Topper Bronze Koudschuim

Vanaf € 170,00

Stel dit product zelf samen

  KeyWest topper Bronze koudschuim

  “Een topper waar iedereen beter van slaapt”
  De KeyWest topper Bronze koudschuim zorgt voor een extra stevig ligcomfort bovenop uw matras. De topper is ca. 8cm hoog en heeft een HR40 koudschuim vulling. Een fijne eigenschap is dat het koudschuim goed ventileert. Dit topmatras Bronze is ook als splittopper verkrijgbaar. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

  Onderstaande maten zijn direct uit voorraad leverbaar;

  Topper bronze koudschuim

  180 x 200cm
  180 x 210cm
  180 x 200cm met split
  180 x 210cm met split

  Topper bronze latex

  180 x 200cm
  180 x 210cm
  180 x 200cm met split
  180 x 210cm met split

  Vraag onze 
  klantenservice naar de mogelijkheden en levertijden.

  Met een topmatras verhoogt u het ligcomfort van uw matras en ervaart u minder drukpunten. Met een topper verlengt u de levensduur van uw matras omdat deze dan beter is beschermd tegen vocht, vuil en slijtage. Ook is een topper een uitkomst voor het wegwerken van de hinderlijke naad tussen de twee matrassen en met een topper is deze weg te werken.

  Matras Nero
  Matras NeroComfortabel koudschuim matras welke is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige koudschuim HR40 met een medium tot stevig comfort. Het matras zorgt voor een goede ondersteuning door de puntelasticiteit en veerkracht van het koudschuim. Door de open celstructuur kan het Nero koudschuim matras uitstekend vocht afvoeren en warmte goed isoleren.

  Vanaf € 169,00

  Sale!
  M line Athletic Pillow
  M line Athletic Pillow Het M line Athletic Pillow heeft een unieke vlindervorm, die ervoor zorgt dat het hoofd in het midden van het M line kussen blijft liggen, terwijl de nek op een juiste manier omsloten wordt. Het wordt dan ook vaak een vlinderkussen genoemd. Door de nekuitsparing ligt de nek vrij en worden zenuwen en bloedbanen ontzien. Voor sporters is dit een gewaardeerde eigenschap van het M line kussen en is de basis van de naam ‘Athletic Pillow’. De trechtervormige uitholling in het M line Athletic kussen houdt uw hoofd in de beste positie, zodat het recht en stabiel blijft liggen. Slaap je op je rug, dan word je hoofd iets hoger dan je schouders gehouden. Hierdoor word je halswervel lichtjes gerekt en neemt de spierspanning af.

  Vanaf € 159,00 € 111,00

  Texeler Dekbed Multikeus 120 gr/m2
  Dit hoogzomer dekbed is gevuld met 100% zuivere scheerwol in een perkal katoenen tijk. Het Texeler Multikeus 120gr/m² dekbed bestaat uit een dekbed dat gevuld is met 120gr/m² zuivere scheerwol. U kunt uw ideale dekbed samenstellen door het gebruik van de verschillende Multikeus varianten, welke u doormiddel van drukknopen aan elkaar kunt koppelen. Hierdoor kunt u uw eigen gewenste slaapklimaat creëren.Het hele jaar door lekker slapen op de juiste temperatuur. Texeler wol is een geweldig natuurproduct, op Texel ‘gerijpt’ door zon, zee en wind. De producten bieden het perfecte slaapcomfort: weldadig warm in de winter en ’s zomers lekker koel.Ademende wol. De unieke wolkwaliteit en de zorg die texeler besteed aan het uitkammen van wolvezels, zorgen voor een ademend luchtlaagje in de wol. De wol neemt hierdoor direct uw lichaamstemperatuur aan en kan tot wel 35% lichaamsvocht opnemen.

  Vanaf € 76,00

  Texeler Hoofdkussen Soezzz Organic 60x70
  Hoofdkussen Texeler Soezz OrganicEen hoofdkussen samengesteld vanuit het Texeler Green-Dream-label. Dit wil zeggen een natuurproduct, samengesteld uit duurzame materialen. De zachte scheerwol komt van Texelse schapen, uit weilanden die niet zijn bewerkt met bestrijdingsmiddelen. De Green Dream draagt het Waddengoud-keurmerk, dat respect voor dierenwelzijn garandeert. Hoofdkussens van Texeler bieden u een gezonde nachtrust. De Soezz kussens zijn samengesteld uit een paar vaste normen, namelijk: steun, veerkracht en Texelse wol. Om ze op uw lichaam en slaapwensen aan te laten sluiten zijn ze verkrijgbaar in verschillende hoogtes en diktes.Door middel van een rits kunt u de hoogte van uw kussen naar eigen wens bepalen. U kunt bolletjes toevoegen of juist eruit halen en zo de juiste hoogte bepalen.Daarnaast is er de keuze uit een stevige ondersteuning of een zachte ondersteuning, zo kunnen uw spieren zich optimaal ontspannen en bent u klaar voor een nieuwe dag.Texeler gebruikt alleen de beste wol. En gebruikt alleen lang kroezende Texelse schapenwol met de juiste vezeldikte. De unieke wol kwaliteit zorgt voor een ademend luchtlaagje in de wol. De wol neemt hierdoor direct uw lichaamstemperatuur aan en kan tot wel 35% lichaamsvocht opnemen.

  Vanaf € 65,00