Pullman Toppers  

Bestel uw Pullman topdekmatrassen eenvoudig online, of kom naar één van onze winkels.

Boonman bedden heeft de beste Pullman topdekmatrassen voor u geselecteerd.

Bekijk onze webshop, voor een groot gedeelte van ons assortiment toppers. Of bezoek één van onze winkels voor een vrijblijvend en deskundig slaapadvies. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die bij u passen.

Profiteer nu van onze GRATIS levering en montage van uw Pullman topdekmatras.

Pullman heeft 2 lijnen toppers. De Silverline en de Goldline vindt u bij Boonman bedden. Een luxe toevoeging aan uw boxspring.

Een Pullman Silverline comfortschuim topper is een instap comforttopper met een kern van comfortschuim en een afdekking van comfortfill. De hoogte van deze topper is ongeveer 6 centimeter. De topper kan worden uitgevoerd in een split variant. De Silverline latex is een topper met een kern van latex en een afdekking van Comfortfill. De hoogte van deze topper is ongeveer 7 centimeter. Ook deze kan worden uitgevoerd in een split variant.

De Goldline toppers geeft u optimaal ligcomfort. De Goldline Natuurlatex is circa 9 centimeter dik en heeft een kern van Natuurlatex. Als u houdt van een zachtere topper is deze zeer geschikt voor u. De Goldline Pocket is de meest luxueuze topper van Pullman. De Goldline Pocket is circa 12 centimeter dik en is voorzien van stretch pocketvering met aan beide zijden een laag comfortabel natuurlatex. Daardoor ligt de topper wat steviger en krijgt u nog meer ondersteuning.

Uiteraard zijn er passende, op maat gemaakte topperhoeslakens en moltons verkrijgbaar.  Deze zijn zowel online als in de winkel te koop.


Boonman bedden, overal dezelfde prijsgarantie

Wij hanteren online dezelfde prijzen voor onze Pullman toppers als in onze winkels. Doordat wij over een grote voorraad beschikken kunnen wij veel producten direct uit voorraad leveren!

De beste merken topdekmatrassen

Naast Pullman verkopen wij ook toppers van andere topmerken in ons assortiment.

Bekijk hier onze complete collectie toppers 

Pullman toppers | Pullman boxsprings |Pullman showroommodellen | Pullman topdekmatrassen |Pullman matrassen | Pullman boxspringsets | Pullman outlet | Pullman sale

Toppers van de beste A-merken.

Naast Pullman hebben wij ook Toppers van andere merken in ons assortiment.
Bel voor de scherpste prijs 073-5470153 of stuur een mail naar de Boonman bedden klantenservice.