Pullman

Pullman Silverline Excellence Matras

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Pullman Silverline Excellence Matras

Pullman Silverline Excellence Matras

De Pullman Silverline Excellence is voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met geneste, geharde veren. Afgedekt met latex en een jute drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving. Het merk Pullman is gevestigd in het Nederlandse Vroomshoop. Al meer dan 75 jaar staat Pullman garant voor Nederlandse topkwaliteit. Het Pullman Silverline Excellence matras kan op iedere bedbodem geplaatst worden. Klik hier om de complete Pullman boxspring collectie te bekijken.

*

Matras:

Pullman Silverline Excellence

 

Matras tijk:

Elastische stretch

 

Matras comfortlaag:

Latex

 

Matras kern:

Elektro-thermisch geharde geneste Advanced pocketveren

 

Matras zones:

7

 

Matras dikte:

24 cm

 

Matras stevigheid:

- Standard (-75 kg)

- Firm (+75 kg en buikslapers)

 

Matras
anti-allergisch:

 

Het is mogelijk om voor een anti-allergische uitvoering te kiezen. Standaard wordt dit matras geleverd met een doorstikking van wol, zijde en katoen. Kiest u voor de anti-allergische uitvoering dan is de doorstikking voorzien van een zacht en veerkrachtig comfortfill.

*

Levertijd:

4 tot 6 weken

 

 

 

Advies

De Pullman Silverline Excellence is een matras met een zachte afdeklaag van latex maar een stevige pocketvering kern. U kunt voor 2 verschillende hardheden kiezen te weten de standaard en de firm. Hierbij wordt de firm geadviseerd voor mensen boven de 75 kg en voor buikslapers. Het Silverline Excellence matras is een matras dat uit zeven verschillende zones bestaat. Deze zones zijn opgebouwd vanuit het midden van het matras waardoor het matras ook keer- en draaibaar is. De latex afdeklaag is ook aan beide zijde van het matras aanwezig. Daarnaast bevat het matras ook een jute drukverdeler om ervoor te zorgen dat de druk evenredig over de pocketvering verdeeld wordt.

De Silverline Excellence matras is al een aantal keer als beste getest door de consumentenbond.

Garantie

Pullman geeft op hun Silverline matrassen 5 jaar volledige garantie. Ligplek Vorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5cm  na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2 cm na  5 jaar onder ligplek vorming.

Onderhoud van het matras

Het is verstandig om uw Pullman matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw matras iedere 2 maanden te keren en te draaien. Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica vermindert worden en minder lang meegaan. Daarnaast is het van belang uw matras goed tegen vocht te beschermen. Dit kan het beste door het gebruik van een goede molton en goede hoeslakens.

Vraag en antwoord

Kan ik als buikslaper een zacht matras kiezen?

Natuurlijk is het mogelijk om als buikslaper een zacht matras te kiezen. Wij adviseren hier echter wel bij dat u een stevige kern kiest met een zachte afdeklaag. Hierdoor voelt het matras comfortabel aan maar door de stevige pocketvering kern krijgt u toch de juiste tegendruk. Dit is voor buikslapers erg belangrijk omdat de rug ander door gaat hangen.

Kan ik mijn Pullman Silverline Excellence op een elektrische bodem gebruiken?

Alle matrassen van Pullman zijn geschikt voor het gebruik op een elektrische bodem. Door het gebruik van thermisch nageharde pocketveren ontstaan er geen problemen met het matras door het gebruik van een elektrisch verstelbare bodem.

Waarom is dit matras door de consumentenbond gekozen als beste matras?

Het is een matras dat een goede lichaamsondersteuning geeft aan zijslapers  en dat hij aan beide zijden beslaapbaar is. Daarnaast kwam het matras ook goed uit de duurtest.

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Pullman Silverline Excellence Matras wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Pullman Silverline Excellence Matras stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Pullman Silverline Excellence Matras in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »