Pullman Silverline Excellence Matras

Vanaf € 899,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Silverline Excellence Matras

  De Pullman Silverline Excellence is voorzien van een 7-zone Advanced pocket-interieur met thermisch geneste, geharde veren. Deze geharde veren voorkomen kuilvorming. Het Pullman matras is afgedekt met een laag latex en een jute drukverdeler. Door het gebruik van stretch in de tijk en latex in de afdeklaag biedt dit nog meer comfort als een afdeklaag van HR schuim. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving. Het merk Pullman is gevestigd in het Nederlandse Vroomshoop. Al meer dan 75 jaar staat Pullman garant voor Nederlandse topkwaliteit. Het Pullman Silverline Excellence matras kan op iedere bedbodem geplaatst worden.

  De matrassen van Pullman komen niet voor niets regelmatig als beste uit de test door de consumentenbond, de Pullman Silverline Excellence is een goed beoordeeld matras voor zijslapers. De matrassen van Pullman zijn voorzien van handvatten aan de zijkant van het matras, hierdoor zijn ze makkelijk te keren wat de levensduur van een Pullman Silverline Excellence matras verlengt.


  Specificaties

  Matras hardheden: Standard en firm
  Matras kern: Nageharde (geneste) veren
  Matras afdeklaag: Natuurlatex comfortlaag en jute drukverdeler
  Aantal comfortzones: 7 comfortzones
  Tijk afritsbaar: Nee
  Tijk wasbaar: Nee
  Anti-allergisch: Optioneel
  Hoogte: Ca. 24 cm
  Breedte: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180
  Lengte: 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Ja, matras is voorzien van ventilatierooster
  Handvatten: Ja, horizontaal
  Maximale belasting: Standaard t/m 80kg, Firm 70 t/m 100kg
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: Ja, 60 dagen € 85,00 
  Garantie: 5 jaar volledig
  Optioneel: Als anti-allergische uitvoering leverbaar
  Levertijd: 1 tot 4 weken (afhankelijk van de maat) 90x200/210 op voorraad

  Pluspunten: 
  + Goede prijs / kwaliteit
  + Comfortlaag latex
  + Goed beoordeeld door de Consumentenbond
  + Nederlands product

  Vraag en antwoord

  Hoe is het Silverline excellence matras opgebouwd?

  De Pullman Silverline Excellence is een matras met een zachte afdeklaag van latex maar een stevige pocketvering kern. U kunt voor 2 verschillende hardheden kiezen; standaard en firm. Hierbij wordt de firm geadviseerd voor mensen boven de 70kg en voor buikslapers. Het Pullman Silverline Excellence matras is een Pullman matras dat uit zeven verschillende zones bestaat. Deze zones zijn opgebouwd vanuit het midden van het Pullman Excellence matras waardoor het matras ook keer- en draaibaar is. De latex afdeklaag is ook aan beide zijde van het Excellence matras aanwezig. Daarnaast bevat het matras ook een jute drukverdeler om ervoor te zorgen dat de druk evenredig over de pocketvering verdeeld wordt.

  Garantie

  Pullman geeft op hun Silverline matrassen 5 jaar volledige garantie. Contourvorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5cm na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2cm, na 5 jaar onder contourvorming.

  Onderhoud van het Pullman Silverline Excellence matras

  Het is verstandig om uw Pullman Excellence matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het Pullman matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw Pullman Silverline Excellence matras iedere 2 maanden te keren en te draaien. Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw Pullman matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica vermindert worden en minder lang meegaan. Daarnaast is het van belang uw Pullman Excellence matras goed tegen vocht te beschermen. Dit kan het beste door het gebruik van een goede molton en een hoeslaken.

  Hoe zijn de pocketveren van de Silverline matrassen opgebouwd?

  De Silverline PremierExcellence en Luxury zijn samengesteld met een pocketveerinterieur in een honingraat. Ook wel Advanced pocket genaamd. Dit is een enkele veer verpakt in een zakje. De silverline matrassen hebben 7 zones, zo is de schouderzone soepel en de heupzone wat dikker waardoor deze op de juiste plekken meer ondersteuning geeft.

  Kan ik als buikslaper een zacht matras kiezen?

  Natuurlijk is het mogelijk om als buikslaper een zacht matras te kiezen. Wij adviseren hier echter wel bij dat u een stevige kern kiest met een zachte afdeklaag. Hierdoor voelt het matras comfortabel aan maar door de stevige pocketvering kern krijgt u toch de juiste tegendruk. Dit is voor buikslapers erg belangrijk omdat de rug anders door gaat hangen.

  Kan ik mijn Pullman Silverline Excellence op een elektrische bodem gebruiken?

  Ja, alle matrassen van Pullman zijn geschikt voor het gebruik op een elektrisch verstelbare bedbodem. Door het gebruik van thermisch nageharde pocketveren ontstaan er geen problemen met het matras door het gebruik van een elektrische bed bodem.

  Waarom is dit matras door de consumentenbond gekozen als beste matras?

  Het is een matras dat een goede lichaamsondersteuning geeft aan zijslapers en het matras is aan beide zijde slaapbaar. Daarnaast kwam het matras ook goed uit de duurtest.

  Bijbehorende producten

  Pullman Boxspring Madison
  Bent u opzoek naar een echte eyecatcher op uw slaapkamer dan is de Madison de boxspring voor u! Het is modern, heeft volume en is een blikvanger. De Pullman boxspring Madison is een samenstelling van de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Madison.Het hoofdbord Madison is in verschillende hoogtes en breedtes beschikbaar. Dit hangt af van het aantal gekozen blokken in het hoofdbord; 8, 14 of 20 blokken.U kunt uw boxspring helemaal naar wens samenstellen. Hierbij kiest u zelf de modellen zoals het hoofdbord, topper, voetbord, stof, poten. Verder kunt u uw Pullman boxspring nog uitbreiden met een in- uitstapverlichting, een hocker, bedlamp of een voetenbank.Matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. Uw pullman boxspring wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop, Nederland. Pullman Silverline matrassen bevatten een geavanceerd 7-zones pocketinterieur die zorgt voor de perfecte ondersteuning. Het pocketinterieur is afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler, de stretch tijk zorgt voor nog meer comfort. Door de elektro-thermisch nageharde veren wordt kuilvorming voorkomen.Bij Pullman werken vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier. Uiteraard is deze Pullman boxspring ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  Vanaf € 3.998,00

  Mahoton Butterfly Kussen
  Butterfly hoofdkussen Het gezondheidskussen voor mensen met nekklachten en hoofdpijn klachten. Door een verkeerde lichaamshouding op uw matras, kunt u vaak last krijgen van hoofd-, schouder en nekpijn. Overdag kunt u bewust rekening houden met de juiste houding. ’s Nachts ondersteund het Butterfly kussen u en geeft u onbewust de juiste ondersteuning.In samenwerking met verschillende ergotherapeuten is het butterfly gezondheidskussen ontwikkeld. Het resultaat is een unieke combinatie van aangenaam ligcomfort en een correcte ondersteuning van uw nek.  Het gewicht van uw nek en hoofd wordt gelijkmatig verdeeld waardoor een minimum aan drukpunten ontstaat. De vorm van het butterfly kussen loopt in een halve maan, door deze schouderuitsparing aan de onderkant sluit het kussen perfect aan bij de schouders. Het Butterfly gezondheidskussen is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes: 9, 12 en 14 cm hoogte. Elk Butterfly hoofdkussen is daarnaast verkrijgbaar in de hardheden soft, medium en firm.

  Vanaf € 169,00