Tempur kussensloop Sonata

Vanaf € 29,00

Stel dit product zelf samen

  Tempur Sonata kussensloop 


  Voor de Tempur hoofdkussens heeft Tempur kussenslopen ontwikkeld die door de unieke lengte- en breedtestretch de contouren van het kussen optimaal volgen. De druk verlagende eigenschappen van het Tempur materiaal blijven hierdoor gewaarborgd. De kussenslopen zijn verkrijgbaar in de diverse vormen van de Tempur hoofdkussens.
  Kussensloop Sonata: speciaal voor het halve maan vormige Tempur Sonata hoofdkussen heeft tempur een aparte kussensloop ontwikkeld die precies om het kussen past.
  Het is gemaakt van een zeer luxe kwaliteit Dupon Lycra (3%) in combinatie met katoen (97%). Gemaakt van duurzaam top kwaliteit katoen.

  Specificaties

  Wasbaar: De kussensloop is wasbaar in de wasmachine op 90°C (wit) of 60°C (kleur) en mag daarna in de droger.

  Bijbehorende producten

  Sale!
  Tempur Slaapmasker
  Slaapmasker Tempur Het meest verkochte slaapmasker ter wereld, dat is het Tempur slaapmasker.Het slaapmasker voelt heerlijk zacht en comfortabel, zeer fijn voor op reis of als u last heeft van teveel licht tijdens het slapen. Het drukverlagend Tempur materiaal wat is verwerkt in het slaapmasker zorgt ervoor dat het masker perfect aansluit bij de vormen van uw gezicht. De stof velour zorgt ervoor dat u extra geniet van zacht comfort. Het masker kunt u makkelijk vastmaken doormiddel van klittenband, zo kunt u zelf bepalen hoe strak u het masker draagt.Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 29,00 € 24,00

  Sale!
  Tempur Kussen Sonata
  Tempur Hoofdkussen Sonata Het Tempur Sonata hoofdkussen is perfect voor rug- en zijslapers. Het Tempur hoofdkussen kenmerkt zich door de gebogen rand, welke zorgt voor de juiste steun aan uw nek. Of u nu op uw rug of op uw zij slaapt het Tempur Sonata kussen blijft altijd steun bieden. Ook bij uw schouders bied het Tempur hoofdkussen een druk ontlastende ondersteuning. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

  Vanaf € 159,00 € 99,00

  Sale!
  Dommelin Hoeslaken Katoen
  Dommelin Hoeslaken Katoen De hoeslakens van Dommelin zijn van uitstekende kwaliteit. Door gebruik van 100% katoen geweven in een katoen kwaliteit zijn deze hoeslakens uiterst koel en comfortabel. Deze hoeslakens hebben een hoekhoogte van 30 cm waardoor deze prima geschikt zijn voor matrassen met een dikte van 8 tot 26 cm.   Materiaal:    100% KatoenWeving:      KatoenKleur:      Meer dan 25 kleurenLevertijd:2-4 weken          Let op!Vanwege de kleurinstelling van uw beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren.

  Vanaf € 36,50