Auping Deluxe Matras

Vanaf € 1.145,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Deluxe Matras (boxspring)


  De Auping Deluxe matras heeft 5 zones. Waaronder een extra zachte en flexibele schouderzone. Hierdoor ervaar je minder druk op je schouder en kun je je heerlijk ontspannen tijdens het slapen. De speciale drukverdeler zorgt voor gelijkmatige ondersteuning en biedt een soepele overgang van de zones. Een Auping boxspring matras gaat altijd in combinatie met een Auping topper.

  De ergonomische kern van de Auping Deluxe matras heeft een asymmetrische opbouw en heeft 5 verschillende zones. Elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel.
  Hoofd: deze zone biedt stabiliteit.
  Schouder: deze zone is meegaand voor de schouder en vangt de schouder goed op.
  Onderrug: deze zone biedt stabiliteit.
  Heup: deze zone biedt stabiliteit voor de heupen.
  Benen: deze zone biedt souplesse voor de benen.

  Specificaties

  Matras hardheden: Soft – onder 60kg / Medium – tot 80kg / Firm - 80 tot 100kg en buikslapers / Extra Firm - boven 100 kg en buikslapers
  Matras afdeklaag: Breisel: 38% Tencel®, 62% polyester.
  Anti- Allergisch: Keuze uit stoffen die geen wol bevatten en hierdoor geschikt voor mensen met een wol allergie.
  Aantal comfortzones: De ergonomische kern van de Comfort matras heeft een asymmetrische opbouw en heeft 5 verschillende zones. Elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel.
  Matras kern: 5 zones met DPPS® pocketveren van 12 cm hoog,
  Sier handgrepen: Optioneel voor een matras met bies kun je kiezen voor handgrepen aan de zijkant.
  Bies : Keuze uit bijpassende bies aan boven en onderkant van de matras.
  Levertijd: 6 -8 weken.
  Overige Specificaties
  Speciale schouderzone
  In de drukverdeler die bovenop de pocketveren ligt, heeft de Auping Deluxe matras een extra zachte zone ter hoogte van de schouders. Je schouder ervaart hierdoor minder druk en kun je heerlijk wegzakken in het Auping matras

  Hoogte Auping Deluxe matras: 21 cm
  Fixeersysteem: mooie knopen en lussen tussen Auping matras en topper, zodat ze niet ten opzichte van elkaar gaan schuiven.
  Keuze voor bijpassende bies

  Onderhoud
  Om uw Auping Deluxe matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw Auping bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw Auping matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.
  De matrassen van Auping hoeven nooit meer gekeerd en gedraaid te worden. Dit is ook de reden dat een Auping matras het beste matras is voor op een spiraalbodem.