Pullman Silverline Comfort Topper Pocket

Vanaf € 780,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Silverline Comfort Topper Pocket


  Het Pullman topmatras  Comfort Pocketvering geeft nog wat extra ondersteuning aan uw lichaam.
  Deze Pullman pocketveren met een geperforeerde natuurlatex afdeklaag voelt nog wat comfortabeler, ventileert nog beter en sluit nog nauwkeuriger aan om uw lichaam. Ideaal voor mensen die een zeer soepel ligcomfort zoeken, in combinatie met perfecte ventilatie. 
  Leverbaar in diverse maten, eventueel met split te verkrijgen, voor een elektrische verstelbare boxspring/bed.

  Specificaties

  Hardheid: Medium.
  Materiaal Tijk: Stretch met Sensity behandeling.
  Hoogte: Ca. 12 cm.
  Materiaal Kern: Advanced Pocket interieur, afgedekt met natuurlatex.
  Wasbare Tijk: Nee niet mogelijk.
  Levertijd: 4 - 5 weken.
  Advies

  Pullman Topmatras


  Een Pullman topper, of topmatras, is een lager Pullman matras dat je bovenop je boxspring matras legt en zorgt ervoor dat je comfortabel ligt. Een boxspring bestaat namelijk uit meerdere lagen. Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras. Dat Pullman matras kun je laten stofferen of je houdt ‘m wit. Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een topper.
  Uiteraard kan deze ook op een (bestaand) wit Pullman matras gelegd worden. Het totale geheel zal dan wat soepeler aanvoelen.
  Het matras van jouw Pullman boxspring bepaalt de ondersteuning voor jouw lichaam en de topper zorgt voor een fijn liggevoel. Alle Pullman topmatrassen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en geschikt voor alle boxsprings.
  Onderhoud
  Allereerst is het belangrijk om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze zijn speciaal voor de topper gemaakt zodat de hoeken niet omhoog gaan krullen.
  Om uw topper verder zo fris mogelijk te houden, is het advies om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van de topper en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen. Ook is het advies om uw topper regelmatig te keren en draaien.
  Het is verstandig om je topper na 5 à 7 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je topper onhygiënisch wordt.
  Formesse Molton Stretch Piccola
  Formesse Stretch MoltonGeschikt voor alle topdekmatrassen. Extreem absorberende en zachte molton op natuurlijke katoenbasis. De Formesse Stretch molton zorgt voor een gezond slaapklimaat. De Formesse Stretch molton geeft u een verkwikkende nachtrust. Zweet wordt geabsorbeerd en tegelijkertijd werkt het katoen temperatuur compenserend. De Formesse Stretch molton is een werkzame bescherming van uw bed.Materiaal:   250 gr./m2 82% katoen, 18% polyesterAfmetingen:Zie configuratieLevertijd:         1-20 werkdagen  

  Vanaf € 49,50