Caresse Boxspring 4650 vlak

Vanaf € 2.195,00 € 1.495,00


Stel dit product zelf samen

  Caresse Boxspring 4650 vlak

  ''Een elegante, moderne boxspring.''


  De Caresse Boxspring 4650 met haar strak hoofdbord geeft uw slaapkamer een warme uitstraling. De hoogte is ca. 120 cm en de dikte is ca. 10 cm. De breedte is ca. 10 cm breder aan beide zijden van het bed.
  De Caresse 4650 Boxspring kunt u helemaal naar wens samenstellen. Kies zelf een matras, topper, poten, de kleuren en accessoires.
  Boxspring 4650 is een vlakke boxspring voorzien van antislip waardoor de matrassen perfect op hun plek blijven liggen. De pocketveren matrassen met zeven comfortzones, en een topper van hoogwaardige Comfortschuim maken deze boxspring tot een unieke slaapbelevenis.

  Specificaties

  Design: Meer dan 20 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren. Keuze uit slede poot metaal nikkel of slede poot zwart.
  Matras: 7-zone pocketveren - 21 cm hoog
  Comfort: Keuze uit 6 verschillende toppers. - Samenstellen met Standaard pocketvering matras/ Micro-pocket matras. - Unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding.
  Accessoires: Hocker, nachtkastjes, bedlampjes en voetenbanken
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk in standaard en extra.
  Levertijd: 4 - 12 weken
  Advies
  Boxspring 4650 biedt een unieke slaapbelevenis. De twee 7-zone pocketvering matrassen van 22 cm dik, 2-zijdig afgewerkt met 3 cm hoogwaardig HR-40 koudschuim en zijn voorzien van 500 6-slags veren. Daar bovenop ligt een 6 cm dik Comfortschuim topmatras. Deze is tevens ook een anti- allergisch topdek. De totale lighoogte is 64 cm. 
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Caresse Boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water zoveel mogelijk te vermijden. Het beste kunt u uw Caresse Boxspring reinigen met het gebruik van een zachte borstel of pluisvrije stofdoek.

  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houdt u uw Caresse
   boxspring zo schoon en fris mogelijk. Wij adviseren u om regelmatig uw matrassen/topper te keren en draaien.

  Garantie

   Vraag onze Boonman bedden slaapadviseurs naar de garantie en leveringsvoorwaarden in de winkel.