Tempur Arc Bed Vertical

Vanaf € 2.504,00 € 2.103,36

Stel dit product zelf samen

  Tempur Arc Bed Vertical


  Met de nieuwe Tempur Arc bedcollectie perfectioneert u uw slaap. Bij het bed Tempur Arc kunt u alles zelf kiezen, van bedbodem tot het hoofdbord, stoffen en poten. Het bed is eenvoudig aan te passen en te monteren. De Tempur Arc beddencollectie bestaat uit 4 bedden:

  Tempur Arc bed Vertical: het vertical hoofdbord roept harmonieuze lijnen van de natuur op een heeft een opvallend lijnen patroon wat voor een rustig en onderscheidend ontwerp zorgt.
  Tempur Arc bed Form: de Scandinavische natuur is de inspiratie voor het Form hoofdbord en geeft uw slaapkamer een rustige en natuurlijke uitstraling.
  Tempur Arc bed Vectra: het Vectra hoofdbord is geïnspireerd op het unieke NASA-erfgoed en heeft een gebogen, eigentijds ontwerp dat een eerbetoon is aan het interieur van ruimtevaartuigen.
  Tempur Arc bed Sensory: het op high fashion geïnspireerde Sensory hoofdbord kenmerkt zich door de zachte en rustgevende stoffen en tinten.

  Het Tempur bed Arc Vertical heeft een schotelbodem en biedt u een nauwkeurige kwaliteit, comfort en ondersteuning. De schotelbodem is opgebouwd uit 11 rijen en buigen mee met uw lichaam en passen zich aan uw individuele vorm en beweging aan. De Tempur schotels in de bedbodem kunnen worden aangepast naar uw persoonlijke voorkeur. Hierbij kunnen ze worden gerangschikt in zachtere (lichtgrijze) en stevigere (donkergrijze) zones voor een persoonlijker slaapoppervlak en comfort. Door de schotelbodem van tempur is de ventilatie optimaal. Door de openingen tussen de schotels zorgt de juiste luchtstroom voor een perfecte matrasventilatie. Zo blijft uw bed en matras langer fris en ervaart u minder warmte tijdens uw slaap. U heeft de keuze uit 12 kleuren om uw Tempur Arc Vertical bed te stofferen en de keuze uit 5 poten.

  Bijbehorende producten

  Sale!
  Tempur Matras Pro Plus SmartCool
  Tempur matras Pro Plus smartcoolHet Tempur materiaal is oorspronkelijk ontwikkeld om drukverlaging te bieden voor astronauten. Tempur is dit materiaal steeds verder blijven ontwikkelen waardoor ze nu met een geheel nieuw materiaal komen. Het Tempur Advanced materiaal biedt meer dan 20% drukverlaging, worden bewegingen beter geabsorbeerd en past zich beter aan dan ooit. Binnen de Pro lijn kunt u kiezen uit verschillende matrascollecties. Tempur Pro Plus Smartcool, Tempur Pro Smartcool, Tempur Prima.De kern van een Tempur matras bevat 3 of 4 lagen die elke op zich slechts uit één materiaal bestaan. Doordat er geen gemengde materialen worden gebruikt in Tempur matrassen (denk aan latex, wol, polyester enz.) kan de kern van het matras perfect gerecycled worden. Dankzij het unieke en duurzaam materiaal is de levensduur van een Tempur matras meer dan 10 jaar. Tempur Pro Plus smartcool is met een matrashoogte van 25 cm perfect in staat om u een goede nachtrust te bieden. Het advanced materiaal past zich perfect aan de contouren van uw lichaam waardoor u de juiste balans ervaart tussen comfort en ondersteuning. Het Tempur Pro Plus smartcool matras is verkrijgbaar in soft, medium en firm. Het verschil tussen het Tempur Pro en Tempur Pro Plus matras is de hoogte. Met 25 cm hoogte bij het Pro Plus matras ervaart u nog meer comfort en ondersteuning.  Soft: geeft uw lichaam een behaaglijk zacht gevoel voor comfort en lichaamsondersteuning door zich te vormen naar uw lichaam.Medium: biedt u een medium-stevig gevoel met extra veel bewegingsvrijheid en aangename lichaamsondersteuning. Firm: geeft u een steviger gevoel voor ultieme ondersteuning van uw lichaam door zich exact aan uw lichaam aan te passen. De innovatieve matrashoes van Tempur met smartcool technology voelt verfrissend koel aan en helpt overtollige warmte te absorberen. De QuickRefresh matrashoes is gemakkelijk schoon te maken en te wassen. Rits het matras eenvoudig los en was het in de wasmachine op 40 graden. Zo blijft uw Tempur matras elke nacht weer fris en koel.

  Vanaf € 1.899,00 € 1.357,78

  Sale!
  Tempur Kussen Symphony SmartCool
  Tempur Symphony kussen smartcoolTempur symphony is een twee ineen hoofdkussen! De ene zijde is perfect wanneer u op uw rug ligt en de andere zijde wanneer u op uw zij ligt. Hierdoor is het Tempur Symphony hoofdkussen perfect voor rug- en zijslapers. Het hoofdkussen heeft zacht vormende randen en een dikker profiel dat de natuurlijke vormen van uw lichaam volgt Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. TEMPUR® materiaal, dat vervaardigd wordt volgens een geheime formule en ontwikkeld is door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering, biedt de hele nacht steun waar u die nodig heeft. Het nieuwe Tempur advanced materiaal vormt zich en past zich aan aan uw lichaam. Dit zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning. Daarbij ervaart u een geweldige nachtrust. Het Symphony smartcool hoofdkussen heeft de volgende afmetingen: S 63 x 43 x 11 cm M 63 x 43 x 12,5 cm L 63 x 43 x 14 cm

  Vanaf € 169,00 € 132,66

  Cadeau tip!
  Sale!
  Tempur Slaapmasker
  Slaapmasker Tempur Het meest verkochte slaapmasker ter wereld, dat is het Tempur slaapmasker.Het slaapmasker voelt heerlijk zacht en comfortabel, zeer fijn voor op reis of als u last heeft van teveel licht tijdens het slapen. Het drukverlagend Tempur materiaal wat is verwerkt in het slaapmasker zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit bij de vormen van uw gezicht. De stof velour zorgt ervoor dat u extra geniet van zacht comfort. Het masker kunt u makkelijk vastmaken doormiddel van klittenband, zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker draagt.Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00 € 24,00

  Sale!
  Tempur Reiskussen
  Reiskussen TempurEenvoudig neemt u uw favoriete kussen mee wanneer u op reis gaat. Het Tempur Reiskussen heeft dezelfde vorm en functie als het Tempur Original hoofdkussen, maar is half zo breed. Het tempur reiskussen wordt geleverd met een speciale reistas, waarmee het kussen 70% van het originele volume (tijdelijk) verliest. Hierdoor past het makkelijk in uw koffer of handbagage en kunt u het kussen altijd met u meenemen, waar u ook naar toe gaat.

  Vanaf € 99,00 € 59,00