije Lamulux. De voordelen van dit materiaal zijn;*Uniek materiaal uitstraling*Hogere kras-, kleur-, slijt- en stootvastheid*Eenvoudig te onderhouden*Voelt aan als massief hout, maar kent geen houtwerking*Softclose op de draaideuren*Randen en hoeken zijn kindvriendelijk afgewerkt*Milieuvriendelijke en gebruiksvriendelijke afwerking

  Vanaf € 1.023,00