Gratis voetbord
Gratis in-/uitstap verlichting bij lampenset Square

Caresse Boxspring 6060 vlak incl. voetbord

Vanaf € 3.149,00 € 2.095,00

Stel dit product zelf samen

  Caresse Boxspring 6060 vlak incl. voetbord

  ''Een luxe, stoere boxspring inclusief voetbord.''


  De Caresse Boxspring 6060 met haar luxe hoofdbord met stoere stiknaden, geeft uw slaapkamer een aangename uitstraling. De hoogte is ca. 120 cm en de dikte is ca. 15 cm. De breedte is ca. 10 cm breder aan beide zijden van het bed. De boxspring is voorzien van een robuust massief houten en stalen frame.
  De Caresse 6060 Boxspring kunt u helemaal naar wens samenstellen. Kies zelf een matras, topper, poten, de kleuren en accessoires.
  Boxspring 6060 is een vlakke boxspring voorzien van antislip waardoor de matrassen perfect op hun plek blijven liggen. De pocketveren matrassen met zeven comfortzones, en een topper van hoogwaardige Comfortschuim maken deze boxspring tot een unieke slaapbelevenis.

  Specificaties

  Design: Meer dan 20 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren. Keuze uit slede poot metaal nikkel of slede poot zwart.
  Matras: 7-zone pocketveren - 22 cm hoog.
  Comfort: Keuze uit 6 verschillende toppers. - Samenstellen met Standaard pocketvering matras/ Micro-pocket matras. - Unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding.
  Accessoires: Hocker, nachtkastjes, bedlampen en voetenbanken.
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk in standaard en extra.
  Levertijd: 4 -12 weken
  Advies
  Boxspring 6060 bied een unieke slaapbelevenis. De twee 7-zone pocketvering matrassen van 22 cm dik, 2-zijdig afgewerkt met 3 cm hoogwaardig HR-40 koudschuim en zijn voorzien van 500, 6-slags veren. Daar bovenop ligt een 3 cm dik Comfortschuim topmatras. Deze is tevens ook een anti- allergisch topdek. De totale lighoogte is 62 cm. 
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Caresse Boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water zoveel mogelijk te vermijden. Het beste kunt u uw Caresse Boxspring reinigen met het gebruik van een zachte borstel of pluisvrije stofdoek.
  Hierdoor heeft het stof van uw boxspring het minst te lijden.
  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houd u uw Caresse boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekend dat wij u adviseren om regelmatig uw matrassen/topper te keren en draaien.

  Garantie

   Vraag onze slaapadviseurs naar de garantie en leveringsvoorwaarden in de winkel.