Auping Comfort Matras

Vanaf € 595,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Comfort matras (boxspring)


  De Auping Comfort boxspring matras voldoet aan alle hoge Auping standaarden zoals ondersteuning en ventilatie. Deze eigenschappen in combinatie met de scherpe prijs, zorgen ervoor dat slaapcomfort voor iedereen bereikbaar is. Een Auping boxspring matras gaat altijd in combinatie met een Auping topper.
  De juiste ondersteuning
  De ergonomische kern van de Auping Comfort matras heeft een asymmetrische opbouw en heeft 3 verschillende zones. Elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel.

  Schouder: deze zone is meegaand voor de schouder en vangt de schouder goed op.
  Heup: deze zone biedt stabiliteit voor de heupen.
  Benen: deze zone biedt souplesse voor de benen.

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft – onder 60kg / Medium – tot 80kg / Firm - 80 tot 100kg en buikslapers / Extra Firm - boven 100 kg en buikslapers
  Matras afdeklaag: Breisel: 38% Tencel®, 62% polyester.
  Anti- Allergisch: Keuze uit stoffen die geen wol bevatten en hierdoor geschikt voor mensen met een wol allergie.
  Aantal comfortzones: De ergonomische kern van de Comfort matras heeft een asymmetrische opbouw en heeft 3 verschillende zones. Elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel.
  Matras kern: 3 zones met DPPS® pocketveren van 12 cm hoog,
  Sier handgrepen: Optioneel voor een matras met bies kun je kiezen voor handgrepen aan de zijkant.
  Bies : Keuze uit bijpassende bies aan boven en onderkant van de matras.
  Levertijd: 6 - 8 weken.
  Overige Specificaties
  Hoogte Auping Comfort matras: 18cm
  Fixeersysteem: mooie knopen en lussen tussen Auping matras en topper, zodat ze niet ten opzichte van elkaar gaan schuiven.
  Keuze voor bijpassende bies 
  Onderhoud
  Om uw Auping Comfort matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw Auping bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw Auping Comfort matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.
  De matrassen van Auping hoeven nooit meer gekeerd en gedraaid te worden. Dit is ook de reden dat een Auping matras het beste matras is voor op een spiraalbodem.