Gratis reisset t.w.v. € 499,-
Bij aankoop van compleet bed met matrassen

Tempur Arc Bed Form

Vanaf € 2.504,00

Stel dit product zelf samen

  Tempur Arc Bed Form


  Met de nieuwe Tempur Arc bedcollectie perfectioneert u uw slaap. Bij het bed Tempur Arc kunt u alles zelf kiezen, van bedbodem tot het hoofdbord, stoffen en poten. Het bed is eenvoudig aan te passen en te monteren. De Tempur Arc beddencollectie bestaat uit 4 bedden:

  Tempur Arc bed Form: de Scandinavische natuur is de inspiratie voor het Form hoofdbord en geeft uw slaapkamer een rustige en natuurlijke uitstraling.
  Tempur Arc bed Vectra: het Vectra hoofdbord is geïnspireerd op het unieke NASA-erfgoed en heeft een gebogen, eigentijds ontwerp dat een eerbetoon is aan het interieur van ruimtevaartuigen.
  Tempur Arc bed Sensory: het op high fashion geïnspireerde Sensory hoofdbord kenmerkt zich door de zachte en rustgevende stoffen en tinten.
  Tempur Arc bed Vertical: het vertical hoofdbord roept harmonieuze lijnen van de natuur op een heeft een opvallend lijnen patroon wat voor een rustig en onderscheidend ontwerp zorgt.

  Het Tempur bed Arc Form heeft een schotelbodem en biedt u een nauwkeurige kwaliteit, comfort en ondersteuning. De schotelbodem is opgebouwd uit 11 rijen en buigen mee met uw lichaam en passen zich aan uw individuele vorm en beweging aan. De Tempur schotels in de bedbodem kunnen worden aangepast naar uw persoonlijke voorkeur. Hierbij kunnen ze worden gerangschikt in zachtere (lichtgrijze) en stevigere (donkergrijze) zones voor een persoonlijker slaapoppervlak en comfort. Door de schotelbodem van tempur is de ventilatie optimaal. Door de openingen tussen de schotels zorgt de juiste luchtstroom voor een perfecte matrasventilatie. Zo blijft uw bed en matras langer fris en ervaart u minder warmte tijdens uw slaap.

  U heeft de keuze uit 12 kleuren om uw Tempur Arc Form bed te stofferen en de keuze uit 5 poten.

  Bijbehorende producten

  Sale!
  Tempur Kussen Ombracio Smartcool
  Tempur Ombracio kussen smartcoolTempur heeft voor ieder slaaptype het juiste hoofdkussen. Door het unieke en gepatenteerde ontwerp is het Tempur Ombracio kussen speciaal voor buikslapers. De Tempur microvlokken (gemaakt van het nieuwe tempur advanced materiaal) binnenin het kussen passen zich aan uw vorm aan voor het juiste comfort. De speciale inkepingen aan de zijkant zorgen ervoor dat u het kussen gemakkelijk tegen u aan kunt drukken. Dit geeft u tijdens de slaap een meest comfortabele houding.TEMPUR® materiaal, dat vervaardigd wordt volgens een geheime formule en ontwikkeld is door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering, biedt de hele nacht steun waar u die nodig heeft. Microvlokken gemaakt van het nieuwe Tempur advanced materiaal vormen zich actief aan uw lichaam waardoor u een ultiem comfort en ondersteuning ervaart. Dit geeft u een geweldige nachtrust. De afmeting van het kussen is 60 x 50 cm

  Vanaf € 199,00 € 149,25

  Sale!
  Tempur Matras Pro Plus SmartCool
  Tempur matras Pro Plus smartcoolHet Tempur materiaal is oorspronkelijk ontwikkeld om drukverlaging te bieden voor astronauten. Tempur is dit materiaal steeds verder blijven ontwikkelen waardoor ze nu met een geheel nieuw materiaal komen. Het Tempur Advanced materiaal biedt meer dan 20% drukverlaging, worden bewegingen beter geabsorbeerd en past zich beter aan dan ooit. Binnen de Pro lijn kunt u kiezen uit verschillende matrascollecties. Tempur Pro Plus Smartcool, Tempur Pro Smartcool, Tempur Prima.De kern van een Tempur matras bevat 3 of 4 lagen die elke op zich slechts uit één materiaal bestaan. Doordat er geen gemengde materialen worden gebruikt in Tempur matrassen (denk aan latex, wol, polyester enz.) kan de kern van het matras perfect gerecycled worden. Dankzij het unieke en duurzaam materiaal is de levensduur van een Tempur matras meer dan 10 jaar. Tempur Pro Plus smartcool is met een matrashoogte van 25 cm perfect in staat om u een goede nachtrust te bieden. Het advanced materiaal past zich perfect aan de contouren van uw lichaam waardoor u de juiste balans ervaart tussen comfort en ondersteuning. Het Tempur Pro Plus smartcool matras is verkrijgbaar in soft, medium en firm. Het verschil tussen het Tempur Pro en Tempur Pro Plus matras is de hoogte. Met 25 cm hoogte bij het Pro Plus matras ervaart u nog meer comfort en ondersteuning.  Soft: geeft uw lichaam een behaaglijk zacht gevoel voor comfort en lichaamsondersteuning door zich te vormen naar uw lichaam.Medium: biedt u een medium-stevig gevoel met extra veel bewegingsvrijheid en aangename lichaamsondersteuning. Firm: geeft u een steviger gevoel voor ultieme ondersteuning van uw lichaam door zich exact aan uw lichaam aan te passen. De innovatieve matrashoes van Tempur met smartcool technology voelt verfrissend koel aan en helpt overtollige warmte te absorberen. De QuickRefresh matrashoes is gemakkelijk schoon te maken en te wassen. Rits het matras eenvoudig los en was het in de wasmachine op 40 graden. Zo blijft uw Tempur matras elke nacht weer fris en koel.

  Vanaf € 1.849,00 € 1.386,75

  Tempur Transit Reiskussen
  Tempur nekkussen/ reiskussen Transit Heeft u last van uw nek als u heeft geslapen tijdens uw reis omdat de houding van uw hoofd en nek niet goed was? Dan is het Tempur Nekkussen Transit een goede oplossing.Door het temperatuurgevoelige visco-elastische tempur materiaal ondersteunt dit U-vormige kussen uw hoofd en nek op een zachte manier, zonder enige tegendruk. Hierdoor geniet u van een comfortabel en zacht rustmoment.

  Vanaf € 75,00

  Sale!
  Tempur Slaapmasker
  Slaapmasker Tempur Het meest verkochte slaapmasker ter wereld, dat is het Tempur slaapmasker.Het slaapmasker voelt heerlijk zacht en comfortabel, zeer fijn voor op reis of als u last heeft van teveel licht tijdens het slapen. Het drukverlagend Tempur materiaal wat is verwerkt in het slaapmasker zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit bij de vormen van uw gezicht. De stof velour zorgt ervoor dat u extra geniet van zacht comfort. Het masker kunt u makkelijk vastmaken doormiddel van klittenband, zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker draagt.Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00 € 24,00